Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 wow anlaşılan s42yi taş çatlasa 1 seneye alıyoruz ki o kadar da sürmeyecek sanki ayrıca chrisin de anlattıklarına bakılırsa sanırım super duper bi sürü content implement etmektense artık network-optimizasyon sorunlarıyla ilgilenip oyunu oynanır hale getirerek release'e yaklaşmak istiyorlar. "bi çıkaralım da space potatosu sonra ekleriz akü" kafası. 3.3'te ciddi performans artışı olması gerekiyormuş, bu yeni getirdikleri rendering sistemiyle. PTU'ya da düşmüş. Deneriz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=VppjX4to9s4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 hala yalan dıyorum ben oyundan cok chrıs robertson fantazı fılm projesı gıbı duruyo genclıgının butun oyuncularını bı araya getırıp bı replıkler okutmus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 sen once kendi calistigin isi bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Cuce said: hala yalan dıyorum ben oyundan cok chrıs robertson fantazı fılm projesı gıbı duruyo genclıgının butun oyuncularını bı araya getırıp bı replıkler okutmus falan Sen.. Hangi hakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Cloud tech https://clips.twitch.tv/PleasantPowerfulDootRalpherZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 ben squadron 42 için daha fazla hypelandım ya. scripted eventler falan baya hoş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 bu bulut sistemi dedikleri bişey var son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 https://i.redd.it/71g5wnv5qir11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Bright said: https://www.youtube.com/watch?v=VppjX4to9s4 Robert cebine atacagina casting e firlatmis paralari en azindan. Resmen vicdan azabi duyuyorum su trailer izleyip keyiflendigim icin. Sahane gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Efsane kadro çıkartmış adam. Gary Oldman'la Mark Hamill'le başlıyo, biraz aşağı iniyosun Game of Thrones kadrosu var, daha sürdürüyosun Gillian Anderson falan çıkıyo, biter artık diyosun Superman melaba diyo falan. Aradakileri saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 çok fazla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 kadro var da oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 hl3 bu oyundan önce çıkar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 adam casting e basmis resmen parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Gemi bitti gereksiz unlulerin tipleri mi basladi. Satar yakında bu yuzleri de avatarlar da kullanilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Scalanova said: Satar yakında bu yuzleri de avatarlar da kullanilsin diye. yarın gel EA da işe başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 inanilmaz iyi duruyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 YEARS IN THE MAKING... SQUADRON 42 is Coming! Do you want it NOW or do you want it AWESOME? (Btw, The CGI in this makes my mirror jealous) Mark Hamill https://twitter.com/HamillHimself/status/1050252316249649153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ohş güzel hype yaratmış. dalga mı geçiyolar bilmiyorum ama ne olduğu konusunda fikri olmayan çok insan var lan. aslında etrafımda bile oyun oynayıp sc'den bihaber tonla insan var. release yaklaştıkça meşhurları öne çıkarıp bi 100 milyon daha koyacaklar cebe sanırım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=dZMNw1ssRi4&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 3.3 live'a gelince böyle bir sayfa olacakmış sitede client'ınızdan toplanan performans telemetrisini gösteren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 tam da herkesin istediği şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 abı adam cagırmıs tıplerı ıste generıc uzay replıklerı soletmıs bı suru ordan artık ne senaryo cıkartabılırse onu zorlıycak bı daha jean renoyu makr hamıllı gımlıyı studyoyamı sokacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 1255 sayfa senaryosu var SQ42'nin (referans olarak Witcher 3 1900 sayfa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar