Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kendi bolumunu ne zaman acioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 2.6 baya yakin. 3.0 netcode (starnetwork1) geliyor, generated planet ve baya bir yeni mekan geliyor, iyimser tahmin Mart. PU'dan sonra v3.0 su ana kadar ki en kritik patch. 2017 sonuna 3.2-3.4 olursa iyi. Bir dolu mekanik ve gemi her patch ile ekleniyor, V4.0 de zaten gg. Patchlerin detaylari arka sayfalarda vardi. Durum boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 @bingil eheh 20 dolares 2 oyun, sahane kapmissin starter pack. Aurora/mustang iyi ya, olmadi milletin gemisine dadanirsin, v3.0 gibi yeni mekanikler vs hosuna giderse ve istersen Avenger veya turevi sub50$ bisilere upgradelersin en fazla bitti gitti. Aurora/Mustang'ler elden geciriliyor gerci su anda, yeni hali kotu olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 xunn said: Aldım sabre'ı, var mı beraber uçmak isteyen? Got Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Phyx said: xunn said: Aldım sabre'ı, var mı beraber uçmak isteyen? Got 4 TANE BROADSWORD TAKTIM GUTGUTGUT DİYE VURUYO ZAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 @bingil Package - Aurora LX - Anniversary almışım ben de 23 kasım 2014'te 45 dolarese. Yalnız malum kart mart pek imkan vermedi girmeye denemeye, bende de var mı şimdi 2 oyun da? Gene böyle bi dönemde tavsiyelere bakıp aldıysam demek ki :p Edik: Neyse çözdüm olayı squadron42 yok galiba bende, login olup bakınca pledge geliyo sq42 ekranında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bi netkod olsun ve oyundaki her mekaniği içeren bi deneme sistemi yaratsınlar o zaman alıcam işte en ucuzundan. planettir multicrewdir her şeyi içersin tam bi oyun gibi tek bi sistem bile olsa. şunu yapsalar bu kadar haterı olmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 BlackRose said: Edik: Neyse çözdüm olayı squadron42 yok galiba bende, login olup bakınca pledge geliyo sq42 ekranında :( Bende de yazıyor o. Oraya aldanma. MY RSI/MY HANGAR/MY GEAR/altında ilk aldığın paketi bul. Onun içinde neler dahil olduğu yazıyor. Örnek: Ben 2013'te almıştım. DIGITAL MERCENARY PACK Starting Money: 1,000 UEC Legacy Alpha 3 Month Insurance Squadron 42 Digital Download Star Citizen Digital Download Edit: vay be ben aldığımda daha 13Milyonmuş Pledge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 BlackRose said: @bingil Package - Aurora LX - Anniversary almışım ben de 23 kasım 2014'te 45 dolarese. Yalnız malum kart mart pek imkan vermedi girmeye denemeye, bende de var mı şimdi 2 oyun da? Gene böyle bi dönemde tavsiyelere bakıp aldıysam demek ki :p Edik: Neyse çözdüm olayı squadron42 yok galiba bende, login olup bakınca pledge geliyo sq42 ekranında :( PACKAGE - AURORA MR - ANNIVERSARY STARTER'a bastığında ALSO CONTAINS Starting Money: 1,000 UEC 6 Month Insurance Digital Star Citizen Manual Squadron 42 Digital Download Star Citizen Digital Download deyor olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Vöeh evet 24 Month Insurance Squadron 42 Digital Download Star Citizen Digital Download Starting Money: 1,000 UEC Digital Star Citizen Manual diyor :)-D teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 insan o ilk paketi alinca bi manyaklik geliyor, 2013te 300i ile baslamistim simdi bir adet LTI avenger titan ve LTI merchantman var hesapta asdf adamlarin pazarlama taktigi 10 numara 5 yildiz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bu oyunun launcher sikintili bu arada. actiginda dl yaparken 5 kblik web siteleri bile acilmiyor, internet gitmis gibi bir sey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 2013 agustos da 65 dolar vermisim, afferim bana. haram olsun :D haramda yok ki ecnebilerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 uac bi ise yariyormu su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bingildak said: bu oyunun launcher sikintili bu arada. actiginda dl yaparken 5 kblik web siteleri bile acilmiyor, internet gitmis gibi bir sey oluyor. p2p yi kapatinca duzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Suark said: bu sene kesin ya adamlar indirim yapmadilar anniversaryde eheh bende ay basi olsun alicam artik xunn su anda neler acik oyunda? bide benim tost makinasi patlarmi acaba diye merak etmio degilim. Abi universe, arena commander ve social district falan acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Kanuni said: uac bi ise yariyormu su an? Voyager Direct'ten bişiler alıyosun onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 girdim bi bok anlamadan çıktım asdasd. detaya girmek istemedim şu haliyle ama 1080 de herhangi bir kasma yok arenada 2k çözünürlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 arena kasmıyor zaten, universe kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 akk girmeden çekeyim diye çekmiştim zaten ya, eve gidince silicem. çok anlamsız şu haliyle 1328*219313 tane detay var. detayına girmeden bir anlamı yok. şimdi detayına girsen 6 ay sonra unutacaksın falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Plain Truth: Tevarin Trouble @RSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 aksilik olmazsa 16sinda geliyor patch 2.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 bingildak said: akk girmeden çekeyim diye çekmiştim zaten ya, eve gidince silicem. çok anlamsız şu haliyle 1328*219313 tane detay var. detayına girmeden bir anlamı yok. şimdi detayına girsen 6 ay sonra unutacaksın falan falan. Gir uçmayı ögren brolarınla quest yap biriken parayla item çak zırh çak pvp yap daha ne abi alphada bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 caterpillar leak https://www.youtube.com/watch?v=UkmPnG4z4B0&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 refund kabul ediyolar mı 14 gün sınırında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar