Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKE 4. Maç: Türkiye - Macaristan 16.10.2012:21.30 @Star

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Ya bi cacik olmayacak milli takimdan zaten, ben fb nin de falan yerinde olsam caneri fln sakat diye gondermem. Bjk gonderebilir isterse zaten bi cacik olmaz bu sene.

Mal gibi futbol oynatiyor avci, neden adamlari yorsun ki terim fln sakat der gecer. 90 dk doldur bosalt yapmak icin arda mi lazim selcuk mu lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

avcının almancı sevdası takımı karıştırdı bence

selcugu oynatmayıp tunayı falan oynatması

hiç bişi yapmayan secanı oynatması.hani caner çok daha iş yapar o derece kötü sercan.avcı nın futbolcularla arasının iyi oldugun sanmıyorum yani.yoksa bi kenetlenme havası bi gaz bişi olurdu.

şimdi muhtemelen gidemice dunya kupasına.futbolcular da eleştirlerden kaçmak için sakatım ayagı çekiyor işte.bugun puan kaybedersek avcı gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Almancılar kötü değil, aksine iyi olduklarından dolayı çekilmiyorlar. Futbolu biliyorlar bir kere, paldır küldür oynamıyorlar. Yalnız bazı sorunlar var.

Mesela Sercan çok efektif olmasına rağmen adamın enerjisi resmen tek 45'lik ... İlk yarı kendini gösteriyor, ikinci yarı kayıp. Hadi Sercan'ı istiyorsun tamam, çıkar Caner'i al. Şu an ondan formda Türk sol açık var mı? Belki Olcan ve Olcay, Olcay'da sol açık değil ve düşüşte gerçi. Bu kadar formdayken Caner'den faydalanmamak adam kayırmadır.

Tunay çok iyi bir kanat oyuncusu, ama iyi bir açık oyuncusu değil. Tunay aslında tam bir 4-4-2 kanadı. Defansif yönü çok kuvvetli ve kontra futbolunu çok iyi oynayabilir. Sen onu gidip 4-2-3-1'in sağ açığına koyarsan formasyonda sarkmalar olur. Çünkü uzun top oynamayı bilinç edinmiş bir adam ile 4-2-3-1 oynayamazsın. Ancak elinde çok hızlı ve teknik forvetlerin ve forvet arkası oyuncuların varsa olur o da bizde yok.

Nuri gibi kendini çok iyi toplamış bir adam var elinde, çıkıp son 10 dakika da alıyorsun. Nuri oyuna girdikten sonra 3 pas attı, üçünde de akıl aldı. Bir de kafa vuruşuyla pozisyona girdi. Selçuk, Selçuk diye ağlayacağına millet Nuri diye ağlamalı ama yok, takımcılık burada da öne geçiyor.

Mehmet Ekici'nin formda düşüklük var. Formda düşüklüğü geç nereden baksan 6 aydır 4-5 maça çıktı, 1 resmi musabaka sadece. Ama bugün kadro da olacağı söyleniyor. Çıkıp 6 aydır ayağına adam gibi top değmeyen adamı takıma çağıracağına formda düşüklük olsa da Olcay'ı alabilirsin. En kötü halinde bile pas dağıtmayı ve top taşımayı iyi yapıyor. Olcay anti-Ormancıların sürekli bahsettiği gibi kötü bir adam değil, aksine takımın Fernandes ve Escude'den sonra ki en değerli ismidir bana kalırsa. Onu geçtim al Olcan'ı ya burada da oynar. En azından top taşıyan ve sahada sürekli gezen "formda" adamın olur sahada,

Avcı'nın da takıntıları varmış. Semih mesela, her maç mutlaka ciddi hataları var ve gol çoğunlukla onun yüzünden yeniliyor ama halen vazgeçilmiyor. Bana kalırsa bu ülkenin şuan aktif olarak oynayanlardan yetiştirdiği en iyi stoper olan Serdar Aziz'i yedek bırakacak adam mı? Serdar Aziz 10 tane Semih eder ama yok, çağırılmıyor bile. Üstüne üstlük sakatlıktan mükemmel döndüğü halde,

Kadrodan çıkarılan adamlarda iyi oldu bana kalırsa. Açık açık sabote ediyorları takımı, bir sorunlar olduğu apaçık ortadaydı. Bu takımı başıboş salsan bu kadar kötü oynamaz. Arda bile son dönem performasından çok uzakta olduğu gibi A.Madrid'deki futbol kişiliğinin çeyreğini göstermedi, aksine GS'deki şımarık çocuğa dönüştü. Bu kesmeler iyi oluyor, gerekli mesajlar verilmiştir umarım.

Bugün de kazanacağız ayrıca, Macar'lar cidden kötü
Sosyal ağlarda paylaş

almancılar kötü abi.kendi takımlarında izlemedim hiç.sercanı ara sıra bundesliga özetlerine görüyorum o kadar

fakat milli takım performansları net kötü.hani tamam takım kötü bu adamlar çok iyi diyorsun ama bireysel olarak öne çıkamıyorlar.sercan mesela hani birebirde etkili hızlı bir adam gibi.ama mesela romanya maçında sadece 1 kere olumlu iş yaptı o da 2 adam geçti orta yaptıgı pozisyon

sonuçta bu adamlar daha genç.emre çolak nasıl banko 11 oynicak seviyede değil onlarda öyle

milli takım lig değil.telafini olsun maçların.o yüzden en tecrübeli en iyi adamını oynatıcaksın

colin kazımlı milli takım bile bu kadar kötü oynamıyordu.beğenilmeyen hakan balta bile idare ediyoru yani.

avcı niye geldi.hiddink gibi ezbere kadro cıkarmasın diye.adam selcuk şahini falan oynatıyordu.avcı naptı gelir gelmez selcugu kesmeler ben istediğimi oynatırım tripleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...