senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 çıkmasını beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Roger that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Very early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bende çok umutluyum ya star citizen'dan güzel bir şey çıkacak gibi umarım patlatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ya bu dog fight neden gelmedi hani kasım aralıkta geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ne zmn cıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bence tarihin en büyük dolandırıcılıklarından biri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 40 milyon dolar toplamışlar. Uzay gemisinin gerçeğini isterim ben o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 planetary nasıl acaba yükleme ekranı falan var mı. bir de oyun yapısını merak ediyorum quest mi olacak corp clan guild gibi bir şeyler var mı, pvp pve vs. tek bildiğim bende kesinlikle çalışmayacak şahane görüntüler detaylar ve uzaya kaçıp gitme isteğini arttıran gemi kullanma sahneleri. eve online'ın augmented reality versiyonu gibi. tam oculus rift'lik bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 DA2019 said: 40 milyon dolar toplamışlar. Uzay gemisinin gerçeğini isterim ben o paraya. son giden curiosity 2,5 milyar dolar filan tutmuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Köylü ne anlar uzay gemisinden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 40m dolar sakamı abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 uzay sandbox duzgun mmo vs acız acız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2.el f16 var 40m dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 RRa said: ya bu dog fight neden gelmedi hani kasım aralıkta geliyordu kasim-aralikta ciksaydi cryengine netcode'unu kullanarak cikacakti, oyuna gosterilen ilgi uzerine kendi netcode'lerini bastan koymaya karar verdiler. en son yaptiklari livestreamde gosterdiler zaten, DFM hazir netcode'u bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hmm. saol anladım. bakalım dog fight beni ilgilendiren tek kısmı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oyunun ismi şener şen filmi gibi lan. yıldız vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 son okuduklarima gore pax east'te yapacaklari sunumda gosterecekler, yani pax east icin hazir olacak dfm tarih: 11-14 nisan cok umutluyum bundan ya, yillardir hicbir oyun icin bu kadar heyecanlanmamistim. adamlara istediklerini yapabilsinler diye blank check verdik resmen, kaliteli sci-fi mmolara hasret kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 son versiyon hangar modulunu cektim simdi 4.4 gb mi ne. bu oyun ciktiginda 40-50gb olur herhalde, arti pc leri yenileriz gibi.. cok iyi olmus baya gelistirmisler. tabii bu sadece hangar komple bir uzay ussu nasil olur hangi pc kaldirir bu grafiklerle bilemem :) akvaryum falan eklemisler hangarimiza cok hos duruyor. gemi zaten basli basina acaip.. icine girme oturma vs cok iyi. bu gemilerden 10 tanesi ayni ekrana gelse kitlerim su anki pcmi rahat. cok detaylilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 I am a PC Game! http://www.youtube.com/watch?v=VhsgiliheP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Su wormhole muhabbetleri, hangar mantigi, detayli character/avatar vs. cok guzel seyler. Surekli evren ve icin de yapilabilecekler genisleyecek demesi de sahane. Eve online nin yapmaya ugrastigi seyi yapiyor adam ama server mantigi nasil olacak, 200-300 kisilik shard lar olacaksa gunumuzun oyunculari ne kadar devam eder supheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 oyunu 3 farkli sekilde oynayabiliyorsun genel olarak. buyur bro. olayimiz su : Squadron 42 is a single/co-op multiplayer game like Left 4 Dead but space combat/trade sim Star Citizen the home server version is a bunch of players hanging together like Minecraft on a server but a space combat/trade sim (private server kuruluyor) Star Citizen the Persistent Universe is thousands of players like WoW, UO or Eve on a hosted server but a space combat/trade sim The Persistent Universe will be, by definition, an MMO experience: Massively Multiplayer Online. there will be no "skill" or "level" grind, there will be "no" tiered equipment (you'll have a choice of a number of manufacturers, all with their relative strengths and weaknesses, but the intent is to stay away from Green Tier/Blue Tier/Purple Tier type equipment rankings), and there will be no "classes" (unless you count different ship-types, all of which will be so highly customizable as to limit the degree to which any of them can be "pigeon-holed" into a given role). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hala alpha/backer olunuyor mu bunda? Alayim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 al tabii ben aldim zamaninda bekliyoruz simdi x65f ile yanyana. 39milyon dolara gidiyor zaten. sunu koycaz bunu koycaz derken 10 sene icinde bitirecekler, bu arada miletde 100milyon dolar gommus olacak herhalde. la yeter bu nasil stretch goal. bi kopmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar