Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 off cok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Seninle sanırım 3 maçımız var, daha zorlandıgımı hatırlamıyorum sana. Hemen bu akşam ayarını vereyim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 huun diyorki http://us11.memecdn.com/Dont-Challenge-Me_o_114508.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Hemen girsin hemen döveyim, ısınmaya gerek bile yok. Yine ünitelerini map ortasında kaybedip gg yazıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben xuunun seviyesini bilmiorum gold falanmı öyleyse cekismeli gecebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aylardan sonra Huun'u sc oynarken görüyorum. Çaktırmadan ısınmalara başlamış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Sleeep said: Grubby gibi bir centilmene sanırım 6 yıldır taptığım için bu tip adamların yaptığı bu tarz hatalar(tek hata değil bir sürü) gözümden direk silinmelerine neden oluyor Tapmak mapmak? Haşa de ülen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 eg vs mvp. stephano eg takımında maçlara çıkıyor ne ayak?.. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=375857 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Stephano: gl hf Finale Finale: ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Oymanq said: eg vs mvp. stephano eg takımında maçlara çıkıyor ne ayak?.. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=375857 sanırım onceden oynanmsı o maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cuce said: Oymanq said: eg vs mvp. stephano eg takımında maçlara çıkıyor ne ayak?.. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=375857 sanırım onceden oynanmsı o maclar. ne öncedeni ben gece canlı izledim maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Eg korkup izin vermiştir, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 maclar replay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Aceace said: Stephano: gl hf Finale Finale: ok :D lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 şey dicem stephano kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 "." deseydi daha hoş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 -Deno- said: şey dicem stephano kim ? Yaaa bölüme mesaj atmayı izinli falan mı yapsak. Mesaj sayım xxx olsun diye her bölüme yardıranları da anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 izin almadı mı senden merak ettiği bir şeyi sorarken. onun adına ben özür dilerim. hemen gerekli işlemler yapılıp, kendisine uyarı verilecektir. Bir daha senden izinsiz mesaj atılmayacak bu bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Denocum sıtarkıtar mı saçma salak bi oyun var ya çekik gözlülerin oynadığı savaşlı. İşte ordaki pedo nerd ergenlerden bi tanesiymiş stefano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sensei said: -Deno- said: şey dicem stephano kim ? Yaaa bölüme mesaj atmayı izinli falan mı yapsak. Mesaj sayım xxx olsun diye her bölüme yardıranları da anlamıyorum. fakat bu forumu sahiplenme çabası ? dostum sen buralarda takılmaya başladığında biz kız keserdik, çiçek toplardık, axe-saeros-ben üçlü yapar şelalerden atlardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yavuzla burakı anladıkta sen kimsin ya newfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 -Deno- said: Sensei said: -Deno- said: şey dicem stephano kim ? Yaaa bölüme mesaj atmayı izinli falan mı yapsak. Mesaj sayım xxx olsun diye her bölüme yardıranları da anlamıyorum. fakat bu forumu sahiplenme çabası ? dostum sen buralarda takılmaya başladığında biz kız keserdik, çiçek toplardık, axe-saeros-ben üçlü yapar şelalerden atlardık. Yok lan ne forumu sahiplenmesi falan sadece anlamsız buluyorum yaptığını. Bahsettiklerini yaparken, bir de mesaj attığın grupla alaklı olarak Stephano kimmiş diye bakarsan gereksiz mesaj atmazdın. Bizde lan adam hangi dünyada yaşıyor da hem SC ile alakalı hemde Stephano'yu bilmiyor cahil deyip gülmezdik. Son olarak da ben doğduğumda muhtemelen sen daha portakal bile değildin, foruma takılmak ile mesaj atmayı diyorsan evet çok geç yazmaya başladım. Niye size bırakmışsam buraları, umarım sende 14yo takılmıyorsundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 şu forumda okuduğun topic'lerin kaçının altında direkt olarak konuyla alakalı mesaj var sence ? gidip benim mesaja takılman komikmiş. konu da çok ciddi olsa hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Boşver takılma sen bana böle atar geçerim. Garip geldiydi muhabbet olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 mevzu cok normal de sanki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar