kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sheet nedir abi ? vampir masküder nedir? bilgi sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi bi yerde var bi sheet koymustum bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 şimdi bana bi şekil bi karakter sheet ulastırmanız lazım sheetgen.dalines.net ben şöle bişi buldum süer değil ama idare eder bi acc alıp char sheeti linkleyebilirsiniz save diyince bi numara veriyo ordan yaratma kurallarını bilmeyen varsa Record your character's NAME. Record your character's CLAN OR BLOODLINE. Record your character's GENERATION. (13 olcak background yoksa) Step Two: Select Attributes Prioritize the three categories: Physical, Social, Mental (7/5/3). Your character automatically has one dot in each Attribute. Rate Physical Traits: Strength, Dexterity, Stamina. Rate Social Traits: Charisma, Manipulation, Appearance. Rate Mental Traits: Perception, Intelligence, Wits. Step Three: Select Abilities Prioritize the three categories: Talents, Skills, Knowledges (13/9/5). Choose Talents, Skills, Knowledges. No Ability higher than 3 at this stage Step Four: Select Advantages Choose Disciplines (3), Backgrounds (5) and rate Virtues (7). Your character automatically has one dot in each Virtue. Step Five: Finishing Touches Record Humanity (equal to Conscience + Self-Control), Willpower (equal to Courage) and Blood Pool. (BP size kıyağım 10 olabilir) Spend freebie points (15). Attribute 5 per dot Ability 2 per dot Discipline 7 per dot Background 1 per dot Virtue 2 per dot Humanity 1 per dot Willpower 1 per dot Klan disiplin bilmem diyen varsa bi ÖM atsın çözeriz. KArakterlerin sheet numaralarını ömden atarsanız diğer insanlar görmez. Son olarakta karakterlerinze 2 satır bi backgroun düşünürseniz sevinirim. Tek şartım Prens size bi görev vericek neden vericek. Yane adama borcunuz olabilir, arkadaşı olabilirsiniz, ölmesinin istediği bi rakibi olabilirsiniz, yeni kendini kanıtlaması gereken bi vampir olabilirsiniz orası size kalmış ben 4 örnek verdim işte. sheeti yollarken freebielerei harcadıgınız yerleride yazarsanız bende bi kontorl ederim son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oynamak isterim de.. vampir manpir.. bozarım ben vampiri ya, bilmiyorum vampir nicedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abicim vampir kolay bi sistem özetle bi olay yapılırken alakalı statla + skil topluyosun bi difficultye kaşı atıyosun örneğin biri sana bi pıçak fırlattı dexdterityinle + dodge unu topluyosun 5 zar mı etti ben diyorum 7 difficultye at 5 tane 10luk zar atıyosun 7 ve üstü her zar success 1 success eh yaptın demek 5 tane süper yaptın demek işte mantık bu ortamı bilmiyosanız az özet geçerim yeni olanlarwqa baya güzel setting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sistemi bilmeye gerek yok babacum bırak dm uğraşssın onlarla. ama işte irc çok yavaş. skipe neyim olaydı bari. ha yine oynamam da dinlerim asfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hiçbişiy anlamayarak soğudum bile şimdiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bana settingi anlatın da ortamı bilelim yada okuyacak varsa özet bir şey o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi klan disiplin bilmem diyen arkadaşlara bi özet geçicem hemen merak edenler merak ettikleri klanı http://whitewolf.wikia.com/wiki/Clan_%28VTM%29 şıurdan felan araştırabilri yada bana sorabilirler. 3 grup klan var bu arada camarilla, sabbat ve nautral gibi . Clan Assamite: Bunnar hashaşinler işte. Kiralık katiller özel bi disiplinleri var cinayetle alakalı işte. Clan Brujah: Bunnarın tarihi çok karışıkta böle asi isyankar adamlar felan camarilla bunnar. Genelde böle grubun tankı gibi takılıyolar. Clan Followers of Set: Mısır temalı karanlıkla alakalı güçleri olan bi klan. Nötrler. Clan Gangrel: Böle doğasal hayvan yetenekleri olan bi klan. Öle kendilerine özel bi disiplinleride var. Clan Giovanni: İtalyan necromancer bunnar. Clan Lasombra: Bunnarda gölgelerle alakalı güçleri olan adamlar. Sabbat olduklarından büyük ihtimalle seçemeyeceksiniz. Clan Malkavian: Bunlar bildiğin deli. Hepsinin birer sinir hastalığı var sizofreniden tut poaranoyaya kadar. Clan Nosferatu: Bunnar filmdeki nosferatu gibi 0 apperance statı olan vampirler. Bu nedenle böle gizlilik felan çok önemli , bildiğin dedikoducu herifler. Her bi boku biliyolar. Clan Ravnos: Çingene ilizyonist bunlar. Bildiğin romen yane. Ama biraz böle şey ayağı xmendeki gambit. Yoksa ayıcı bayram deil yane(olabilir tabide) Clan Toreador: Sanatçı felan bunnar. Clan Tremere: Büyücü bunnar. Blood magic felan. Clan Tzimisce: Bunnarda sabat entresan bi klan yane disiplinlerine bakın bi ama oynayamayacaksınız büyük ihtimal. Clan Ventrue : Bunnar kral adamlar abi. Yane kral lord dük felan hep bu herifler. Istanbulun prenside(vampir kralı) mesela Mustafa diye bi ventrue. ÖZeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi vampire the masquaradenin pdfsini bulursanız az bakabilirsiniz sıkıntı yok özet şu dünya normal 2012 dünyası. ama insanların farketmediğin vampirler var aramızda yaşayan. böle anatınca bildiğin gerizekalı gibi hissettim kendimi ama. İşte bi kural silsilesi var uyulması gereken masquarade deniyo ona. İnsanlar vampirleri farketmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yurdum insanı özeti; aga vampirsin ama bu settingde bazı şeyler farklı; sarımsak sökmez, haç maç alakasız, gün ışığından kaçıcaksın. vampirler ve insanlar iç içe yaşıyor ama insanlar vampirlerden habersiz. o yüzden public ortamda vampir olduğunu belli edecek şeylerden kaçınman lazım. baştaki vampir yönetimi (masquarade) de buna ceza veriyor. insan öldürmek yasak değil bildiğim kadarıyla ama hayvanlaştırıyor seni. insanlıktan çok kopmamak senin elinde, insancıl şeyler yaparak. aksi takdirde kontrolunu çabuk kaybedip frenzy ye giren birisi olursun, iş açar başına. anarşikler ve mevcut yönetim şeklinde klasik 2 taraf olur fix. kurt adam gördünmü topuklarını götüne vura vura kaçıyorsun. öyle underworld gibi 3 er 5 er biçme olayı yok. k.adam 1 e 1 de bile öper rahatlıkla. aklıma geldikçe eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi vampirlerin en başarılı kurtadam öldürme taktiği kurtadamlar 120 sene vampirler sonsuza kadar yaşadığından doğal yolla ölmelerini beklemek bu arada özet için emeğine sağlık benden 10 kat iyi olmuş evet insan öldürmek yasak değil ama bütün WoD oyunlarında olduğu gibi kendi içile savaştasın bütün insnalaığını kaybedince hayvanın itin biri luyosun eve sokmam öle admaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bu arada sıfır tecrübeli adamla çok entresan olabilir lan yeni embrace edilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 peki ban ansıl bir background gider, sanki clan ravnos tam acemi klanı gibi duruyor çingenelik muhabbetinde konar göçerlik varsa mis hani ortamı hiç bilmeden kulaktan dolma bilgilerle şehre gelmiş çingen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 adını Bairamol koyarım tam olur.. evcil hayvanımız oalibliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Malkavian oynama rp si zor. senin bile kontrol edemediğin sinirsel, zihinsel oalyların oalcak. kendinle konuşacaksın veya hanisülasyon göreceksin yada hayali arkadaşların olacak veya bir kaş kişiliğin oalcak fln. Nosferatu da oynama derim. bunlar cüzzamlı gibi çünkü. bildiğin bit pislik yaratık tipli vampirler. sıçan gibi. insan içine karışamıyorsun. sürekli saklanmak gizlenmek ve kimliğini saklamak üzerine oynuyorsun. bayabilir. ilk oynayacak olana Toreador tavsiye ederdim. insanlarla kaynaşması, iletişim kurması, etkilemesi kolay. oynanışı kolay kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 çok özendim ya. ama 0 tecrübe benim de. şimdi wikiye falan bakıcam. oynadığınız zaman izlemek mümkün mü? ilkine olmasa bile ben de katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 malkavian çok eğlenceli bi klan ama oynayabilirsen yane kural olarak paranoyayı ben sana oynatırım azınada sıcarım ama sen oynamak istemiyosan hic bi manası yok en basarılı malkavian ornegi benim gocumde vampire the bloodlinesdaki ikizlerdir olayı ilk oyunda anayabilen bence yok nosferatuda evet oynaması imkansız dmi zora sokan bi klan appereance sıfdır oldugundan normal gezemiyosun toreador olur brujah olur ravnos güzel klan çingene olayı sana uygun bencede ldeniz tarık menguc gibi bi adam olursun ben ceuheauhea abgi baklın bugun char yaratmak sart eil 5 6 kişiye kadar oynatırım bi kısmını elerim başta 1 2 oyunda hepinizi öldürürm dert yok eauuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 beni yaz o zaman ben çingen vampir olacağım adım da TARIQ olsun ahasdf hiç de vampir ismi bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 http://sheetgen.dalines.net/wiki/WikiStart şurada "vampire: the masquerade" seçiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aynen abi yaratmakta sorun çekersen yardımcı olurum yukarda bi özet yazdım zaten 9 5 3 sonra 13 9 5 sanırsam soınra freebieleri dagıtcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Beni yazın ha, kalbim parçalanır haber etmezseniz. Bu gece şehir dışına çıkıyorum ama yarın akşam dönücem, o arada yaparım karakterimi de. Ass mite (warrior) ya da Tzimisce olmayı düşünüyorum. Tzimisce oynarsam eğer bayağı değişik bir senaryo var kafamda ama tabii sana uymazsa kısmet. İkisini de yazarım assamite tam senin istediğin gibi olacak sanırım bg olarak, new gen. zaten, eski warriorlar camarillacı değildi harcadılar onları :P Ha bir de illa vamp. mı olmak gerekiyor mesela ventrue peti noob bi mage (aslında ne olduğunu bilmiyor vs.) falan olabilir miyiz? Yoksa sıkıntılı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 eve gideyim de odaklanayım ikide bir de müdür gidiyor geliyor olmuyor LAN HEYECAN YAPTIM! bu oyunu oturup hikayeleştiririm burada yayınlarız hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ya white wolf mikemmel bir setting, özellikle sıradan fantastik kurgudan sıkılan insanlar için. Üstüne bilgisayardan oynayınca kamyonla zar atma işi de kolaylaşıyor, o bakımdan da irc'den oynamaya daha yatkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi exalted oynamanı öneririm. Kamyonla zar atmak nasıl oluyo gor. 23 zar attıgımız attacklar vardı eahueau. Ben benim ti83 program yazmıstım sırf zar atmak için. Ama oda cok zevkli ya bi avuc zar atmak. Bu arada abi cok kompleks seylere girmeyelim ilk oyun millet begenise daha karısık temalı bi oyun acarız. Dedim ya bu oyun biraz daha bole tavernaya sırtında okla bi adam girer bizim köye orclar saldırdı der ve yere duser temalı basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar