Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sebeplerden biten ilişkileriniz

antiban

Öne çıkan mesajlar

Ekonomik durumu nispeten kotu gittigi icin (ki kotu degildi) mtv gecikme cezasi gelen; isterse yardim edebilecegimi soyledigimde; senelerdir kendi ayaklari uzerinde durdugunu ve benden asla boyle bisey kabul edemiyecegini ve bir daha bu konulari asla acmamam gerektigini soyleyip tersleyen kiz;

2 hafta sonra baska bir mevzu da ekonomik problemlerini halledip halletmedigini sormadigim icin ona yeteri kadar deger vermedigimi ve tam anlamiyla paylasima hazir olmadigim , onunla da herkesle oldugu gibi gonul eglendirdigimi soyleyip 1 ay eve kapanip terk etmisti.

what the actual f.....
Sosyal ağlarda paylaş

@kharon:
abi diğer yazanların çoğunu bilmiyorum, tanımıyorum. ama seni tanıyorum olm! :P
böle bişi için seni kaybeden gerçekten süper gerzek bi karar vermiş.

kızı tanımasam bile, "kızın hayatındaki achievement ların en tepe noktası olabilirsin" diyebilirim.

senin için değil de kızın verdiği salaklık için üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

böle bişi için seni kaybeden gerçekten süper gerzek bi karar vermiş.

kızı tanımasam bile, "kızın hayatındaki achievement ların en tepe noktası olabilirsin" diyebilirim.

senin için değil de kızın verdiği salaklık için üzüldüm.

Evet, giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kaybetmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Ekonomik durumu nispeten kotu gittigi icin (ki kotu degildi) mtv gecikme cezasi gelen; isterse yardim edebilecegimi soyledigimde; senelerdir kendi ayaklari uzerinde durdugunu ve benden asla boyle bisey kabul edemiyecegini ve bir daha bu konulari asla acmamam gerektigini soyleyip tersleyen kiz;

2 hafta sonra baska bir mevzu da ekonomik problemlerini halledip halletmedigini sormadigim icin ona yeteri kadar deger vermedigimi ve tam anlamiyla paylasima hazir olmadigim , onunla da herkesle oldugu gibi gonul eglendirdigimi soyleyip 1 ay eve kapanip terk etmisti.

what the actual f.....

bened bu kafayı anlamıyorum, ayrılmak istiyorsan ayrıl, niye über zorlma mazeretler uydurmaya çalışırsın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi ilişkilerimin ilkinde çok abuk bir ayrılma öykümüz var. çıkmaya başladık.her şey güzel gidiyor. 5 ay sonra bir kavga ettik neymiş ben onla çok vakit geçirmek istiyormuşum onu özgür bırakmıyormuşum bir hafta konuşmadık sonra geldi özür diledi. bende bu arada ona dogum günü hediyesini almıştım. Böyle set şeklinde kalpli bir kolye ve küpeleri vardı.Özür dilemesini takriben 2 hafta sonra dogum gününü kutladık. Ertesi gün mesajla ayrıldı benden. megersem dogum günün hediyesini almak için gelip özür dilemiş.

Acaip moralim bozuldu çökdüm 1 hafta kendime gelemedim. Geçenlerde karşılaştık bir markette, evlenmiş. Bana demesinmi kolyeyi halen takıyorum ve taktıkca seni hatırlıyorum diye. :S
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey çok güzeldi, birgün çok kızgın bir şekilde geldi.

X- Melisa senin numaranı istedi?( Çok yakın arkadaşı)
Ben- Neden istemiş?
X- Haftasonu oyunu var ona davet etcekmiş.
Ben- Seni davet etmedi mi?
X- Etti ama bu ne samimiyet?
Ben- Ee ben naptım ki?
X- Ben vermeseydim siz zaten numaralarınızı alırdınız.

Acaba sonra düşününce ya harbiden ne saçmalamışım demişmidir diye merak ediyorum. Ama çok üzülmüştüm o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...