Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 :)-D>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 oyun pay2see arkadaşlar. bakmalık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Bright said: 3.3 Live'a düştü. 3.3.5 PTU Evocati'de. Telemetry zamazingosu aktif ama pek aydınlatıcı değil. Şu site loadout yapmak ve linklemek için güzele benziyor. https://www.erkul.games/calculator Bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Celtics said: oyun pay2see arkadaşlar. bakmalık oyun. Hehe guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 ooo güzel espriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Live'da FPS PTU'dan yüksek. İstasyonlarda 70-80 görmeye başladım ben 1440p'de(1600X/Vega64). Combat da rahat yapılıyor server ömrünü tamamlamadıysa. Oyunu Launcher'dan launch'ladıktan sonra Error 15006 timeout yerseniz login serverlarıyla alakalı bir sıkıntı, bir çözümü yok. Tekrar tekrar launchlamaya devam edin, eninde sonunda girersiniz oyuna. Çok fazla crash yemiyorsunuz zaten oyundayken, saatlerce sürüyor bir session. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 çok az bi girdim çıktım, gtx970 var, istasyonda 70-80 aldım ben de stabil. ani hareketlerde mini-freezeler hala oluyor tabi ama ptu'dan çok daha iyi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Mini-freezeler 970'le alakalı olabilir, oyunla alakalı değil çünkü. Sadece Olisar'a ilk girdiğinde biraz hang oluyor Olisar ve etrafındaki bütün gemiler streamlenene kadar. Olisar en kalabalık istasyon. Hex'de uyanınca öyle bir sıkıntı yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 indirekmi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 PU ya girdim simdi, Recco misson bugli :D, bunun disinda performans artisi sahane PTU'dan bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ya ben indirdim ama 15006 hatası alıyorum onceden hıc almazdım bole bısı napmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bright said: Live'da FPS PTU'dan yüksek. İstasyonlarda 70-80 görmeye başladım ben 1440p'de(1600X/Vega64). Combat da rahat yapılıyor server ömrünü tamamlamadıysa. Oyunu Launcher'dan launch'ladıktan sonra Error 15006 timeout yerseniz login serverlarıyla alakalı bir sıkıntı, bir çözümü yok. Tekrar tekrar launchlamaya devam edin, eninde sonunda girersiniz oyuna. Çok fazla crash yemiyorsunuz zaten oyundayken, saatlerce sürüyor bir session. anlatmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Suark said: ya ben indirdim ama 15006 hatası alıyorum onceden hıc almazdım bole bısı napmak lazım onla mı alakalı bilmiyorum da, installerda yeni versiyon kurarken documents dosyalarını silin diye bi uyarı vardı bi dene bakalım ha anlatmış sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 1 kere calıstırabıldım PERFORMANS BAYA ARTMIS MASTENG COK GUZEL OLMUS BU OYUN OLMUS OLM derken bi aya gidem dedim, tam indim o sırada client gitti falan dedi. indim gemiden hoooop sonsuzluga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Bu akşam iptal serverlar ya pek heveslenmeyin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 nerden goruosunuz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 3.3.5 Evocati'den çıkmış, ilk wave inviteları gitmiş. @Suark Spectrum'da muhabbeti oluyor. 15006 şu ara baya yaygın. Hurston ve aylarından screenshotlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Suark said: 1 kere calıstırabıldım PERFORMANS BAYA ARTMIS MASTENG COK GUZEL OLMUS BU OYUN OLMUS OLM derken bi aya gidem dedim, tam indim o sırada client gitti falan dedi. indim gemiden hoooop sonsuzluga Abi yok bu performans artisindan sonra benim umutlarim ciddi yeserdi. Her seyi bitirseler optimizasyon 1 sene surer emeniko diyodum, bu kadar kisa surede baya ilerleme almislar. Olcak bu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 olcak olcak evet dun doya doya oynuyordum sımdı sorularım var mustang onceden fighterdı şimdi taşıyıcı olmuş? aurora kargo yeri vardı simdi fighter olmus? Mustang modeli çok güzel olmus bu arada. şimdi mining her gemide oluyo mu? onun dısında benzin bitince satın alıyoruz dımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Derek Smart 5 yıldır yapılmadığını iddia ettiği oyuna artık P2W demeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Aurora da Mustang de starter shipler. Modele göre özellikleri de değişebiliyor. Entry-level combat, freight ve exploration amaçlılar. Mustang'in Racing variantları da mevcut(Gamma/Omega). Ship Matrix'den gemiler hakkında genel bilgiye ulaşabilirsin(Geri kalan bilgilerin çoğu yanlış, hatta bazı gemilerin screenshotları dahi yanlış o açıdan referans olarak kullanma). 2 tip benzin var, Hydrogen Fuel ve Quantum Fuel. QF quantum jump yaptığında harcıyorsun, HF Afterburner ve Boost yaptığında azalıyor ama biraz geri kazanım da oluyor uzun süre dokunmazsan. İstasyonda gemin landing pad üzerindeyken ve kokpitte otururken Mobiglass'ı açıp ingiliz anahtarı ikonlu sekmeye tıklarsan Refuel/Rearm/Repair yapabilirsin gemine. Balistik silah kullanıyorsan mermiye para harcama yalnız, gemiyi istasyonda storelayıp geri çağırdığında fullüyor mermiyi oyun şu an ve mermi fiyatları inanılmaz gereksiz şekilde pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Aberdeen Lorville, Hurston Hurston Yeni biomelar şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 bu oyunun grafikleri heralde bi 15 sene götürür ya. adamlar uzun vadeli düşünüyolar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ciktiktan sonra 15 sene mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar