ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Zeppeli ler daha güzel ölüyodu ya, Avdol o kadar epik şekilde ölemedi. Partiye bi tane de Zeppeli koysalarmış ta nasıl ölünür gösterseymiş keşke. Gerçi soyları kurudu sanırım onların, di mi? Caesar ın akrabası yoktu sanırım. Yazık olmuş bayağı. Ama güzel kurudu soyları. O açıdan itiraz da edemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 zeppelli soy hakkında mangadan soyları kurumamış sanırım. gyro zepelli diye bi karakter var part 7'de ama 7'e kadar başka zepelli yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ShadowFury said: Zeppeli ler daha güzel ölüyodu ya, Avdol o kadar epik şekilde ölemedi. Partiye bi tane de Zeppeli koysalarmış ta nasıl ölünür gösterseymiş keşke. Gerçi soyları kurudu sanırım onların, di mi? Caesar ın akrabası yoktu sanırım. Yazık olmuş bayağı. Ama güzel kurudu soyları. O açıdan itiraz da edemiyorum :p ne kadar acımasız bir post ŞİİZAAAARRR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Xenus said: zeppelli soy hakkında mangadan soyları kurumamış sanırım. gyro zepelli diye bi karakter var part 7'de ama 7'e kadar başka zepelli yok sanırım Zeppeli soyu ile ilgili Gyro, Ceasar'ın babası. Hani seride Kars falan tarafından duvara çekilen. Part 7 zaten geçmişi anlatıyor. Gyro'nun hikayelerini vs. yaşadıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 wikiden ufak spoiler yedim ama çok önemli değil gibi Caesarın 4 tane kardeşi varmış ama unnamed diye yazmışlar. Ama Caesarın babasının adını da Mario Zeppeli diye yazmışlar, Gyro yu Steel Ball Run Universe diye ayrı bir yerde ayrı bir aile ağacında yazmışlar. Alternative setting filan mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Alternative galiba, çünkü baktım ben de tekrar da; Gyro'yu ben tarihinden ötürü babası sanıyordum. Galiba büyük kardeşi falan; Birth Name Julius Caesar Zeppeli ölüm olarak 1901 diyor. Johnny Joestar diye bir karakterle takılıyor. Bizim bu serideki dedenin kardeşi olarak gözüküyor. Ama işin garibi ondan çok önce yaşıyor ve yine stand geyikler vs. Alternative hikaye galiba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi part 7yi fazla kurcalamayın bence daha beter spoiler yiyebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3_HaqOKdsR0 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sherry Polnareff, my little sister, you raped her. You murdered her. Say it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 11 bütün bölüm bekledim avdül kalkıp gelecek diye. gelmedi :( öksüz mü kaldı şimdi maciğşanzu reddo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ne iyidi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 çok kral bölümdü harbi, AVDOL :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Dayanamıyörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 1 yıl jojo 48 bölüm http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/06/20-1/full-year-jojos-bizarre-adventure-stardust-crusaders-anime-plans-confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 oha böyle 24-26 bölümde kesmeyecekler tüm yıl olacak mı? oley çok iidi bu bölüm de hamon gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bu kadar uzun degildi, yarisina gelmistir ya diyordum ki hakkaten de son bolum ile manganin %23une gelmis, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 jojoların jojosu josep <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 dedesinin torunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 48 bölümse iyi yaw Game of Thrones'a kadar bağlar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 jojomuz çok arkaplanda kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 yoo bu bölümdeki JOJO jojo değil miydi, o da jojo, hem de jojoların hası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 abi niye damardan giriyorsun :D jotaronun cani yok mu? o da dovsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 herkes sırayla dövüyo bu part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ASSALAMU ALEİKÜMÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar