Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 level editor ile dehşet modlar gelir kesin, vücudum hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben de deliler gibi bekliyorum ben de hazırım LAYLAYLAYLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 herkes bilmesin abi oyunu bize özel kalsın. main stream olmasın şu güzel oyun. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oyun mükemmel müzikleri oyundan mükemmel ya.. of of.. 2.si çıksa da oynasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Soundtrack yardırmış yine http://store.iam8bit.com/products/hlm2 Edit: bu arada video nsfw http://www.youtube.com/watch?v=7fDvxlK2FMc SANTA PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi bu nasıl bir şarkıdır, nasıl bir trailerdır anlamadım lan. sadece bu müzikleri buluyorlar diye cüzdanı fırlatmak yetmiyor adamlara ya. resmen helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 off bu da çok iyiymiş yaa.. valla helal adamlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 my body is not ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bu arada o plak artworkü tamamen El Huervo'ya ait. muhtemelen soundtracke tekrar girmiştir müziği. ilk oyunda birkaç parçası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Soundtrackini 2 yıldır dinliyorum, 2. oyunda da efsane bir derleme gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 carpenter tek değil synth dünyasında , ama tanrıya en yakınlardan biri o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Kojiroh said: Soundtrack yardırmış yine http://store.iam8bit.com/products/hlm2 Edit: bu arada video nsfw http://www.youtube.com/watch?v=7fDvxlK2FMc SANTA PLS şu zımbırtının türkiyeye gireceğinden emin olsam direk basıcam orderı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bu videodaki 4.07 de çalan müziği bulamadım ya bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bulamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 pronoit said: bu videodaki 4.07 de çalan müziği bulamadım ya bilen var mi ? hangi videodan bahsettiğini anlamadım benim alıntıladığım posttaki videoyu demiyorsundur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Geçenlerde spor salonunda çalışırken WIGGLE WIGGLE YOUR ASS IS VERY BIG YA MANN müziklerinden sıkılıp yeter lan diyip gittim ilk oyunun soundtrack'ini açtım. İnsanların yüzünde oluşan ifade paha biçilmezdi. Çalışma verimim ise 20% arttı, platoları aştım, yeni 1 RM'lere geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 aynen ben de Carpenter Brut'u bastım ipod'a, oyun gelene kadar sporda dinlerim askfjasd. şu oyunda olsun http://www.youtube.com/watch?v=EiIW-izVkBk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 10 Mart'ta çıkıyormuş ikincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 10 martta cities skylines ile bunu direkt alıyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 soundtrack akmış gene. oyun da süper müzikler de çıldırıcam. pre order ettim yenisini. BIKER REYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Elim ayağım titredi gameplay videosunu steamde izlerken :D Umarım bu uzun süre, lütfen uzun sürsün. Güncelleme: Custom Level Editor: Design custom levels using characters, enemies, weapons and music tracks from the game and share your creations with others online via Steam Workshop. [COMING SPRING 2015] LAYLAYLAYLAYLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 haydaaa cities ile aynı anda çıkmasın yahu. şöyle bi hafta ara lazım minimum. naapsam şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ılıkmısınız olm miami var sallayın citiesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 apayrı oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kolay kolay preorder falan filan yapmam. direkt special edition bastım 28tl. 100tl olsa yine verirdim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar