dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Pazartesi`ye kadar bir fikir geliştirmem gerekiyor, uygulanabilirliği varsa, analiz edilip hayata geçecek bir proje olacak, sonunda da eğer ki üst yönetim tarafından beğenilirse proje ve kişisel para ödülleri olacak. Bir çok fikir fırlıyor tabi ama daha fazla beyne ihtiyacım var, eğer fikriniz beğenilirse(analiz aşaması için uygun görülürse) yaşadığınız şehrin istediğiniz bir restorantında yemek de benden. Olay şu: - X bir dijital platformunuz var - Öncelikli amaç herhangi bir dijital platform kullanmayan insanları X e çekmek olabilir - Sınırlama olmadan her hangi bir fikir de geliştirilebilir ama bu X`i içeren Örnek vermek gerekirse, Steam sistemini televizyon dünyasına getirebilir miyim acaba diye düşündüm. İnsanlar maç, belgesel, dizi, film vs. alıp içinde takas da olan bir platformda buluşturulabilir. Ya da bir oyun kanalı kurulabilir gerçekten düşünülüyorsa bu oyun kanalı için X platformuna geçileceği. Gördüğünüz gibi sınır yok gibi, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sanal sinema mesela. steam mantığı ile. vaktinde düşünmüştüm bunu baya. beğenirsen kafa yorduğum diğer detayları da anlatırım. ayrıca yemeğin üstüne dürüm de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 projeye verilecek para ödülünü bana verirsen deli bir fikrim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk soru "neden kullanmıyorlar?" olmalı adam hiç ihtiyaç duymamışsa ve hâlâ da duymuyorsa "nasıl ihtiyaç haline getirebiliriz" olmalı ikincisi hizmetten haberleri yoksa iş daha kolay tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 mesela atıyorum adam 3g hizmetini kullanmıyor, neden? -3g destekleyen telefonu yoktur -cihaz vardır ama hizmet pahalıdır -cihazı var para konusunda sıkıntısı yok ama kullanım ihtiyacı hissetmiyordur gibi gider bu ilk soru neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Orda sanki bir kullanım zorluğu var gibi. Decoder açısından sorun yok, neredeyse herkes çanak kullanıyor, ama karttır, internettir derken iş karışıklaşıyor. Yani iki yaklaşım var: - Sistem basitleştirip ya da geliştirip üye olmayandan pay kapmak mı - Tamamen yeni bir şey yapıp farklı bir pasta oluşturmak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 yeni modaya uygun bir şey lazım. İnsanlar artık bir şey seyrederken o seyrettiği şey hakkındaki düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak istiyorlar. Maçlarda dizilerde twitter uçup gidiyor. Bu platforma televizyon ekranının belirli bir bölgesinde arzu edildiğinde izlenilen programla iligili twitter feedlerini gösteren bir ekran eklense ya da kullanıcılar arasında bir yazışma playformu oluşturuluğu o platformu kullananların programları izlerken program hakkında yorum yapmasına olanak sağlansa iyi pazarlanırsa bence tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 imamizer said: sanal sinema mesela. steam mantığı ile. vaktinde düşünmüştüm bunu baya. beğenirsen kafa yorduğum diğer detayları da anlatırım. ayrıca yemeğin üstüne dürüm de isterim. tamam da bunlar hep yapıldı ki. apple tv, roku, ve bir sürü netflix streamer'i var piyasada, atıyorum giriyosun vizyona, filmler var bir sürü, başlat diyosun kredi kartından çekiyo 3 dolar, izliyosun. ya da aylık üye oluyosun, falan. sadece türkiye'de yok, tr çok güzel o konuda. dizimag falan var, her şey bedava :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dijital platform tv sektöründe olmak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 imamizer ve mighty nin düşünceleri benzer aslında. Benim de steam gibi bir şey düşünürken ilk düşüncem televizyon üzerinden comün oluşturmaktı. Maç ya da film seyrederken diğer insanlarla, tercihen yakınlarınla iletişim halinde olmak çekici gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sektör tv sektöründe ama illaki tv alanında fikir üretmek zorunda değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 entegre twitter hadisesinin şöyle bir avantajı var, insanlar reklam seyretmiyorlar, ama bu hadise ile twitt okumak için kanalda kalacaklarından aslen dikkatleri reklamda olmasa bile reklam kuşağında da kanalda kalmış olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya ne fark eder, duvar kenarına oturup oyun oynayacaksın gene. çalışıyorum diyosun, tatavasın. süper fikirler verebilirdim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O farklı bu farklı lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Birde tweet yerine platformun kendi chat sistemini oturtması daha mantıklı sanki, ama diğer taraftan tweet sayesinde de daha fazla reklam yapılacak, kulaktan kulağa yayılma şansı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 TR üzerindeki alışveriş sitelerindeki veriyi toplayıp cheapshark gibi tek bir yerde toplayıp aynı ürünün daha önce en ucuz kaça satıldığını belirtmek vs vs. Konu içeriğini okumadım bir fikir yazmışsın fikir verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Okuyaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 darejedi o da yapıldı, akakce ya da ucuzcu diye, hatta birkaç klon daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 O sitelerde önceden şurada şu fiyatta idi gibi bir bilgi yok sadece sitelerdeki bilgiyi toplayıp sana sunuyor. Mesela Diesel saati bugün bir site 100TL ye indirmişti bu zamana kadar ki en ucuz rakam o geçmişteki ucuz tutarı belirtip insanları önceden daha ucuzmuşa yönlendirebilir. Ney konu ile alakası yokmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Anlamadigim bir nokta var, bunun gibi bir suru konu var zaten. Para etmesi muhtemel fikri neden ucuza kapatmaya calisiyorsun arkadasim? Ya da o kadar mi caresizsin ki buralara soruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bence televizyonda kamera/mikrofon olsun, korku filmi veya maç falan seyrederken tepkilerini kaydetsin, sonra bunu facebooktan falan paylaşabil. Hesap nosunu öm ile attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fikir çoğu zaman para etmiyor. önemli olan onu uygulayabilecek bilgi, birikim, azim ve sermayeye sahip olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dreagloth said: ya bi Ergen galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yuh coluklu cocuklu adama dedigi lafa bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar