Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop. What are you doing? Laptop. Stahp!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanirim en son yillar once boyle bir sey olmustu baya tirstim kendi capimda. gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. dun gece yazdigim yazilari yazmaya basladi chat e kendi kendine...

enter`a basti, cumleyi kurdu, enter a basti, sonra devamini yazdi. sonra m e basip map i acti, saga sola bakti. sonra backroll yapip 1-2 spell cast etti. windows a dondum, ordada saga sola clickledi uyku moduna falan aldi.

neden olur bu, sanki kaydedilmis bir makroyu oynatti ama yok oyle bir makro vs. ki dun yazdigim seyi nerde kaydediyor bu laptop, yusufladim
Mesaj tarihi:
cok qq yaptim son 2 gunde thieflerden dolayi, acaba konsantre olmus negatif enerjimle teknolojik bir virus mu ortaya cikardim yazdigi cumlede `yeah sure, he does 27k dmg instantly.` - `i will counter that alright` di ahahhaa. cidden korktum ama bir an
Mesaj tarihi:
Borastus said:

ahah trafik kazası gibi
bingildak said:

gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim.

sanki command bufferini silemeyip tekrar içini okumuş gibi.

virus vs. degil yani? korkmami gerektiren bi durum mu?
Mesaj tarihi:
bende ilk basta oyle dusundum ama olan sey birinin bir seyler yazmasi degil, onceden yapilmis hareketler tekrar edildi. yazilan sey benim yazdigim aynisiydi hatta yazarken hata yapip typo u duzeltti falan. birinin oynamasi veya bir seyler yapmasi degil yani benim onceki (dun geceki) mouse ve keyboard hareketlerimin tekrariydi.
Mesaj tarihi:
ilgimi ceken sey diger forumlarda okudugum adamlarda sidewinder mouse kullaniyormus, bende sidewinder kullaniyorum.. scriptleri falan sapitmis olmasin kendi kendine makro kaydedip oynatsin? birde ne cekeyim anti virus olarak?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Sanirim en son yillar once boyle bir sey olmustu baya tirstim kendi capimda. gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. dun gece yazdigim yazilari yazmaya basladi chat e kendi kendine...

• Yeni Oluştur...