Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O olaydan sonra ilk konuşmamız:

Ben: Ordamısın canım (telefon servisteydi faceden yazdım o yüzden)

O: Mesajini cok sonra gordum telefon elinde degildir diye de donmedim haliyle ne zaman alacakmissin? Burasi cok sogukmus ya usudum resmen (oysaki sabah atmıştım muhabbet öğlen geçiyor)

Ben: Yarın alıcam, burasıda çok sogukk üşütmessin umarım kendine iyi bak (fazla yavşamadan)

O: Ay usudum bile mideme agrilar girdi hep zor uyudum pertim o yuzden simdi de

Henüz bişey yazmadım, telefonu alınca yazarım yada cevap versemmi? Belkide yarın buluşmamak için şimdiden ayak yapmaya başlamışta olabilir paranoya alert.
Mesaj tarihi:
Valla çok haklısın kafamdan çıkmaya başladı zaten (bu çıkmaya başlamış hali 3 gün önce yemek bile yiyemiyodum) sorun şu ki benim kriterlerime uyan kız bulmassam senden hoşlanıyorum bile demiyorum ona rağmen yine boş olmuyodum ama ona seni seviyorum dememe rağmen (bknz benimle evlenmeyi hak ettin) bi garip haller başladı, o nazik kibar kız gitti kaba saba sürekli hayır cevabını duyduğum bişi çıktı ortaya.
Mesaj tarihi:
Arkadaş buluşun, al karşına oturt böyle böyle de. Adam gibi anlat derdini böyle devam edersen severim belanı akıllı ol de adam gibi uyar gözünü korkut ya yumuşar ya da niyeti belli olur.
Köpeklere hakimiyeti belli etmek için tutar kulağını ısırırsın ya o şekil. Çak ağzının ortasına bir tane.
Mesaj tarihi:
ilginin dozunu az azaltarak devam et
sonra sen trip at

rinse&repeat

komple atmaktansa birkac kez daha yatarsin en azindan

arkadas cevrenizde de mi iliski yasayan olmadi lordum, turk insaninin dandik iliskileri 101 su olay

uc bes cifti hafifce irdelemen yeterliydi
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

O olaydan sonra ilk konuşmamız:

Ben: Ordamısın canım (telefon servisteydi faceden yazdım o yüzden)

O: Mesajini cok sonra gordum telefon elinde degildir diye de donmedim haliyle ne zaman alacakmissin? Burasi cok sogukmus ya usudum resmen (oysaki sabah atmıştım muhabbet öğlen geçiyor)

Ben: Yarın alıcam, burasıda çok sogukk üşütmessin umarım kendine iyi bak (fazla yavşamadan)

O: Ay usudum bile mideme agrilar girdi hep zor uyudum pertim o yuzden simdi de

Henüz bişey yazmadım, telefonu alınca yazarım yada cevap versemmi? Belkide yarın buluşmamak için şimdiden ayak yapmaya başlamışta olabilir paranoya alert.

ahahaha
Mesaj tarihi:
bir kere kesinlikle şu andan itibaren arama...hiçbir sms, eposta, skype,vs.vs. mesajlarına cevap verme. tut biraz kendini. böylece 2 ihtimalden birisi gerçekleşecek:
1.bu kız başka birisine ilgi duyuyor ve seni aramayacak. bitiyor yani olayınız.
2.bu kız senin aşırı ilgini kullanıyor, birçok kızda var bu, süründürmeyi severler erkekleri; delikanlı ol, sürünme, ayağa kalk, göreceksin eğer sana ilgi duymaya devam ediyorsa telefonunu defalarca arayacaktır, sms manyağı yapacaktır seni. 2-3 gün cevap verme. sonra da arar dersin "şöyle işim çıktı veya telimi kaybettim veya arkadaşlarla manyak bir içki alemine daldık,ortamda hatunlarda vardı,o kadar yorulmuşum ki 2 gün uyudum veya ne bilim işte uydur bir şey".
her 2 durum da senin leyhine olacaktır, seni sallamayan hatunu sen de sallamayacaksın canım. bu aslında sadece hatunlar için değil, seni sallamayan hiç kimseyi sen de sallamayacaksın ki stresin daha az olsun, hayatın daha anlamlı olsun.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

abi kız soğuk davranıyor diye arama bağını kopar vs çok saçma da iş uzamadan al karşına konuş. ya yok bişeey diye geçiştirmesine de izin verme.

niye saçma olsun lan? böyle gerzekçe triplere girecek kızı direkt şutlarım/şutluyorum ben.
Mesaj tarihi:
- mehmet neredeydin iki gün ulaşamadım sana????

+ arkadaşlarla manyak bir içki alemine daldık,ortamda hatunlarda vardı,o kadar yorulmuşum ki 2 gün uyudum

- ben burda yatalak döşelek oldum, sen arkadaşlarla tozuyorsun bu mu yani?

+ hasktr hasktr hasktr eee öööö

- kapatıyorum mehmet

+ http://i.imgur.com/l2lXa.jpg
Mesaj tarihi:
abi daha yeniler. belki kızın bu çocuğa anlatmadığı derdi var ne bileyim bi sıkıntısı var. adam gibi konuşsun işte. yok kız gerizekalıysa o zaman şutlasın tabi.
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

Fistan said:

kız bosluk dolduruyor seninle
ayrıl

bu konuya yazılanlardan sonra anladım ki burası da, kadınlar kulubunun erkekler versiyonu.

http://i.imgur.com/ZZMki.jpg

http://i.imgur.com/8i3If.jpg

http://i.imgur.com/xH4j7.png

Get out.
Mesaj tarihi:
kız o an durduk yerde seni itin götüne sokuyor, sonrasında da kayda değer bir bahane sunmuyorsa bu yaptığıyla ilgili ve sen bunu alttan alabiliyorsan sorun daha çok sende gibi.

çabuk bağlanıp zor kopanlardansın sanırım? iyi birşey değil bu, haberin olsun.

ya da sağa sola itilip kakılmak gizliden gizliye hoşuna gidiyordur belkide.

sonuç olarak, karakter meselesi.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

...

salak dul kadın s**ildikten sonra kapısına sürgü çekermiş. geçmiş olsun.

Son zamanlardaki performansiyla adeta Dimi ya Theridone ahah

[video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XT22IutYaGg#t=1595s?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

"şöyle işim çıktı veya telimi kaybettim veya arkadaşlarla manyak bir içki alemine daldık,ortamda hatunlarda vardı,o kadar yorulmuşum ki 2 gün uyudum veya ne bilim işte uydur bir şey".

şunu yiyenler var mıdır ya
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

abi kız soğuk davranıyor diye arama bağını kopar vs çok saçma da iş uzamadan al karşına konuş. ya yok bişeey diye geçiştirmesine de izin verme.

bağını koparma değil de alttan almamak lazım eğer kız anlamıyorsa gidip konuşulabilir ama o cevabı vermek gibi olur belki biraz kendi haline bırakılırsa ve alıştığı ilgi azaltılırsa o zaman kafasına dank eder. karşı tarafın sözle söylediği şeyler genelde çok ciddiye alınmıyor, her zaman her konuda bir insanın kendi anlaması çok daha kalıcı. ama olmuyorsa tabi oturup konuşmalı insan gibi davran lan bana diye.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Her zaman kibardım, hiçbir zaman kırmadım, hediyeler aldım, istediği heryere götürdüm...

Not: İlişki 1.5 aylık

batak oynerken de bütün asları önce çıkıyondur sen.
  • Yeni Oluştur...