razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 bence oyun bitti ama optimize etmeyle uğraşmak yerine donanimin 2 sene daha gelişmesini bekliyolar sdsfs. nvidia 60xx serisini tavsiye ediyoruz, çokyi çalışıyor akıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 framerate generation teknolojisi bayagi gelisti, buyuk ihtimal engine deki buglari cozmeye calisiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 razzRaziel, 23.10.2024 14:52 tarihinde dedi ki: bence oyun bitti ama optimize etmeyle uğraşmak yerine donanimin 2 sene daha gelişmesini bekliyolar sdsfs. nvidia 60xx serisini tavsiye ediyoruz, çokyi çalışıyor akıyor oyun. e çıkana kadar eskirse kart falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 ya bide ben anlamıyorum abi sq42 falan. Ne zaman "evet arkadaşlar oyunu saldık hadi oynayın" dicekler? o 2026 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 forum chatinde sordum da star citizen için tarih yokmus sq42 için 2026 sdsfra. ALLAM ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 mikrofonu ağzının içine soksalarmış tükmük sesinden dudak şaplatma sesinden videoyu izleyemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2024 abi bütün presentationlarda o sorun var ya. bi de sessiz manidar konuşmalı türk filmlerinde. nejat işlerin bütün ağız içi seslerini biliriz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 scam citizen ve chris robbers. azcık aggro alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 kizillelma, 24.10.2024 15:03 tarihinde dedi ki: bi oyunda bu tarz crafting olunca çöp oluyor ya. YA OYUNU CIKARIN SONRA EKLERSINIZ BUNLARI diyen olsa ya sunlara bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Bu hayale destek oluyoruz ve olmaya devam … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 tüm mürettebat yaşlanmış sfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Dark_Soul, 27.11.2024 14:30 tarihinde dedi ki: tüm mürettebat yaşlanmış sfdsfds oyunun ne zaman çıkacağına dair bir sneak peek gibi dgjkgkm hepinizin sakalı gt kılı ağarmadan nah çıkarırız diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 (düzenlendi) şimdi en ucuz pakedi alsak, gemilerin içinden falan düşmeden takılabiliyo muyuz oyun kıran bi bug var mı? bi de ucuz paket alıp oyunda para kasıp gemi falan alınıyo mu? her maaşta bi oyun alıyorum artık ondan ince eliyorum. geçmişte alıp iade etmiştim ama hem bilgisayar külüstürdü hem oyun autocad modeli gibiydi. elli sene olmuştur. scam citizen, heripotır ve GR wildlands arasında kaldım bu ay. Kasım 28, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 alacaksan da oynamak için 4.0'ın gelmesini bekle, çok uzun zaman sonra complete wipe atacaklar 4.0 için. geminle bam güm gezer dolaşır, içinde takılırsın da, onun harici oyun kıran çok bug var sdfg server bile kırabilirsin yeteri kadar uğraşırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Star Citizen funding passes $750m | News-in-Brief Main game still in early access, with Squadron 42 single-player campaign said to be launching in 2026 https://www.gamesindustry.biz/star-citizen-funding-passes-750m-news-in-brief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2024 Oğlum bu oyun çıkar ise topladığı para ile zor kırılan bir rekor sahibi olacak. Online oyun çıkıncaya kadar 20 seneyi devirecekler bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Static server meshing ptu’da calisiyor. Bundan sonrasi bug fix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 sylvanas, 28.11.2024 22:26 tarihinde dedi ki: şimdi en ucuz pakedi alsak, gemilerin içinden falan düşmeden takılabiliyo muyuz oyun kıran bi bug var mı? bi de ucuz paket alıp oyunda para kasıp gemi falan alınıyo mu? her maaşta bi oyun alıyorum artık ondan ince eliyorum. geçmişte alıp iade etmiştim ama hem bilgisayar külüstürdü hem oyun autocad modeli gibiydi. elli sene olmuştur. scam citizen, heripotır ve GR wildlands arasında kaldım bu ay. Sakın alma, refund yapmıyorlar. Çıkarmayacaklar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar