BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://i.imgur.com/dKmyQ.jpg Devamı için: http://forum.donanimhaber.com/m_55542740/tm.htm Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Emin misin diye bir soriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 7 sene kadar metin2 gibi mmo'lar oynamanın ingilizceyi gram geliştirmediğini öğrendim ben de mesela okuduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 "Güzel makale olmuş teşekkürler." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 olm lisede uo oynarken derste kitabın köşesine falan skill stat planlardım bi de kız arkadaşım vardı lan aynı sıradaydım :((( karakterimi aklımdan çıkaramıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ailelere tavsiye veriyordu tam, yarıda kesti. Ne yapalım peki?! Çocuk bilgisayar başından kalkmıyor, rusa mı götürelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. Daha ne istiyosun çocuğun beyni eritmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu arada oyunun geliştiricisinin sitesine girip baktım başka ne oyunları var diye. metin1 diye oyunları varmış 2d. oyunun adını inside joke falan zannediyordum önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bence metin 1'i sonradan çıkardılar abi, boşluk olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 commandos2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 said: 16-Sanal alemde, Ciddiyetlik ve tükçemizi düzgün kullanmaya dikkat ederler ama Gerçek hayatta sözlerin karişmasi,konuşamamak,konuşma isteği olmamasi vs.vs.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: olm lisede uo oynarken derste kitabın köşesine falan skill stat planlardım bi de kız arkadaşım vardı lan aynı sıradaydım :((( karakterimi aklımdan çıkaramıyordum 700'lük skill cap'in yarattığı psikolojik sorunlar yüzünden bir nesil ereksiyon sorunu yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 evet, oyundan ilk ssimi paylaşıyorum. umarım her şey yolunda gider. http://i.imgur.com/U0YCF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Corum CH1 ne? İsviçre'nin corum kasabası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sunucu adı ve sunucunun içerisindeki kanalın sayısı o. ufff hiç çekilmiyor oyun tam bir rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 metin 2 bu yılın en iyi yerli mmo oyunu sonuçta, boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 CİDDİYMİŞ OMAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam haklı beyler göt göbek yapıyor bu oyunlar hele hasan 3 yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 razzRaziel said: 7 sene kadar metin2 gibi mmo'lar oynamanın ingilizceyi gram geliştirmediğini öğrendim ben de mesela okuduktan sonra. bari Türkçe'yi de bozmasaydı en azından. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bu donanimhabet tam istanbul otogari, her tipte adam mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 esenler mi kurtköy mü? hangi otogar arkadaşım?!? mekan ver ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kurtköyde ne otogarı var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 otobus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar