Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Citizen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow anlaşılan s42yi taş çatlasa 1 seneye alıyoruz ki o kadar da sürmeyecek sanki

ayrıca chrisin de anlattıklarına bakılırsa sanırım super duper bi sürü content implement etmektense artık network-optimizasyon sorunlarıyla ilgilenip oyunu oynanır hale getirerek release'e yaklaşmak istiyorlar. "bi çıkaralım da space potatosu sonra ekleriz akü" kafası. 3.3'te ciddi performans artışı olması gerekiyormuş, bu yeni getirdikleri rendering sistemiyle. PTU'ya da düşmüş. Deneriz yarın.
Mesaj tarihi:
hala yalan dıyorum ben

oyundan cok chrıs robertson fantazı fılm projesı gıbı duruyo

genclıgının butun oyuncularını bı araya getırıp bı replıkler okutmus falan
Mesaj tarihi:
Cuce said:

hala yalan dıyorum ben

oyundan cok chrıs robertson fantazı fılm projesı gıbı duruyo

genclıgının butun oyuncularını bı araya getırıp bı replıkler okutmus falan

Sen..

Hangi hakla...
Mesaj tarihi:
Bright said:

https://www.youtube.com/watch?v=VppjX4to9s4

Robert cebine atacagina casting e firlatmis paralari en azindan.

Resmen vicdan azabi duyuyorum su trailer izleyip keyiflendigim icin. Sahane gorunuyor
Mesaj tarihi:
Efsane kadro çıkartmış adam. Gary Oldman'la Mark Hamill'le başlıyo, biraz aşağı iniyosun Game of Thrones kadrosu var, daha sürdürüyosun Gillian Anderson falan çıkıyo, biter artık diyosun Superman melaba diyo falan. Aradakileri saymıyorum bile.
Mesaj tarihi:
YEARS IN THE MAKING...
SQUADRON 42 is Coming!
Do you want it NOW or do you want it AWESOME?
(Btw, The CGI in this makes my mirror jealous)

Mark Hamill

https://twitter.com/HamillHimself/status/1050252316249649153
Mesaj tarihi:
ohş güzel hype yaratmış. dalga mı geçiyolar bilmiyorum ama ne olduğu konusunda fikri olmayan çok insan var lan.

aslında etrafımda bile oyun oynayıp sc'den bihaber tonla insan var. release yaklaştıkça meşhurları öne çıkarıp bi 100 milyon daha koyacaklar cebe sanırım lel
Mesaj tarihi:
abı adam cagırmıs tıplerı ıste generıc uzay replıklerı soletmıs bı suru ordan artık ne senaryo cıkartabılırse onu zorlıycak

bı daha jean renoyu makr hamıllı gımlıyı studyoyamı sokacak
  • Yeni Oluştur...