Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 "" said: Samsung dünya çapında çok satan yeni nesil akıllı telefon modeli Galaxy S III’e kardeş getiriyor. Uzun süredir konuşulmakta olan kompakt boyutlu “Galaxy S III Mini” modeli, Samsung’un mobil cihazlardan sorumlu bir numaralı ismi olan JK Shin tarafından resmi olarak doğrulandı. Lansmanı 11 Ekim’de yani yarın Almanya’da gerçekleştirilecek Galaxy S III Mini’nin JK Shin tarafından doğrulaması bizze Koreli gazetecilere karşı yapıldı. Avrupa’daki yoğun 4-inç talebinden yola çıkan Samsung, ekran boyutu olarak doğrudan iPhone 5′i de rakip almış olabilir. Zira kimi kullanıcılar için Galaxy S III’in 4.8-inç olan ekranı büyük gelmekte. Bazılarının telefonu giriş seviyesi olarak adlandırdığını ama sadece Galaxy S III’ün mini versiyonu olduğunu söyleyen Shin, cihazın özellikleri hakkındaysa net bir bilgi vermedi. Ancak görünen o ki minyatürize edilmiş bir Galaxy S III modeli ile karşılabiliriz yani benzer donanım özelliklerine sahip ya da belli açılardan bir miktar kırpılmış bir cihaz da olabilir. Yeni model çalışmalarına devam eden Samsung, diğer taraftan en büyük telefonu olan Galaxy Note II’yi de ay sona ermeden önce Türkiye’de satışa sunmuş olacak. ve sonunda Samsung'ta Nokia vari oyunlara dahil olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ufaltırlarsa alırım wallak ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 minyatürize ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ben de alsam mı diye düşünmedim değil görünce de telefona son yüklediğim romdan çok memnunum. Duyursunlar bakalım, fikrimi değiştirebilecekler mi? Ama Motorola'lar da fena görünmüyor şu son çıkanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.letsgomobile.org/images/news/samsung/galaxy_s3_mini.jpg afişi bu ya :( fiyatı 900tl falan olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bunu alana karı telefonu kullanıyo derler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Vodafone tarinize ek 5 liraya diyordu bi baktım 24ay ayda bilmemkaç lira diyor gerçekte, gider piyasadan kartla alırım lan madem hay sizin kampanyanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 kadın telefonu dio ya öle bi hata yapmamıştır herhalde samsung period planner appıyla gelsin oldu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yapmadığı şey değil. modelin numarasını unuttum da ablamda vardı, takviminde bildiğin adet günlerini hesaplama vardı AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 olm çok güzel telefon, acaip için ısındı. donanım olarak farklı da s3 ten, s3 te yapıp bunda yapamayacağın ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 period takvimi var bunda bayanlar için pre-make up applicationu var yüz tanıma sayesinde makyaj önerileri tavsiye ediyor. Hatun telefonu bu olm Suark said: olm çok güzel telefon, acaip için ısındı. aslında sana gidebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lol paticik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 süper valla, arkadaş almış işte baktım kurcaladım. Epey güzel, tek ellede işini görebiliosun, taşıması da sıkıntı deiil. ama kasar mı bu? yavaş mı çalışırı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Niye yavas calissin? SIngle-core telefonlar bile yavas calismiyor icine en agir oyunlari koymazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 e peki sadece oyunlar için mi bu kadar donanım konuşuluyor? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 telefon güzel aslında ama ederi 900 değil bana göre, 700 olsa alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Suark said: e peki sadece oyunlar için mi bu kadar donanım konuşuluyor? hmm HDMI ile televizyona baglatip 1080p oynatirsan da gerekebiliyor guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kendinize özel titreşimler oluşturup MUTLU olabilirsiniz! artık güle güle asucan, merhaba samsung mini demenin tam zamanı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 jdsfkkhsdş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaaa said: kendinize özel titreşimler oluşturup MUTLU olabilirsiniz! artık güle güle asucan, merhaba samsung mini demenin tam zamanı! ahahahsdfjsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Telefonu mağazada 5 dk kurcalama şansı bulabildim fena değil gibi duruyor ancak kesinlikle o ismi mini olsa bile haketmiyor. Üstelik o fiyara daha güzel telefonlar var. Millet "mini"yi görünce sadece ekran boyutunun ufaldığını sanacak ve Samsung'un işine gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Samsung hata etti bununla. Mayis'da cikan Xperia sola'dan daha iyi bir telefon degil, Tek ustun yani daha fazla ram sunmasi ama DAC, kamera ve ekran olarak geri. Ram kaynakli marjinal ustunlugu var benchmarklarda ama orta-ust sinif telefonlara getirdigi yeni bir sey yok. Ancak Cyanogen atmayi filan bilmeyenler Jelly Bean icin tercih edebilir, yoksa Desire X ve Xperia sola arasinda sonradan gelme olarak yer bulmasi kolay degil diyorum. Onlari almis olan almaz, eski ust sinif telefonunu degistirecek ama bu sefer cok para vermek istemeyenleri cekebilir belki. Az biraz daha iyi cikmasi kotu, herkes Sony'yi Xperia S'in gecligiyle elestiriyor, Samsung orta-ust sinif icin aynisini yapti. Galaxy adini kullanmaya calismasi cirkin bir haraket diyorum; innovasyon yerine isme guvenmek Samsung'a yakisir hareket degil, ozellikle S III'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar