Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Simdi olmus mu, coming soon, çok soon, Pati INC :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bunu cok begendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ABİ BEN gerizekalı oldugum ıcın bu oyunu backlemek yerıne gıttım starpoint gemininin betasına para verdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Dog fight basladigin da fazladan bir tane daha gemin olmus olur, bosa gitmedi yani purchase in :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Oyunu Kickstarter'da fonlamayı kaçıran biz faniler için kalan tek yol 75$ fln harcayıp gemi almak mı? Bu parayla satılan gemiler oyun içinde de alınabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 45 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gemilerin hepsi oyun icinde alinabilir, su an icin alpha/betaya katilmak istiyorsaniz $45 dolarlik oyun pakedini alacaksiniz LTI bittigi icin artik daha pahali paketleri almaya pek gerek yok (eger projeye daha buyuk bir maddi destek vermek istiyorsaniz o baska) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu arada oynanistan haber var mi hic ? arcade tipi mi olacak , gamepad le mi ? sim tipi joystick le rudder, throttle tipi seyler olacak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Suark said: ABİ BEN gerizekalı oldugum ıcın bu oyunu backlemek yerıne gıttım starpoint gemininin betasına para verdım læl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 stream bir facia gg asrın dolandırıcılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mevzu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 geldi mi dog fight mevzu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 kuyuya tas mevzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=5TWQFSzQyeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vidyoyu izleyemedim, nesi beğenilmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ben izledim ve neyi beğenilmemiş anlamadım. ha baya yavaş ilerliyorlar orası gıcık, dünya para kaldırdılar kaç sene oldu daha hala basic kısmı hazır oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ahaha gemiye onden bakarken bam diye carpip kirmasi en iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ARCADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 nesini beğenmediniz birde açıklasanız keşke. ezbere yorum yapmayın. daha pre-alpha olana oyuna dolandırıldınız zaa çekmek iyimiş. ben backlemedim oyunu release olsun öyle bakacağım ama daha bir sene geliştirilecek. eklenecek featureların tamamlanması var, optimizasyonu, debugging'i var. gezegen scale'ine bir bakın, 1-1 kasmış adamlar nerdeyse güzelde gözüküyor. HUD gayet güzel ve fonksiyonel gözüküyor. modellemeler, lighting, 4K texture vs iyi. fizik modelini ayarlanabiliniyormuş, full newtonian flight yada computer-aided flight (arcade gibi oluyor sanırım böyle) diye. gerçi yıl sonu elite: dangerous geliyor onu da bekliyorum ben şahsen. daha hızlı ilerliyorlar. early 2015 diyorlarda bence en erken yazı bulur çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://i.imgur.com/wtWMEgc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 kotu birsey yok ya, bu adamlar livestream isini beceremiyorlar sorun o yoksa oyun iyiydi baya, buglar duzeltilir sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 evet, sunum baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bundan bir onceki streami youtube uzerinden yapmaya kalkistilar, o daha kotuydu stream sirasinda kalabalik happy birthday song soylemeye baslayinca (sirketin birinci yili oldugu icin) youtube cat diye kesmisti yayini copyright infringement diye asdhasgfashcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oradakilere kimse bir susun da oyunu izleyek dememiş mi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar