Gizli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 çoğunuz izlemiştir büyük ihtimalle türkçe altyazılısı da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 No! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ayrıca, PREEMPTIVE STRIKE!!! http://www.sillybeliefs.com/images/atheist-respect.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ben izlememistim bunu. Cok farkli bir sey anlatmamis kitaplarindan :) Guzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 guzel bir calısma olmus hakikaten. kimseyi inandırmak ya da inandırmamak niyetinde degilim. bazı orneklemeleri cemaatcilerin Tanrı nın varlıgına kanıt olarak gosterdikleri gibi olmus. madde anti-madde gibi bu cemaatcilerin herseyin bi ustası var orneklendirmesine benzemis. acıkcası videonun sonunda guzel bir sey soylemis ''bana evreni kim yarattıgını sorduklarında bu o kadar onemli degil'' burası cok harika olmus. onemli olan iyi bir birey olmak.bu konuda tartısılır fakat genel anlamda insanlara en ufak bir yarardan,buyuk bir icata kadar diyerek iyi bir birey kavramını daraltabiliriz. mesele burada; zaten Tanrı da diyor ki dunya senin,istedigini yap fakat oldukten sonra seni yaptıklarından dolayı hesaba cekecegim. kader anlayısını bilim ve kur an eksenli buyuk arastırma yapılarak birseyler elde edilebilir diye dusunuyorum.cunku video da zaman kavramı yetersiz sekilde ele alınmıs.cok basite indirgenmis gibi geldi bana. bir de bilim insanlarının Tanrıyı neden bu kadar otelemeye calıstıklarını bir turlu anlayamıyorum.din ya da Tanrı bilime engel degil,bu kavramları birbirlerine tezat haline getirenler insanlar. yine gercek din buna degile gidicek konu ama ben dinin bilime,teknolojiye karsı oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 vivavale said: ben dinin bilime,teknolojiye karsı oldugunu dusunmuyorum. http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Gizli olup farkedilmemesi icin ingilizce konu basligimi aciyorsunuz artik din tartismasi icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 gerçek islam bu değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Editor said: Gizli olup farkedilmemesi icin ingilizce konu basligimi aciyorsunuz artik din tartismasi icin ? evet nickimle de uyumlu oluyor böylece çalışma vesaire çok güzel ama bu daha çok evrenin nasıl yaratıldığını gösteriyor;kimin yarattığından ziyade. yani bunu izleyen bir adam "tamam tanrı diye bir şey yokmuş" demez. "evrenin oluşumundan önce zaman yoktu.yani bir tanrının olması için de zaman yoktu" lafını duyunca ben mesela "oohooo amca tanrının olayı o zaten imkansızları yapabiliyor" demiştim ek olarak üst mesajlarda tartışılan "din bilimi ve gelişmeyi engeller mi?" konusuna da değineyim.şimdi eğer her şeyi allah yarattı diyip kestirip atarsan evet engeller-bunu diyenlere müslüman denemez gerçi-(evet gerçek islam bu değil lol)aksine kurban olduğum Allah neleri yaratmış diyerek inceler(:P) zaten peygamberinin bilime bu kadar önem verdiği bir dine mensup topluluk nasıl bu kadar geri kalıyor bilmiyorum.araplar tamamen yozlaşmış zaten onları geç. uuu çok uzun yazmışım,gecenin köründe yazılmasından kaynaklanan bazı hatalar olabilir hoşgörün pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 said: ben dinin bilime,teknolojiye karsı oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Problem din degil, aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 41:44 tanrının varlığına kanıt cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 cevap : hayır salak, insan tabii ki evreni yaratamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hiçbişi yoktu demiyo, bi delicesine yoğun kütle vardı o da zaten yanında hiçbirşey olmadığından istersen kafan kadar istersen sapan kadar diyebiliyosun çünkü 'tek'. tek olan allahsa allah başlangıçtaki o kütleyse ve sen o kütleye hiç diyosan atayizsin sende :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 PastorOfMuppets said: said: ben dinin bilime,teknolojiye karsı oldugunu dusunmuyorum. Aman tanrım ne kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Tip o kadar rahatsız edici ki abvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 zaman yok, tanrı yok. cool story bu amca parçacık iddasında 100$ kaybetmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar