Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dede jojo döktürdü bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 gecen sezonun 15.ç bölümündemi bi ara verdim devam etmem lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dede fenaydi ya ahahahflkdsjaflkjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ulan çok komikler ya bi stando kullanın ya mal gibi kovalayacağınzıa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hunharca güldüm bu bölümde valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 no homo bonus: menacing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 en komik bölümlerden birisiydi. shit eating bishes yalnız karının kafada REKT çıktı, dede JoJo hala en iyi JoJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ahahahaha abi IMDAT. bu kadar komik olunca saftim kayiyor. taru said: no homo bonus: menacing geberdim buna gulmekten asjlkdsja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 AHAHAHAHAHAHAHA abi 3 haftadir akil almaz gidiyor ya. bokunu cikardilar komedinin fsdjklfjsd. polnareff best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hahah çok iidi ama ya karakterler de inanılmaz, sırf çocuklara dayılık taslamayı seven kötü adam, yetişkin biri gelince kaçio hueuhe. Çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 dio kısımları gelsin artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Ben bu arcı genel olarak pek sevemedim ya... JoJo3 ilk ikisine kıyasla bayağı tırt. Joseph 2. arcta iyiydi ama dede halinde pek ona odaklanmıyolar. Hokuto no Ken tarzını, hamon u filan tamamen bıraktılar, pokemon kapıştırıyolar. Stand kullanmasınlar demiyorum, yine kullansınlar. Ama önce Sanrayto Yerrow Ovaadorayvu gömsünler, sonra standlarını hobi olarak yine kullanırlar ya... Tarzında ve hikayede de düşüş var. Çok laylaylom gidiyolar, saçma. Komedi tarzı ilk başta güzeldi, gülüyordum ama aynı şeyleri tekrarlayıp çabuk bayıyorlar. Bokunu çıkarmadan yapsalar daha başarılı olabilirmiş, ama bir noktadan sonra meh demeye başladım. Arc2de JoJo2'nin mizah anlayışı çok daha iyiydi mesela. Bu arcta onu da çok nadir görüyoruz. Nasıl olmuş ta en popüler arc olmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 abi manganın tarihi 1989 da o yüzden. o zamanlar pokemondur, personadır falan yoktu tabi. çok yeni birşeydi, o yüzden patlamış işte. şimdi gayet sıradan kalıyor. ZA WARUDOlu kısımlara gelince çıkışa geçecek büyük ihtimal. şuan villain of the week teması bariz kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 32 özeti :D http://i.imgur.com/NcaoBZx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 33 de muthis bi' bolum olmustu. ilk defa porunarefuu icin uzuldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 20. bölümde ara vermiştim geri geldim HELL 2 U! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kaiji tadı aldım http://www.youtube.com/watch?v=RGFhI3ddXX8 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 AHAHAHAHAHH SON ENDING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Oh my god! herşey çok heyecanlı animede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sert bölümler başlamış artık. şu yaşlı kocakarıdan sonra dio'ya ciddi ciddi her şeyini adamış tek stand user galiba vanilla ice. hepsi aslında zayıf iradeli, yenilince zırlamaya başlayan tiplerdi, bu seferkinin affı yok kafayı bile tık diye kesti valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 aynen, bayağı büyük dayak geliyor bir de belli ki sfsd ölümler vs. başlar bizim takımda da artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=RwRsONVAsSc Bloody Stream literally olsaymış başlığı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar