Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Simdi olmus mu, coming soon, çok soon, Pati INC :D
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ABİ BEN gerizekalı oldugum ıcın bu oyunu backlemek yerıne gıttım starpoint gemininin betasına para verdım
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Dog fight basladigin da fazladan bir tane daha gemin olmus olur, bosa gitmedi yani purchase in :)
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Oyunu Kickstarter'da fonlamayı kaçıran biz faniler için kalan tek yol 75$ fln harcayıp gemi almak mı? Bu parayla satılan gemiler oyun içinde de alınabilecek mi?
Leopar Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gemilerin hepsi oyun icinde alinabilir, su an icin alpha/betaya katilmak istiyorsaniz $45 dolarlik oyun pakedini alacaksiniz LTI bittigi icin artik daha pahali paketleri almaya pek gerek yok (eger projeye daha buyuk bir maddi destek vermek istiyorsaniz o baska)
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu arada oynanistan haber var mi hic ? arcade tipi mi olacak , gamepad le mi ? sim tipi joystick le rudder, throttle tipi seyler olacak mi ?
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Suark said: ABİ BEN gerizekalı oldugum ıcın bu oyunu backlemek yerıne gıttım starpoint gemininin betasına para verdım læl
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 stream bir facia gg asrın dolandırıcılığı
knox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5TWQFSzQyeM
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vidyoyu izleyemedim, nesi beğenilmemiş?
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ben izledim ve neyi beğenilmemiş anlamadım. ha baya yavaş ilerliyorlar orası gıcık, dünya para kaldırdılar kaç sene oldu daha hala basic kısmı hazır oyunun.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ahaha gemiye onden bakarken bam diye carpip kirmasi en iyiymis.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 nesini beğenmediniz birde açıklasanız keşke. ezbere yorum yapmayın. daha pre-alpha olana oyuna dolandırıldınız zaa çekmek iyimiş. ben backlemedim oyunu release olsun öyle bakacağım ama daha bir sene geliştirilecek. eklenecek featureların tamamlanması var, optimizasyonu, debugging'i var. gezegen scale'ine bir bakın, 1-1 kasmış adamlar nerdeyse güzelde gözüküyor. HUD gayet güzel ve fonksiyonel gözüküyor. modellemeler, lighting, 4K texture vs iyi. fizik modelini ayarlanabiliniyormuş, full newtonian flight yada computer-aided flight (arcade gibi oluyor sanırım böyle) diye. gerçi yıl sonu elite: dangerous geliyor onu da bekliyorum ben şahsen. daha hızlı ilerliyorlar. early 2015 diyorlarda bence en erken yazı bulur çıkması
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kotu birsey yok ya, bu adamlar livestream isini beceremiyorlar sorun o yoksa oyun iyiydi baya, buglar duzeltilir sonra
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bundan bir onceki streami youtube uzerinden yapmaya kalkistilar, o daha kotuydu stream sirasinda kalabalik happy birthday song soylemeye baslayinca (sirketin birinci yili oldugu icin) youtube cat diye kesmisti yayini copyright infringement diye asdhasgfashcs
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oradakilere kimse bir susun da oyunu izleyek dememiş mi of.
Öne çıkan mesajlar