bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sanirim en son yillar once boyle bir sey olmustu baya tirstim kendi capimda. gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. dun gece yazdigim yazilari yazmaya basladi chat e kendi kendine... enter`a basti, cumleyi kurdu, enter a basti, sonra devamini yazdi. sonra m e basip map i acti, saga sola bakti. sonra backroll yapip 1-2 spell cast etti. windows a dondum, ordada saga sola clickledi uyku moduna falan aldi. neden olur bu, sanki kaydedilmis bir makroyu oynatti ama yok oyle bir makro vs. ki dun yazdigim seyi nerde kaydediyor bu laptop, yusufladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 laptopla oyunmu oynusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cok qq yaptim son 2 gunde thieflerden dolayi, acaba konsantre olmus negatif enerjimle teknolojik bir virus mu ortaya cikardim yazdigi cumlede `yeah sure, he does 27k dmg instantly.` - `i will counter that alright` di ahahhaa. cidden korktum ama bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahah trafik kazası gibi bingildak said: gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. sanki command bufferini silemeyip tekrar içini okumuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evdeyken degilde yolculuk ediyorum surekli haliyle evet yillardir boyle. sasilcak bir durum mu ki? gaming laptoplari var biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi laptop'dan oyun oynamayın, yazık aletlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Borastus said: ahah trafik kazası gibi bingildak said: gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. sanki command bufferini silemeyip tekrar içini okumuş gibi. virus vs. degil yani? korkmami gerektiren bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Deno o secimini yapmis, her koyun kendi bacagindan asilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 vur ha vur diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cidden nedir, neden olur.. cok huylandim -2. katta hostel gibi bir yerde kaliyorum tam freak out modundayim. virus falan mi yapar anti virus de yok yeni formatladim aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 format at kafan rahatlasın. trojan fln vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 3 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 O_____________________________________________O patiye soranda hata lan daha da huylandim simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 trojan büyük ihtimalle. bilgisayarı formatla yada sağlamca tarat. windows firewall ayarlarını yükselt, kapalıysa aç. tüm şifrelerini en kısa zamanda değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi 3 harfli lafından huylandıysan görüşümü yazmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 isin saka tarafi malware falan demisler baska forumlara baktim da ne kursam anti virus olarak freesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aha belki de bir keylogger kaydettiği şeyleri başka bilgisayara yollayacagına aynı bilgisayarda tekrar çalışmıştır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi ne malware'i. trojan işte %90. adam bağlandı bilgisayarına oyunu oynadı, yazı yazdı. masa üste döndü bakındı etc. malware nasıl gw2 oynasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bende ilk basta oyle dusundum ama olan sey birinin bir seyler yazmasi degil, onceden yapilmis hareketler tekrar edildi. yazilan sey benim yazdigim aynisiydi hatta yazarken hata yapip typo u duzeltti falan. birinin oynamasi veya bir seyler yapmasi degil yani benim onceki (dun geceki) mouse ve keyboard hareketlerimin tekrariydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ilgimi ceken sey diger forumlarda okudugum adamlarda sidewinder mouse kullaniyormus, bende sidewinder kullaniyorum.. scriptleri falan sapitmis olmasin kendi kendine makro kaydedip oynatsin? birde ne cekeyim anti virus olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dostum bu noktada bilim çaresiz kalıyor. 3 harfliler olabilir belki... anti-virüs olarak nod32, kaspersky artık ne bulabiliyorsan iş görür. yeterki güncel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 oha benim printer kendi kendine atarlaniyo bazen tirsiyom bole bisi olsa, kafayi yerim heralde dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bingildak said: Sanirim en son yillar once boyle bir sey olmustu baya tirstim kendi capimda. gw2 de pvp yaparken birden keyboard ve mouse kontrolunu kaybettim. dun gece yazdigim yazilari yazmaya basladi chat e kendi kendine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar