Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 23.10.2024 14:52 tarihinde dedi ki:

bence oyun bitti ama optimize etmeyle uğraşmak yerine donanimin 2 sene daha gelişmesini bekliyolar sdsfs.

nvidia 60xx serisini tavsiye ediyoruz, çokyi çalışıyor akıyor oyun.

e çıkana kadar eskirse kart falan?

Mesaj tarihi:
kizillelma, 24.10.2024 15:03 tarihinde dedi ki:

bi oyunda bu tarz crafting olunca çöp oluyor ya.

YA OYUNU CIKARIN SONRA EKLERSINIZ BUNLARI diyen olsa ya sunlara bitane

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dark_Soul, 27.11.2024 14:30 tarihinde dedi ki:

tüm mürettebat yaşlanmış sfdsfds

oyunun ne zaman çıkacağına dair bir sneak peek gibi dgjkgkm hepinizin sakalı gt kılı ağarmadan nah çıkarırız diyor

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

şimdi en ucuz pakedi alsak, gemilerin içinden falan düşmeden takılabiliyo muyuz oyun kıran bi bug var mı? bi de ucuz paket alıp oyunda para kasıp gemi falan alınıyo mu? her maaşta bi oyun alıyorum artık ondan ince eliyorum. geçmişte alıp iade etmiştim ama hem bilgisayar külüstürdü hem oyun autocad modeli gibiydi. elli sene olmuştur.

scam citizen, heripotır ve GR wildlands arasında kaldım bu ay.

sylvanas tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

alacaksan da oynamak için 4.0'ın gelmesini bekle, çok uzun zaman sonra complete wipe atacaklar 4.0 için. geminle bam güm gezer dolaşır, içinde takılırsın da, onun harici oyun kıran çok bug var sdfg server bile kırabilirsin yeteri kadar uğraşırsan 

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sylvanas, 28.11.2024 22:26 tarihinde dedi ki:

şimdi en ucuz pakedi alsak, gemilerin içinden falan düşmeden takılabiliyo muyuz oyun kıran bi bug var mı? bi de ucuz paket alıp oyunda para kasıp gemi falan alınıyo mu? her maaşta bi oyun alıyorum artık ondan ince eliyorum. geçmişte alıp iade etmiştim ama hem bilgisayar külüstürdü hem oyun autocad modeli gibiydi. elli sene olmuştur.

scam citizen, heripotır ve GR wildlands arasında kaldım bu ay.

Sakın alma, refund yapmıyorlar. Çıkarmayacaklar oyunu.

• Yeni Oluştur...