xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bright said: Ne flight mode yapmışlar, baya baygınlık geçirtti hepsini incelemek. Relative'de karar kıldım mouse'la kullanmak için. Mouse'u keyboard'dan ayıran mod'da kullanmak lazm aslında aleti klavyeyle yöneterek de yetemediğim için birleşik kullanıyorum. Interactive + LAM'de ilgimi çekti ama thruster lag'ı tamamen aim'e yansıdığı için vazgeçtim, full gimbal setup'la bir ufak boy silahlarla çok daha isabetli halde oynarım daha iyidir. ESP ve COMSTAB'ı da kapattım, belki ileride açarım. G-SAFE de zaten her boost attığında otomatik kapanıyor. Bu Reticle Focus ve Gimbal lock ne işe yarıyor bilen var mı? gimbal lock hard point olmayan silahların rotasyonunu tam merkeze kitliyo. Mesela hafiften oynar turretların var, düz giderken sagına soluna sıkabiliyosun bi nebze onlarla adama bütün gemiyi çevirmeden. Onu açıp kapama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bu arada ben IM oynuyorum sanırım RM değil dsdfd LAM feci ama ya gemi çok laglı dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bu arada tutorial ve universe harici modüllerde 2.0 dan beri bir sıkıntı var. Ben 1.3 de bunlarda rahat bir şekilde oynayabilirken 2.0 ile birlikte kendi adıma oynanmaz oldu ama universe de sorun yok. Modüllerde sorun oldu diye makinem kaldırmıyor demeyin universe deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mighty_THoR said: Bu arada tutorial ve universe harici modüllerde 2.0 dan beri bir sıkıntı var. Ben 1.3 de bunlarda rahat bir şekilde oynayabilirken 2.0 ile birlikte kendi adıma oynanmaz oldu ama universe de sorun yok. Modüllerde sorun oldu diye makinem kaldırmıyor demeyin universe deneyin. Bende diyorum hiç oynayamayacağım diye yeni pc yapmadan, iyi bari en azından universe a bakayım, dün çok kısa deneyebildim hangar ve tutoriar. Hangar atıyor tutorial oynanmıyor çok lag li yada cpu problemli. Şimdi hatırladım dc yemiştim universe de denemiştim :D ama bir kere tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Tutorial'lar hiç çalışmıyor gibi birşey bende. Daha doğrusu ilk hint/tip girdiğinde teklemeye başlıyor herbiri. Hangar ve AC mod'ları 70-100 FPS. Universe 15-60 FPS. Universe nasıl düzgün çalışıyor diyorsun anlamadım, baya rezalet çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 beyler ben 740m ile oynayabiliorm oyunu, fps okadarda kotu degil su haliyle. Sorun nvidia dayken bu oyunun gidip onboard chipsetle calismaya calismus onu kartin ayarindan ekran kartina zorlayinca duzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 İlginç ben hangara da giremiyorum winwdowsa atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Hangar da 2.0 da ucabilecek gemi olmayinca, Constallation Andromeda verdi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mouse vs hotas arasında üstünlük farkı olursa oyunu bırakırım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Throttle baya kötü olacak gibi duruyor. Mouse + stick daha iyi bir seçim olabilir (HOMAS/HOJAS/HOSAM/HOJAM diye de geçiyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 10 soru 10 cevap yeni bolum http://www.youtube.com/watch?v=MHLwAuM1J8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 PTU 2.1 e herkesi eklediler, yılbaşı tatiline çıkınca dev ler fix leri yapmakla uğraşamamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Varolan 30gb yi kopyaliyip ptu diye patchleyebiliyoruz galiba, denemedim ama..30gb indirmekten iyidir hehe. 25-28i arasi butun gemileri backinge aciyorlar, Euro kurunu Dolar'a fixlemisler, yeni yilda euro kdv nedeniyle zam yiyecekmis. Ha birde Sq42+mmo ayri ayri paketlerde satilacak subattan sonra , niyeti olanlara haber ola. Su Carrack ne guzel gemiymis, tam bir Star Trek Voyager. Ismi falso ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Bugün 30$'lık paket sattılar mı ya, veya elinde fazla olan var mı satılık? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 30luk paket bitti sanirim. Yilbasi gazina acarlar mi bilmem. sunuda koyayim dursun surda. http://www.youtube.com/watch?v=SpLEKb3-oSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Capital Ship'in hangarında patlatıcan ufak fighter'ı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 allahuakbar basılmadığı için gereksiz bir saldırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 O değil de Squadron 42'nin 2016'da çıkma planları var, bu sene içinde SC'den ayrı satmaya başlayacaklar muhtemelen. Bi Euro ve VAT muhabbeti de dönüyor. Türkiye'ye VAT'la satmasalar da Euro üzerinden fiyat bindirimi yapmaları muhtemel bu sene. Şu aralar oyunu almak için gayet iyi bir aralık. Ref kodumu da koyayım şu mesajın altına :D STAR-7NF2-KYKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 cektim gene bakayim diye ama poffff.. pek berbat :) hele o yurume kosma. yahu bacaklari 30 cm bir canli bu sekilde sacma hareket edebilir. seneler sonra gorusuruz canim SC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Constellation a doydum, çok tatlı alet eyvallah da landing dertli, manevra dertli , alet çok büyük. 2.1 e patchleyip freelancer a bakacam bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Constellation çok tatlı, satın alan olursa gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kanuni said: cektim gene bakayim diye ama poffff.. pek berbat :) hele o yurume kosma. yahu bacaklari 30 cm bir canli bu sekilde sacma hareket edebilir. seneler sonra gorusuruz canim SC. 2017 sonunda ED ye yetisir, yürüme koşma düzelmiş hali bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2017 sonunda ed sc olacak bu gidisle bugsiz tasasiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ED'ye de giriyorum arada, nalet olasi flight control ler tutmadigi icin ambele geciriyorum. SC nin boklugu, adam gibi customize edemiyorum aleti. ED de duzgun First person takilma (station, planet ve in-ship) ve anlamli multi crew geldigi an SC rafa kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 fp zor da digeri yapilacak 2016 da. bu cikan son expansionun ayaklarindan birisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar