Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%100 emin olmadan kimseye tecavüzcü diyemeyiz!

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Olay Bitlis'de oluyor. Kıza tecavüz ediyorlar ve kız hamile kalıyor. 6 ay sonra düşük yapıyor. Kızın ailesi mahkemeye gidiyor, tecavüzcü (aslında iftira suçu izliyorum şu anda, mahkeme aksini diyor ne de olsa) "ben o kızla hiç birlikte olmadım, kızın zeka geriliği var" diye savunma sunuyor, DNA testi yapıyorlar. Adam bebeğin babası çıkıyor %99.9 oranında ama mahkeme yeterli kanıt yok diye beraat kararı alıyor.

Ek bilgi olarak, babalık testinde asla %100 çıkmaz. Hakimlik sınavı için çalıştığımı düşündükçe utanıyorum abi. Ne iş bu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Herşey rüşvet ile işliyor abi. Adliyeye gittiğinde dosyana saatler sonra ulaşmamak için bile rüşvet verirsin. Hatta katibe filan düzgün aralıklar hediye yollarlar, her seferinde tek tek rüşvet verilmesin diye, maaşa bağlarsın adamı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

çok uç olacak ama, kızın hamile kalması için birlikte olmasına da gerek yok,

sokaktaki vatandaş ve mazlum köylü o kadarda saf ve temiz değiller maalesef...

pazarlıkta anlaşıp karşılığı iş bitince alamayınca bana ormanda tecavüz etiler diyen çok var, veya erkek arkadaşı ile arası bozulunca veya ailesi tarafında basılınca tecavüz etti diyen de var,

bunun dışında tabi ki daha fazla tecavüz vakası var
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Olay Bitlis'de oluyor. Kıza tecavüz ediyorlar ve kız hamile kalıyor. 6 ay sonra düşük yapıyor. Kızın ailesi mahkemeye gidiyor, tecavüzcü (aslında iftira suçu izliyorum şu anda, mahkeme aksini diyor ne de olsa) "ben o kızla hiç birlikte olmadım, kızın zeka geriliği var" diye savunma sunuyor, DNA testi yapıyorlar. Adam bebeğin babası çıkıyor %99.9 oranında ama mahkeme yeterli kanıt yok diye beraat kararı alıyor.

Ek bilgi olarak, babalık testinde asla %100 çıkmaz. Hakimlik sınavı için çalıştığımı düşündükçe utanıyorum abi. Ne iş bu?

DNA testi pozitif çıktı diye tecavüz anlamına gelmiyor ki bir yandan da, adam kızla birlikte olduğu konusunda yalan söylemiş oluyor sadece.

Konunun aktarılışı muallak. Tecavüz + 6 ay hamilelik + düşükten sonra anca mı mahkemeye gidiyor aile? Öyleyse tecavüz mü isteğiyle mi birlikte olmuş nasıl anlaşılacak aylar sonra, belki de babası kızı sattı mattı köy yerinde pislik işler dönüyor bazen biliyorsun, sonra anlaşmazlık oldu ayırıp çocuğu da düşürttüler falan filan. Haber sitesiyse galeyana getirecek şekilde değiştirilmiştir zaten sağı solu, madem hakim falan olucan kenara yaz da çıkınca gerekçeli kararı okursun :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...