Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara ishal salgını


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Ankaralılara duyurmak gerek dedim, ishal salgını var. Sudan bulaşıyor, diş fırçalıdıktan sonra ağzınızı çalkaladığınızda ya da musluk suyuyla yemek yaptığınızda bile bulaşabiliyormuş.

Musluk suyu kullanmayın yani. Salgının kurbanı olmuş biri olarak hayatım boyunca böyle bir hale düşmediğimi söyleyebilirim, korkunç. Dehidrayson filan kötü yani.

Çocuk filan varsa sakın ama, kaldıramaz küçük çocuklar. Bir de örtpas ediliyor hafif şehir suyunun kontamine olduğu, haberlerde aramayın hiç.

Bakteri bazlıymış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Daemir said:

Çevremde bir çok kişi aynı hastalıktan muzdarip. Mide bulantısı da çekiyorlar çok. Sudan geçtiğini sanmıyorum ama. Arkadaşın gittiği doktor noravirüs teşhisi koymuş.


Bakteri bazlı olduğu benim çıkarımım çünkü antibiyotik veriyorlar.

O değilde iki gün daha geçmezse hastaneye yatmam gerekecek sanırım, epey ağır bir antibiyotik verdiler zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla noravirüs demesine rağmen antibiyotik vermiş doktor da. Sonra boynunda küçük kızarıklıklar çıkınca antibiyotiği keselim demiş. Ne yaptığını bilmiyor heralde. Bir de reflör vermiş doktor. copry nin söylediğinden.

Geçmiş olsun bu arada.

Arkadaş 2 günde 2-3 kilo verdim diyor. İştahı tamamen kesilmiş zaten, yemeğe bakınca bile midesi bulanıyormus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mevzu sanirim bi 2 haftadir suruyor. Sirkette 3-5 kisi perisan oldu. Yine yakin arkadaslarimla birlikte gittigimiz yemeklerden sonra "motoru bozduk QQ" diye konusuyorduk. Demek ortak noktasi buymus.

gecmis olsun rahatsizlananlara. Ben de bulundurayim evde reflor, multibionta falan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Dün gece çok kötüydü, terliyordum, titriyordum, ateşlenmiştim. Şimdi sadece dehidrasyon ve sürekli bir baş ve karın ağrısı.

İ. Melih'den nefret ediyorum abi, yine seçecekler şimdi bu adamı eminim ki. Hayır, sansür niye? İnsanlar bir önlem alırdı. AKP oy istiyorsa bu adamdan kurtarsın bizi. Daha bu hafta açıklama yaptı herif:

"Cenab-ı Allah en güzel hizmeti Ankara'mıza kim verecekse Ankara'yı da ona nasip etsin. Bu Ali de olur, Ahmet de olur, Mehmet de olur. Ben Melih Gökçek olarak bir dönem daha yapmak istiyorum."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...