Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 İdrisi patlatmış elemanlar https://clips.twitch.tv/CuriousKawaiiScallionPraiseIt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 İdris dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 @Xenocide kabul etmiştim ya görünce, o da bug'lı olabilir ya. nese oynamaya çalıştık biraz, etraf şahane ama işte bugfest hala. 5 kere falan fail oldu görev, bi oyun kopar yine şehirde çıkarsın, bi helmet kaybolur gezegene inemezsin, bi kapılar kitli kalır kendi geminde kalırsın, bi crime stat varken oyun kopar şehirde çıktığın için anında hapse düşersin, hapis süren bitince birden orbit'de dımdızlak spawn olur yine kendini öldürmek zorunda kalırsın, araç menüleri kitlenir bişi seçemezsin, cave'de adam bulma görevine 2 saat harcarsın adam çıkmaz en sonunda bi köşeye sıkışıp donarak ölürsün vs. aklıma gelenler bunlar, daha çeşit çok. nese sonuç olarak yapmak istediklerimizin yarısında hep fail oldu bişiler. oyunun vizyonu çook güzel, tech yine eşsiz (en azından gidişiatı) ama işte nerden baksan daha en az 1 senesi var bunun oynanabilir olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Pilot çok ruhsuz ya. Biraz mimik lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 (düzenlendi) 6 dakika önce, akirafes dedi ki: Pilot çok ruhsuz ya. Biraz mimik lazım. Al abi mimik Bu şuan çalışıyor mu bilmiyorum ama bozmuş olabilirler. Mayıs 26, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 @Tridz süpermiş. Ben yalnızca uçağın içinde baktım. Orada donuk manken gibi idi üzerine füze yağarken bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 ahasfdas çalışıyor ya ben denedim. yamuk ama çalışıyor. gerçi benim webcam rezalet tabi ondan da olabilir. yoksa açıp ÜÜĞPÜEÖEAÖÜ diye salk salak hareketler yaptım, aktarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 yeni gemiler gelmiş oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Star Citizen hesabını The Grand Theft Auto V: Premium Edition (online paketide mevcuttur.) veya Elite Dangerous (horizons dlc de mevcut) ile takas düşünen mesaj atsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 referal gönderebilecek var mı? Birde ilk girişte para vermeden gemi veriyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 (düzenlendi) 3 dakika önce, behran dedi ki: referal gönderebilecek var mı? Birde ilk girişte para vermeden gemi veriyor muydu? STAR-NPKJ-HBZ4 referral bizim işimiz since 1989'dan beri Free flight etkinliği bitti sanırım. Paket almadan oyuna giremiyor olman lazım. Ama yine de referralı kullanarak hesap açabilir, sonrasında o hesaba paket satın alımı yapabilirsin. Referral önemli tabi. Kullan. KULLANIN. Haziran 9, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 .. Almost seven years after its original Kickstarter, Star Citizen has now raised over $300 million in funding from its players. As I write this, 2,711,428 people have pledged a total of $300,145,173, mostly through buying expensive digital spaceships for amounts that might make an ordinary person question their life choices .. https://www.pcgamer.com/star-citizen-has-raised-over-dollar300-million-now/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Ufukta goruldu, 17 seneye bitecek. Torunlar fln ucurur artik gemileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Alpha 3.10 geldi. Changelogda baya bişi var ama yorumlar yine gamebreaking buglar uzerine. 3.7den beri nispeten stabil bi patch yapamadilar. Ucus mekanikleri degismis diyor, en major olarak, sanirim sikayet ettigim seyle ilgili, gemi boyle çok spectator moddaymis gibi hareket ediyodu bi agirligi yokmuscasina, thrust verince CART diye gidiyordu. Yazdigina gore aninda thrust almayacakmis artik daha weighty feel diyor. Denemek lazim, test edip yazarim buraya tecrubelerimi. https://robertsspaceindustries.com/comm-link//17711-Star-Citizen-Alpha-3100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Star Citizen Live: Making Mountains https://youtu.be/ksMQ4hYhfSA Müthiş gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 The Briefing Room: Aciedo Teaser https://www.youtube.com/watch?v=4gVP7JK4NpM&feature=emb_logo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Şu an star citizen 35 fps sabit oynatabilecek sistem nedir? Marka model bilgim sifir fx serisinde falan kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 (düzenlendi) 1 milyar dolar topladıktan sonra gerçek gemi yaptık uçurduk o paralarla hayaller gerçek oldu diyip gemiye binmek isteyenler 100.000 dolar atsın marsa götürücez diyecekler sanırım. daha hala bu oyuna para yatıranlar var mı gerçekten merak ediyorum. 7 yıldır alpha stage e geldi. gerçekten yakından merakla takip ettiğim bir yapım. Bol şans Ekim 9, 2020 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2020 " I am not willing to compromise making a game I believe in with all my heart and soul " Chris Roberts Arkandayız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Ciktigi an para akışı 90% azalacak bir oyun yapmaya gönlüm yok o yüzden yapmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Release icin en az 5, öngörülen 7. Adam akilli stabil oynamaya 10 sene var daha. Ama o zaman da sc2 ye baslarlar zaten. Content falan eklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Squadron 42: The Briefing Room - Episode 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 3.11 versiyonuyla ilgili bi kac yorum yapmak istedim. Pc upgrade ettikten sonra ilk bunu denedim haliyle. Nasil bi etkisi olacak merak ediyodum. Aslinda bisi diyim mi, cok fazla entity olan bolgeler (grim hex, area 18 vs.) Hariç solid 60 fps hatta üstü var..combat esnasinda falan dusme de olmuyor. Ancak cok bina mina sehir kivaminda yerlerde 25-30 fps, ama upgradeden sonra daha stabil calismaya basladi. Onceden zaten bu bolgelerde 10-15 fpa aliyodum.bi de haliyle input lag vari bi sey vardi. Simdi onlar yok. Bir de oyunu baya 3-4 saat oynadim ne bir crash, ne bir gamebreaking bugla karsilastim. Bu sure icinde space combat mission, tasima missionu, karada onfoot fps combat missionlari yaptim. Hicbir sey buglanmadi. 3.11 kesinlikle 3.10dan daha stabilmis onu anladim. Bir de oyuna olan umutlarim yine bi hafif tazelendi. Yani şu haliyle bikac polish yapip, persistency'i fixleyip endgame content ekleyip cikarirsin cikarsan. Ama cikarmayacak tabii ki lol Yine de bir sonraki citizenconda ben major bi duyuru bekliyorum. En azindan squadron 42 icin alpha-beta tarihi alabiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 umutsuzca SC bekleyen ve o zevkini space engineers gibi oyunlarda tatmin edenler için starship evo'yu takip etmelerini öneririm. skywanderers'tı ismi ama değişti ve steam'da alpha gibi bir şey şu an. hiç olmazsa onu destekleyeyim dedim. github'tan falan ilgili bi developer'ı var, sıkı çalışan bi fransız. https://store.steampowered.com/app/711980/Starship_EVO/ building sistemi harika. yine hareketli parçalar logic blocklar falan var, geçenlerde interstellar travel ekledi. gemi içlerine seamless girip çıkabiliyoruz, hareket halinde içinde falan gezebiliyoruz. content henüz yok, sistemler oturuyor. şu an yapılabilen tek şey building, interstellar travel, halo gibi ringworld'lere iniş. çok alpha yani ama akıyor oyun. başka yıldıza warp olurken bile loading neyim yok, sandalyeden kalkıp gemi içinde takılabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar