Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 madam zaten K'ya yollu, belki bazı şeyleri tolere etmiştir. artık nasıl yorum yaptığına bakıyor biraz. duygulara izin varsa neden testte hislerini tahrik edecek sorular soruyorlar öyleyse, ben hala ilk yorumumun arkasındayım. letonun karı zaten manyak. normalde toplum içerisine karışıyor mu yoksa filmdeki olağanüstü olaylar yüzünden mi ilk defa diğer canlılarla iletişime geçti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 leto yeni köle arayışında kafasında kurdugu sıçramayı yapabilmek için mekanik robotik degilde baya eski usül, kendi sosyal yapısı olan üreyebilen ama efendisinin sözündende cıkmayan. bu duygu implantlarını bi öle bi böle denemelerinin sebebi bu heralde insanlar yüzyıllarca kendine üstün olana kölelik yaparken replikalar more human than human seviyesine her yaklaştıgında problem çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Claiborne said: madam zaten K'ya yollu, belki bazı şeyleri tolere etmiştir. artık nasıl yorum yaptığına bakıyor biraz. duygulara izin varsa neden testte hislerini tahrik edecek sorular soruyorlar öyleyse, ben hala ilk yorumumun arkasındayım. letonun karı zaten manyak. normalde toplum içerisine karışıyor mu yoksa filmdeki olağanüstü olaylar yüzünden mi ilk defa diğer canlılarla iletişime geçti bilmiyorum. o testteki sorular bi kitaptaki pasajlardan ibaret hatta sanal karisi bu kitabi okusana bana falan diyodu ya, K diyodu nefret ediyorum o kitaptan diye iste o kitaptan bazi pasajlar okunuyo baseline testte. pale fire kitabin adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 said: And then it happened--the attack, the trance, Or one of my old fits. There sat by chance A doctor in the front row. At his feet Patly I fell. My heart had stopped to beat, It seems, and several moments passed before It heaved and went on trudging to a more Conclusive destination. Give me now Your full attention. I can't tell you how I knew--but Idid know that I had crossed 700 The border. Everything I loved was lost But no aorta could report regret. A sun of rubber was convulsed and set; And blood-black nothingness began to spin A system of cells interlinked within Cells interlinked within cells interlinked Within one stem. And dreadfully distinct Against the dark, a tall white fountain played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 hayır yahu videoyu izlesen göreceksin. görevde olmadığın zamanlarda seni kutuda mı saklıyorlar falan diye soruyo adam sdfsd. bildiğin tahrik ediyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Daesu said: leto yeni köle arayışında kafasında kurdugu sıçramayı yapabilmek için mekanik robotik degilde baya eski usül, kendi sosyal yapısı olan üreyebilen ama efendisinin sözündende cıkmayan. bu duygu implantlarını bi öle bi böle denemelerinin sebebi bu heralde insanlar yüzyıllarca kendine üstün olana kölelik yaparken replikalar more human than human seviyesine her yaklaştıgında problem çıkarıyorlar. bence bu teori daha dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Claiborne said: hayır yahu videoyu izlesen göreceksin. görevde olmadığın zamanlarda seni kutuda mı saklıyorlar falan diye soruyo adam sdfsd. bildiğin tahrik ediyo işte. ya izledim, dedigin de dogru olabilir ama sonucta leto kendi agziyla soyluyo veya ima ediyo duzgun replicant yapmak istiyosan onlari insan gibi yetistiriceksin diye 1-duygu 2-ureme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 belki hem itaat hem de asiri duygulanma olcuyolar baseline testte ama insan gibi duygulari olmalari sart yeni modellerin yoksa kafayi siyiriyolar biz neyiz lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 evet leto istiyor ama insanlar istemiyor. test yapmalarının sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Claiborne said: evet leto istiyor ama insanlar istemiyor. test yapmalarının sebebi bu. onu unutmustum evet ama plot hole degil mi bu? neden ise aliyolar bu yeni duygulu modelleri o zaman? biliyolar heralde oyle uretildiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 tek kelime ile iyi iki kelime ile iyi degil. asiri stilize filmler artik bayiyor gercekten. icerik nerede? yok. konu nerede? abi bak sahneler cok guzel anlatacagi cok sey olup konusmayan adam gibi film. gorsel olarak guzel de gerisi olmamis. filmin buyuk bir kismini sadece gorsel olarak guzel diye vermisler. cogu sahnenin uzatilmasi turk dizilerindeki uzuuuuuuuuuuuuun sahneler kadar gereksiz. neyse, gorsel solen. tam anlami ile gorsel solen! hani dukkanlarda falan arkada ekranlarda oynasin diye cok iyi acilir 2049. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Dasaaa fabrika ayarlarina dondu abi . Son ban'i acildigindan beri iyiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 kis uykusundan uyandiktan sonra dasaaa hic toparlayamadi ki =/ ama hakli bu sefer, sahane sanat filmi -kult olacak yine muhtemelen-, OST, cekimler, her sahnesi tablo olacak kadar kaliteli, karakterler 9.5/10 ama... ama iste, meh. neyse : https://www.youtube.com/watch?v=CLv9r8buQGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Masticore said: Dasaaa fabrika ayarlarina dondu abi . Son ban'i acildigindan beri iyiydi :/ neresine karsi ciktigini yazarsan sanirim daha rahat konusabiliriz. "ben begendim, sen begenmedin, demek ki cok vasatsin" yok boyle bir dunya. genel olarak asiri stilize 2010 donemi filmleri, dizileri sadece asiri sig oluyor. nerede blade runner, nerede bu. adamin sehire ucusunu izliyorsun 2.5dakika falan. karakterlerin neredeyse hicbirisi "yasamiyor" resim olarak havali duruyorlar sadece. sehir yasiyor ama konu bos olunca sehire bakip "e guzel" diyorsun kusura bakmayin ama havali cekimlerle dolu bir mtv klibi tadinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Olmaz Öyle Saçma Şey https://www.youtube.com/watch?v=-h0RtRUNmIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ilk blade runner da aynı etkiyi yapmıştı ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Ayrılmaması gereken -de ekini ayırmışsın Lemmy, bize ne senin düşüncelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 adam ilk blade runner etkisini bırakıyorum tanıştığım insanlarda demek istemiş, cümlede yanlış bir şey yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 aha menopoza girmiş herhal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) https://www.theguardian.com/film/2019/jul/24/rutger-hauer-star-of-blade-runner-dies-aged-75 Temmuz 25, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 On 15.06.2018 at 21:32, dasaaa dedi ki: neresine karsi ciktigini yazarsan sanirim daha rahat konusabiliriz. "ben begendim, sen begenmedin, demek ki cok vasatsin" yok boyle bir dunya. genel olarak asiri stilize 2010 donemi filmleri, dizileri sadece asiri sig oluyor. nerede blade runner, nerede bu. adamin sehire ucusunu izliyorsun 2.5dakika falan. karakterlerin neredeyse hicbirisi "yasamiyor" resim olarak havali duruyorlar sadece. sehir yasiyor ama konu bos olunca sehire bakip "e guzel" diyorsun kusura bakmayin ama havali cekimlerle dolu bir mtv klibi tadinda. bu filmden verim alabilmek için yeni dalga sinemasını, rus filmini, japon yeni dalgasını- teshigahara, çöldeki kadın vs, neo-noir gibi bir sinema tarihine bakman lazım, daha çok sanat sinemasına yani, sinema herşeyin net ve kolay olduğu eğlence organizasyonu demek değil sadece, o biraz amerikan-holywood tarzı, başka tarzlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 https://store.steampowered.com/app/514900/observer/ protagonist ruther reismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Geçen gün yeniden izledik, bu üstüne tam gitti blade runner 2020 olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar