BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://i.imgur.com/dKmyQ.jpg Devamı için: http://forum.donanimhaber.com/m_55542740/tm.htm Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin.
Krology Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Emin misin diye bir soriyim.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 7 sene kadar metin2 gibi mmo'lar oynamanın ingilizceyi gram geliştirmediğini öğrendim ben de mesela okuduktan sonra.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 "Güzel makale olmuş teşekkürler." said:
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 olm lisede uo oynarken derste kitabın köşesine falan skill stat planlardım bi de kız arkadaşım vardı lan aynı sıradaydım :((( karakterimi aklımdan çıkaramıyordum
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. hahahhah
seigen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ailelere tavsiye veriyordu tam, yarıda kesti. Ne yapalım peki?! Çocuk bilgisayar başından kalkmıyor, rusa mı götürelim?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BramStoker said: Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin. Daha ne istiyosun çocuğun beyni eritmiş resmen
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bu arada oyunun geliştiricisinin sitesine girip baktım başka ne oyunları var diye. metin1 diye oyunları varmış 2d. oyunun adını inside joke falan zannediyordum önceden.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bence metin 1'i sonradan çıkardılar abi, boşluk olmasın diye.
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 said: 16-Sanal alemde, Ciddiyetlik ve tükçemizi düzgün kullanmaya dikkat ederler ama Gerçek hayatta sözlerin karişmasi,konuşamamak,konuşma isteği olmamasi vs.vs.!!!
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dusuncelihayvan said: olm lisede uo oynarken derste kitabın köşesine falan skill stat planlardım bi de kız arkadaşım vardı lan aynı sıradaydım :((( karakterimi aklımdan çıkaramıyordum 700'lük skill cap'in yarattığı psikolojik sorunlar yüzünden bir nesil ereksiyon sorunu yaşadı.
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 evet, oyundan ilk ssimi paylaşıyorum. umarım her şey yolunda gider. http://i.imgur.com/U0YCF.jpg
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Corum CH1 ne? İsviçre'nin corum kasabası mı
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sunucu adı ve sunucunun içerisindeki kanalın sayısı o. ufff hiç çekilmiyor oyun tam bir rezalet.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 metin 2 bu yılın en iyi yerli mmo oyunu sonuçta, boru değil
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 adam haklı beyler göt göbek yapıyor bu oyunlar hele hasan 3 yok mu
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 razzRaziel said: 7 sene kadar metin2 gibi mmo'lar oynamanın ingilizceyi gram geliştirmediğini öğrendim ben de mesela okuduktan sonra. bari Türkçe'yi de bozmasaydı en azından. :)
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bu donanimhabet tam istanbul otogari, her tipte adam mevcut.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 esenler mi kurtköy mü? hangi otogar arkadaşım?!? mekan ver !
Öne çıkan mesajlar