Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Masticore said: blade runner gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmiydi.. gosling +1 Biraz da 3 robot yasasına girseymiş 10 üzerinden 10 verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Harrison fordu bu film de de öldürürler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Ryan goslinge kurban olun lan, hem yakisikli hem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Gosling'in aktörlüğünü ben de beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 notebook izleyin o zaman ilik ilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 notebook çıktığında 24 yaşındaymış abi adam. drive, the big short ve the nice guys'ta iyiydi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=FkpCP9R1Jjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Drive i izledim gecen gun, senaryo icabi en duz oyunculugu orada abi. Jason statham da oynarmis ayni rolu ayni sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 sanırım otistik bir karakteri oynuyor orada. dikkatlice izlemek lazım bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Oski said: ryan gosling cok kil ya pf ilerde şu olacak işte. tipe bak. https://assets.mubi.com/images/cast_member/23874/image-original.jpg?1337275769 zaten bunların abilerini de babalarını da dayılarını da hiçbir şeylerini sevmiyorum. hurr durr 30 rock :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Jason stathamin normal hali o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Esh said: Drive i izledim gecen gun, senaryo icabi en duz oyunculugu orada abi. Jason statham da oynarmis ayni rolu ayni sekilde drive'da aktorler diyalog eksiltmis. su hesap: https://www.youtube.com/watch?v=_r5PoKO3O2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=gCcx85zbxz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 trailer kotu degil ama hala supheci yaklasiyorum. hakkini vererek yapmak gerekiyorsa aksiyondu chasedi scifiydi noirdi dozajlari ince tutturmalari lazim. ryan gosling'in de hakkini verdirtmeye mi calismislar yoksa drive'daki sofor kontenjanindan mi koymuslar. hep soru isaretleri. trailer muzigi filmin muzigini yansitiyorsa net orgazmik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Eleman olmamis sanki ya. Bir de 0:58'de durdursaniza bi video'yu. Cok kotu gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 kadro çok iyimiş ya sevdiğim oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 fordun olması ilk film icin olan "lan acaba" sorusunuda kaldırmış ortadan. kitapta nasıldı hatırlamıyorum ama. zaten yarisi falan degisikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 di said: Eleman olmamis sanki ya. Bir de 0:58'de durdursaniza bi video'yu. Cok kotu gorunuyo. evet o niye öyle ya paintle koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Fazla cgi oldu mu anca beyazperde'de izleniyor. Büyük ekran TV'de bile batıyor benim gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=dZOaI_Fn5o4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ilk filmi izlemedim hala ısrarla ben ya. oyununu oynamıştım tee bebeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 recmedelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ben de alayım bi recm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar