Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online oyunların zararları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/dKmyQ.jpg

Devamı için: http://forum.donanimhaber.com/m_55542740/tm.htm

Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin.
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

Ben çok merak ettim nasıl bu kadar apokaliptik olabiliyor diye. İndiriyorum şu an. Deneyeceğim. Geri gelmezsem yetkililere haber verin.

İndiriyorum şu an. Deneyeceğim.

Emin misin diye bir soriyim.
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

hahahhah
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

Daha ne istiyosun çocuğun beyni eritmiş resmen
Mesaj tarihi:
bu arada oyunun geliştiricisinin sitesine girip baktım başka ne oyunları var diye. metin1 diye oyunları varmış 2d. oyunun adını inside joke falan zannediyordum önceden.
Mesaj tarihi:
said:
16-Sanal alemde, Ciddiyetlik ve tükçemizi düzgün kullanmaya dikkat
ederler ama Gerçek hayatta sözlerin karişmasi,konuşamamak,konuşma isteği
olmamasi vs.vs.!!!
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

olm lisede uo oynarken derste kitabın köşesine falan skill stat planlardım bi de kız arkadaşım vardı lan aynı sıradaydım :(((

karakterimi aklımdan çıkaramıyordum

700'lük skill cap'in yarattığı psikolojik sorunlar yüzünden bir nesil ereksiyon sorunu yaşadı.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

7 sene kadar metin2 gibi mmo'lar oynamanın ingilizceyi gram geliştirmediğini öğrendim ben de mesela okuduktan sonra.

bari Türkçe'yi de bozmasaydı en azından. :)
  • Yeni Oluştur...