Aiko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bayramda tatile gideceğim arkadaşıma. hediye olarak nargile istedi ve tavla istedi. tavlanın ufagını bulmak belki kolay ama nerde bulurum bilmiyorum. Nargilenin ise portatifi, taşıması kolay olanı var mıdır? varsa nerde bulabilirim?
Do Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.kahvecim.com.tr/?urun-67-Kutulu-Kucuk-Nargile.html
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bu arada o nargilelerden cacık olmaz ciddi içilcekse yane yok süs olaraksa koysun dursunda
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Arkadaşın linklediği nargileden var bende süs gibi duruyor küçük birşey ama çok kullanışlı :) Fazla aroma gerekmiyor bendekinin aroma koyulan kısmı daha küçük dışarıda içtiğim nargileden bile iyi oluyor. Büyükte var kullanmıyorum az kullanıldığından mıdır nedir tadı bozuyor toprakımsı bi tad geliyor yakması bi dert falan bu ufakları öneririm.
Pijo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Cantasiyla satilan "portatif" guzel nargileler de var ama hortumlari iyi olmuyor genelde. Nargile kafelerde gordugun buyuk nargileler en iyisidir (Astronom, evet bir kac defa icince duzelir.) ama kafelerde hortumlari farkli tutunlerle kullanmalari ve temizligini iyi yapmamalari nedeniyle tadi bozukur. Icilecekse standart bir nargile ve iyi bir hortum tavsiye ederim. Komur olarak kolay yanan, tavla pulu biciminde olanlari kullanma. komuru yakmak icin kucuk elektrikli ocaklardan kullabilirsin. Nargile, tavla ve elektrik ocagini eminonu'nde kapali carsi'nin yukarisinda bulabilirsin. nargile icin vergi dairesi'nin karsi sokagina bak.
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 osmanlı nargilesi alsana olum cocuga kucucuk nargileden keyif alamaz cocuk yazık
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Astronom said: Arkadaşın linklediği nargileden var bende süs gibi duruyor küçük birşey ama çok kullanışlı :) Fazla aroma gerekmiyor bendekinin aroma koyulan kısmı daha küçük dışarıda içtiğim nargileden bile iyi oluyor. Büyükte var kullanmıyorum az kullanıldığından mıdır nedir tadı bozuyor toprakımsı bi tad geliyor yakması bi dert falan bu ufakları öneririm. Aroma dediğinin tünün olduğunu ümit ediyorum. Tütüne aroma diyerek nargile konusundaki bilginide yorumladım. O nargileden bi bok olmaz. Ufacık lüleyle 15 dakkada tütün yanar. Kömür çekersin 1 saat.
Astronom Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Biliyordum senin gibi birinin çıkıp "aroma koyulan kısım" dediğim şeye birinin atlıyacağını, hala çıkamadınız şu lise çağından sürekli bir insanları küçümseme her yanlışında dalga geçmeyi kollama gibi huylarınız var sürekli birilerine yapıyorsunuz çocukla çocuk olunmaz deyip size cevap bile vermiyorlar o zamanda birşey anlamıyorsunuz yanlış yaptığınızın farkına varmıyorsunuz. Lise 1 de arkadaşlarla başladım ben nargileye şimdiye kadarda bağımlılık gibi birşey oldu haftada bir kez bilemedin iki haftada bir kez kesin içerim. Emin ol bendeki küçük nargile çok iyi. Hediye geldi aynı yoksa bende bunla nargile mi içilir lan deyip almazdım boyuna bakarak. Bir kaç kişi daha büyük al demiş onlarında bir tecrübesi olduğunu var sayarak ya da bendeki nargilenin istisna olduğunu var sayarak onları dinle diyorum o zaman arkadaşa :)
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 evde nargile içerken közleri nasıl ısıtıyorsunuz ya. biz almıştık saç kurutma aleti benzeri bir şey vardı falan feci dert olmuştu sırf o yüzden içememiştik.
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 marpucu(hortumu) plastik olan nargileden, lülesi(tütün aroma) konan kısmı küçük ve çömlek olmayan nargileden hayır gelmez. sırf şu mereti balkona almıyorsam sebebi bu. adam gibi kaliteli marpuçlu, orta boy lüleli küçük ev işi nargile satan yer biliyorsanız koşa koşa gidip alayım :)
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Astronom said: Biliyordum senin gibi birinin çıkıp "aroma koyulan kısım" dediğim şeye birinin atlıyacağını, hala çıkamadınız şu lise çağından sürekli bir insanları küçümseme her yanlışında dalga geçmeyi kollama gibi huylarınız var sürekli birilerine yapıyorsunuz çocukla çocuk olunmaz deyip size cevap bile vermiyorlar o zamanda birşey anlamıyorsunuz yanlış yaptığınızın farkına varmıyorsunuz. Lise 1 de arkadaşlarla başladım ben nargileye şimdiye kadarda bağımlılık gibi birşey oldu haftada bir kez bilemedin iki haftada bir kez kesin içerim. Emin ol bendeki küçük nargile çok iyi. Hediye geldi aynı yoksa bende bunla nargile mi içilir lan deyip almazdım boyuna bakarak. Bir kaç kişi daha büyük al demiş onlarında bir tecrübesi olduğunu var sayarak ya da bendeki nargilenin istisna olduğunu var sayarak onları dinle diyorum o zaman arkadaşa :) Laf sokmaya çalıştıgın adamla son 3-4 senedir nargile içiyorm. En geç 2 günde 1 nargileye giden insanlar olarak, ki 15 senedir nargile içtiğimi saymıyorum bile, o nargileden cacık olmaz. Nargilenin içi kaplama değilse içme yoksa kurumların oraya yapışmasından ve birdaha içeceğin zaman ciğerine gitmesinden kork. Bonepartın dediği gibi o nargile 15 dakikada yanar 1 saat de kömür çekersin. Yerinde olsam gider bir izmir takım alırım. Taşırım yanımda, zahmetli olur belki ama hiç olmazsa içtiğim şeyden zevk alırım
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Myshkin said: evde nargile içerken közleri nasıl ısıtıyorsunuz ya. biz almıştık saç kurutma aleti benzeri bir şey vardı falan feci dert olmuştu sırf o yüzden içememiştik. Ocakta olabilirde ocağı bok ediyo. En güzeli ufak bi şey almak. Köz kabı. Aduı neydi onun ya. Ondan isteç Balmkonda yakıp getirip deiştirmekte.ç Evdxce nargile içmenin boktan tarafı o . Kalkıp köz al caksam 10 dakkada bir tadı yok la.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Astronom said: Biliyordum senin gibi birinin çıkıp "aroma koyulan kısım" dediğim şeye birinin atlıyacağını, hala çıkamadınız şu lise çağından sürekli bir insanları küçümseme her yanlışında dalga geçmeyi kollama gibi huylarınız var sürekli birilerine yapıyorsunuz çocukla çocuk olunmaz deyip size cevap bile vermiyorlar o zamanda birşey anlamıyorsunuz yanlış yaptığınızın farkına varmıyorsunuz. Lise 1 de arkadaşlarla başladım ben nargileye şimdiye kadarda bağımlılık gibi birşey oldu haftada bir kez bilemedin iki haftada bir kez kesin içerim. Emin ol bendeki küçük nargile çok iyi. Hediye geldi aynı yoksa bende bunla nargile mi içilir lan deyip almazdım boyuna bakarak. Bir kaç kişi daha büyük al demiş onlarında bir tecrübesi olduğunu var sayarak ya da bendeki nargilenin istisna olduğunu var sayarak onları dinle diyorum o zaman arkadaşa :) lise çağından 2002 de cıktım lise mezuniyetim oluyo o tarih 2000 den beride nargile içiyorum küçük nargileden adam olmaz lülesi ufak nargileden adam olmaz plastik borudan adam olmaz süs nargilesi olur anca sen 2 haftada 1 nargile içerken ben haftanın 7 günü nargileye gittgiğim dönem olduğundan söylüyorum sana bunları nargile keyif işidir keyif alıcağın şeyde ucuzu ufağı kolayı olmaz bu işin ya alıcaksan tam alıcan yada gidersin efendi gibi dışarda içersin mesela evde nargile iççem dye kimyasallı kömür de alınmaz nargile meşe kömürüyle içilir hatta şiiri felan var oturdupum yer köşe közü getiren ayşe közümde meşe felan neyse bu arada olgunluğunu yerim senin "aroma" konan yerin adıda lüle bu arada ek bilgi olsun lüle tepsi şişe marpuç diye gidiyo denklem
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Astronom said: Aferim size örgütlenmişler birde :) lol yazık ya
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 OLM EN ÇOK BEN İÇTİM NARGİLEYİ BEN İLKOKULDAN BERİ İÇİYORUM >:D< lise kafası
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu linkteki nargileyi alsam yurtdışına çıkarken sorun çıkarır mı? bong'a benzio tip olarak. onunda legal olup olmadıgını bilmiyorum ya neyse :))
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bebekken osmanlı nargilesi içiyomuşum süt yerine siz hala takılın
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O üstteki nargileden bi bok olmaz, çocuğuna oyuncak niyetine alabilirsin ama parçalarını falan söküp takar. www.pasanargile.com
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ufak tavla nereden bulabilirim peki?
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam pati , Yurtdışından bir arkadaş nargile istedi , gelirken getirir misin diye ? Bu nargilelerin , kolayca demonte olanı , paketleyip çantama ( uçağa ) atılabilen tarzı var mıdır ? Nerde vardır ? En kallavisi , A kalitelisi olmasına gerek yok , amatör eğlendirsin işte yurtdışında :)
Öne çıkan mesajlar