sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hepsine ayrı ayrı kod veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aldım tmeiz gugıldan texas adresi yazıdm 10 dolara aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hitman blood takas yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Red said: hitman blood takas yapılır pm attım istediğn varsa ordan alırım kanlı paranı bu mesajı da yanlışlıkla pmlemişim neyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Supreme Commander 2 takas yapılır. hatta the Last Remnant da yapılır giveaway a katılan çıkmıycaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 aa açılmış aldım ben de, tüm paket takas yapılır adsfhgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hepsi steam mi? bi de tradeable gift olarak alabiliyomuyuz bunları steam e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 hepsi steam. tradeable gift olarak direk active edilmio herhalde ama cd-key olarak verilebilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ben dota da trade etmeyi dusunuyodum da dota 2 key i karsılıgında falan. cd-key e karsılık trade yapmak zor is. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 cd-key hepsi yani tradble copy değil. Steamgifts b.k oldu amazon oyunu kaynıyor. Pfft 2 tane tradble copy vardı bende de hiç değeri kalmadı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ya hic biri de oynuycagım oyunlar degil ama boyle indirimi gorunce insan alası geliyo sadece trade icin de degil eklesem mi acaba steam e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 osman bana oyun hediye et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yarısı vardı oyunların ama diğer yarısı için aldım. one click buy var zaten kindle için ebook fln aldığımdan. al dediğimde onay, kart fln bile sormadan aldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bu amazonda az çakal değil, one click buy ne lan onaysız başka hiçbir yerde görmedim öyle bir şey OsManiaC said: Pfft 2 tane tradble copy vardı bende de hiç değeri kalmadı şimdi. beter ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi kendin seçiyorsun o seçeneği sonuçta zorla değil ama yanlışlıkla tıklayan adam da vardır büyük ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Acımadım aldım valla. Bir tek Deus Ex'in asıl oyunu bende olduğundan keyini kullanmadım. Takas etmek için hoş bir şeyler bulurum belki sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 This item is currently unavailable diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 sömürdük ondandır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende hepsi var zaten hiç elleşmedim bile ama onların zaten steam indirimleri ile maks. ederi 12-14$ ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 steam'de gördükleri en dip fiyatlarla 32 dolar ediyor. quantum conundrum fln daha 8 in altına fln düşmedi. biraz abartmışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Tüh ya geç gördüm şu anda alınamıyor kodlar bitti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 gelir yine kontrol et arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 amazon bu paket aşırı satılıp yalan olduğu için 2$'lık kod vermiş herkese, bununla 2$'lık bir şeyi beleşe alabilirsiniz (hadi canım valla mı?) ben bi tane homefront dlc ile space marine skini aldım 99'ar cent ikisi he kodu unutmuşum yapıştırmayı, SQRLUVIO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tam mezarci pakediymis asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Saldırın keyler available şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar