Bir org kuralım da doluşalım yavaştan
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Star Citizen
muzikler cok iyi. gezegenler tatli ozellikle coruscant gibi dedigi. tabii bunlar isin pazarlamasi. cikisi, optimizasyonu, hardware gereksinimi falan son halini gormeden bos.
asil ekmek procedural generationi kontrol eden applerinde. bu scale'e tam lazim olan sey. oyunun potansiyel sorunlarindan birini hafifletmek icin ideal cozum. umarim daha da gelistirirler.
asil ekmek procedural generationi kontrol eden applerinde. bu scale'e tam lazim olan sey. oyunun potansiyel sorunlarindan birini hafifletmek icin ideal cozum. umarim daha da gelistirirler.
https://i.hizliresim.com/g991NN.jpg
Titani 250 ye katladi abi RSI
Netcode en büyük sorun ya. Onu hallederlerse gerisi kolay. Zaten oyunun cıkmasına en az 2 sene var net. Seneye oynanır hale gelir alpha/beta görürüz.
İlerleme kaydediyorlar da umarım engine seçimi ve netcode ellerinde patlamaz.
İlerleme kaydediyorlar da umarım engine seçimi ve netcode ellerinde patlamaz.
Bu arada o yürüme animasyonlarının engelleri detectledigi segment ne kadar basarılıydı ya. Basındaydı sanırım.
Baya baya predictive adım atıyodu karakter aşırı güzel bi techti o.
Baya baya predictive adım atıyodu karakter aşırı güzel bi techti o.
netcode u en kisa surede iyilestirmek yerine yerine osur kaydir ayak bilegiyle ugrasmasalar daha memnun olurdum da neyse sdfg
Netcode'u daha yeni, sıfırdan yazdılar olm. 2.6.3'de yok, 3.0'la o da gelicek.
Sorun tam olarak netcode değildi, 24 milyon km ötedeki bütün assetlerin de loadlanmasıydı. Dikkatli bakınca görebiliyordun 24 milyon km ötedeki comm array'in orada çatışan gemileri sdfsdfs
Sorun tam olarak netcode değildi, 24 milyon km ötedeki bütün assetlerin de loadlanmasıydı. Dikkatli bakınca görebiliyordun 24 milyon km ötedeki comm array'in orada çatışan gemileri sdfsdfs
https://www.youtube.com/watch?v=RdrGvTm6xDg
Şu ve city generation en çılgın kısımlardı ya. Özellikle o predictive yürüme koşma mevzusu baya çılgın. Küçük tutarak sisteme yüklenişini de kucuk tutmuslar asırı güzel ya.
Şu ve city generation en çılgın kısımlardı ya. Özellikle o predictive yürüme koşma mevzusu baya çılgın. Küçük tutarak sisteme yüklenişini de kucuk tutmuslar asırı güzel ya.
Yürüme inanılmazdı
Şehirden yörüngedeki istasyona uçtuktan sonra millet şoka girdi, youtube chat bile durdu
Şehirden yörüngedeki istasyona uçtuktan sonra millet şoka girdi, youtube chat bile durdu
Bright 3.0'da akıyoruz ona göre, Pati org'a alalım seni.
Pati org çok fakir abi, Imperium'dayım ben.
Satılan bütün capital-size gemilerin %10-20 arası bu org'da. Daha ufakların sayısı o kadar fazla ki 10000 kişilik orgda oyuncudan fazla gemi var diyor officerlar dfsd
Satılan bütün capital-size gemilerin %10-20 arası bu org'da. Daha ufakların sayısı o kadar fazla ki 10000 kişilik orgda oyuncudan fazla gemi var diyor officerlar dfsd
Gemisiz adam versiyonu da satsalar keske sdfgg
https://www.youtube.com/watch?v=2OsX5VG-Tow
Gemisiz adam satılacak zaten. NPC kiralayabileceksin repair, turret gunner vb. pozisyonlara da daha eklemediler.
Öne çıkan mesajlar