Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

said:
Yani olaya kendi açınızdan bakın. Mesela kız arkadaşınıza bişey söylediniz, kız arkadaşınız bunu yanlış yorumladı kırıldı fakat size söylemedi. Gitti bir başka arkadaşına anlattı, arkadaşı da "oha amma öküzmüş senin değerini bilmiyor o bırak onu" diye ilişkinin altını kazmaya başladı çünkü zamanında onun da başına öyle bişey gelmişti ve erkek arkadaşı onu çok üzmüştü falan filan.

sonra komşu da geliyormuş. o da bişiler söylüyormuş.

ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ohooooo bu konu amma uzamış ya, klasik pati döktürmüş yine, sizin kendi geçmiş tecrübeleriniz sürekli olarak başka insanlar üzerinde yorumlar mısınız?

Kızın yanında mıydınız, nerden biliyosunuz neyi var, kız belli ki daha 1.5 aylık ilişkisini ciddi olarak görmüyor ki bu gayet normal, şıpsevdi olmayan herkes aynı tepkiyi verir. Belki kızın kimsenin bilmesini istemediği/başkalarına söylemeye utandığı bir hastalığı yada benzeri bi durumu var(hepinizin bir dönemler olmuştur) ve bu yüzden sinirli/kendini iyi hissetmediği dönemlerde bi nevi karakter parçalanması yaşıyor.

Hani şurdan biriniz elinizde kanıtla gelip deseniz ki bu kız seni şu tarihte şu kişiyle boynuzladı, kanıtıda bu, herkes eyvallah der, ama varsayımlardan yola çıkarak insanları yanlış yönlendirmemeniz gerekir, sırf sizin benzer tecrübeleriniz olduğu için. Belki sizin kız tam kaşardı, ama bu sadece şu an zor dönemlerden geçen normal birisi..bunu bilmenize olanak var mı?

Bu zamana kadar hiçbiriniz mi bi başkasına sinirlenip size yakın olan birine patlamadınız? Hepiniz mi 10/10 mükemmel insanlarsınız anlamıyorum ki..

@Lord_Argos sende arkadaşları dinleme, bir hata yapıcaksanda kendin yanılgıya düştüğün için yap bir başkası dedi diye hareket etme, yoksa hayatın boyunca ilişkin/ilişkilerin için sürekli başkalarından tavsiye almaya çalışırsın ki olabilecek en kötü şey.

1.5 ay diyosun, daha doğru düzgün tanımamışsındır bile, kıza yanında olduğunu sana güvenebileceğini hissettirmen gerekli, öyle "bi sıkıntın mı var, anlat çözeriz" demekle olmuyo malesef bu işler..
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

copry said:

O gelip sorduguna gore insanlar da istedigi gibi fikirlerini beyan edebilirler. Ben hic boyle bir durumla karsilasmadim ama fikrimi soyledim , soyledigimi yapicak diye bir kural yok.

Ama sonuçta senin erkek arkadaşın birine benzer bir meselede danışsa ve o kişi hiç bir olayı tam anlamadan boş ver ayrıl ondan seni hak etmiyor zaten dese kızarsın di mi?

Erkek arkadasımın olayla alakasız izsanlardan akıl alması daha saçma değil mi ?

kızmam böyle birşey için zaten , gülerim ancak. 'memlekette akıl mı kalmadı lulz ' diye.
Sosyal ağlarda paylaş

burada söylediklerinizin insanların hayatlarında gerçekten etkili sonuçlara yol açtığına inanıyor musunuz?

lol ki ne lol.

etkileşimin var olaması insanların kendi beyinlerini çöpe atıp yerine bilgisayardan konuşan adamların düşüncelerini koyacakları anlamına gelmiyor.

daha açık anlatayıp

sizin düşünceleriniz yani sadece 1 adet input (+binlercesi daha)→[adamın kafası]→output

bu kızla uğraşılmaz. ama kalbini feci kırarsan zaten sarsak olan dengesini alt üst edip girl toy olmasını sağlayabilirsin ki genel populasyon için daha efficient bir şey olacaktır bu.

İŞTE MUHTEŞEM TAVSİYEM BUDUR! ADAM DA ELBETTE KAFASINDA BEYİN YERİNE BİLGİSAYAR KASASI OLDUĞUNDAN DEDİĞİMİ YAPICAK! ÇÜNKÜ HEPİMİZİN YAZDIKLARI ÇOK ÖNEMLİ!!!!!!

lol
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

bi nevi karakter parçalanması yaşıyor.

....

zor dönemlerden geçen normal birisi..

zor dönemlerden geçen bi nevi karakter parçalanması yaşayan bir kıza ait diyalog:

- off bu parfümü sürme babamın kokusuna benziyor ?
- tamam ne süreyim peki ?
- banane ne sürersin sür
Sosyal ağlarda paylaş

Abisi 1.5 aylık ilişkide biri diğerinden soğumuş geyiği olabilir ya. Daha yeni yeni geçiyor, "yeni ilişki" gazı, aklın havada olması halleri. Seni olduğun gibi görmeye başlamıştır, uyuşmadığınızı farketmiştir, sıkılıyordur vs. Zaten bu nedenlerle havası sönmeye başlamışsa başkalarının laflarıyla iyice raydan çıkabilir o ilişki.

Ben ilişkimde 3. seneme giriyorum mesela. Ben kişiliğimiz uyuşmuyor diye sevgilime gidip sebepsiz soğuk davranamam, ayrılmak isteyemem. Bu kadar zamandan sonra mutlaka karşındakinin bir şey yapmış olması gerekir. İlişki oturduktan sonra, sevgilim dramatik bir değişime girmediği sürece başkası bir şey söyledi diye benim ilişkime bakışım değişemez. Fakat ilk dönemlerde, ilişkiyi düzene oturtmadan, sağlam gelecek planları yapmadan önceki süreçte, bunlar olabilir.

Burada suç, dedikodu yapanlarda değil. Dışarda dedikodu yapan, arkanızdan konuşan, kıskanan, imkanı olsa sizi bir ahlak kurumuna şikayet edecek olan, sevgilinize aşık olan birileri her zaman olacak. Bunların hepsi güçlü bir ilişki kurup kurmadığınızı test eden şeyler. Böyle şeylerden negatif etkileniyorsanız belki rezonansının daha çok uyacağı birileriyle beraber olmayı düşünmekte fayda var.

Arkadaş çevremde bu tip "dışardan şu laf edildi, tadımız kaçtı" ve "şu herif sevgilime asılıyo, kızda eski arkadaşı diye yüz veriyo" tarzı başkaları tarafından gerginleşen çok ilişkiye şahit oldum. Bu nedenle olmasa başka nedenle bitiyor abi o ilişkiler. Temellerin sağlam olmaması sorunu işte. Bir şekilde elindeki sorunu çözüyorsun, kız gidiyo başka nedenden arıza çıkartıyor. Nedenler bahane oluyor en sonunda.

Aman diyeyim :/
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

sizin kendi geçmiş tecrübeleriniz sürekli olarak başka insanlar üzerinde yorumlar mısınız?

said:
belli ki daha 1.5 aylık ilişkisini ciddi olarak görmüyor ki bu gayet normal

said:
şıpsevdi olmayan herkes aynı tepkiyi verir.

said:
1.5 ay diyosun, daha doğru düzgün tanımamışsındır bile

said:
kıza yanında olduğunu sana güvenebileceğini hissettirmen gerekli

said:
öyle "bi sıkıntın mı var, anlat çözeriz" demekle olmuyo malesef bu işler..

kk.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldatildigimda buraya gelip başlık acmıştım hatta 90 sayfa falan sürmüştü. Adam gibi kimseye anlatamadığın bir şeyi burada konuşmak insana iyi geliyor aslında. Bir nevi terapi oluyor. Yaşadığın şeyin dunyanın en önemli olayı degil de sıradan bir sey, herkesin basına gelebilecek bir sey olduğunu o an için görebiliyorsun.

Tabi başlıkta bana söylenen seyleri gidip yapmadım kıza, kısa bir donem için bile olsa kendimi toplamama yardımcı olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Livered said:

enteresanmış senin yaşadıklarının çok benzerini bende daha önce yaşadım hatta devam da ettim sonra bir sevgililer gününde özel bir mekanda yemek yerken sevgilimin telefonunda başka bir erkekten gelen mesajı yakaladım.:(

agdsoasd faturayı sana, kukuyu ona vermiş.

ABİ AHAHHAHA
ADAM HAYATININ ESPRİSİNİ YAPTI
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

dasaaa said:

burada söylediklerinizin insanların hayatlarında gerçekten etkili sonuçlara yol açtığına inanıyor musunuz?

lol ki ne lol.

lol

olm adam gidip yaptı bile burda söylenenleri sen ne diyorsun

kafa yerine pc case var demek ki adamda.

olm öle bişi ypılmaz.
a.nejad +1
komünitifiiiling olayı sadece.
kararlarınızı kendiniz verin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Ayrıldın mı argos?

Arkadaşlar bu cevabı verebilmem ve emin olabilmem için 2 gün beklemek zorunda kaldım ama cevabı veriyorum. Kız düzeldi!

Evet Ardeth'in yapıcı yaklaşımı ve Baggio'nun da umursamazlık tavsiyelerinden sonra artık hangisi kızda bir etki bırakmışsa o ilk zamanlardaki arayan soran ve sevgisini gösteren kız geri geldi!

Üstelik bir sex hakkıda yanında cabası. Eheh artık o kuduran tavrı sildim ve mutluluğumu da kıza bağlamamayı öğrendim. Sağol paticik bir ilişkiyi daha kurtardın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...