Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Yapıp kurtulmak kesinlikle en iyisi, iş anlamında da önün açılır, insana bir şeyler de katıyor gitmeyenler kabullenmese de. Şu anda savaş mavaş ihtimali varken çok mantıklı değil ama, ölmeyi geçtim hani cepheye gönderilmezsiniz belki ama ülke savaşa girerse teskereler durur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Senin durumunda ben olsam yaparim eğer yurt dışında bir seçeneğin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi gitmeyince ne oluyor max? Not: kendi isim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi yeni yasayla bişey olmuyor,tabi yasal sınıra kadar.Senelik 100-150 tl ceza ödüyosun muayeneye gelmediğin için. Ama bu dediğim lisansı bitirdin mesela 24 yaşına kadar,29 una kadar bu dediğimi yapabilirsin.Ondan sonrası sakat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yav said: Curuk olmak sizce bir avantaj mi ise girmek acisindan yoksa 1 yil tecilliyi almayan 'kurumsal' yer curugu hic mi almaz? çok alakasız şeyler ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ben gitmeye kara verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 savaş öncesi güzel bir karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mümkünse ertelet ve yurt dışına git. İmkanı varsa kendi cephaneliğini havaya uçuran insanlarla, milletin eline pimi çekilmiş bomba veren subayların ve dağda hayvan gibi senin katilin olmak için yetiştirilmiş politik piyonların arasında hayatını çöpe atma. Eğer başka imkanın varsa bir seneni tuvalet temizleyerek çöpe atmakta istemeyebilirsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Arkadaslar ben de ayni durumdayim, 2013 Subata kadar tecilliyim. Master yapiyorum, Aralik gibi tez savunmasina girmeyi hedefliyorum. Sonrasinda Nisanda gidecegim askere. Baska turlu, kurumsal firmalarda is bulmak cok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yoo degil. 2013 aralik benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 noddle said: Arkadaslar ben de ayni durumdayim, 2013 Subata kadar tecilliyim. Master yapiyorum, Aralik gibi tez savunmasina girmeyi hedefliyorum. Sonrasinda Nisanda gidecegim askere. Baska turlu, kurumsal firmalarda is bulmak cok zor.. masterdan sonra 1 sene tecil hakkın belki 1 sene tecilettim dersen kabul ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Durun gitmeyin çizdirirsiniz kestaneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu işin sonu yok suriye biter iran başlar vs krizle beraber gerginlikte tırmanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Artik profesyonel askerlik basladi, sozlesmeli askerler aliyorlar. Riskli yerlere bu adamlar gidiyor, askerlik o kadar riskli degil, trafikte araba surmek daha riskli siz neyin kafasindasiniz? Artik savaslar da o kadar uzun surmuyor. 2 saatte bitiyor. Çok düşük bir yüzde herkezin kötü bir yere düşebilme olasılığı.. Diyelim kötü bir yer çıktı; savaşacaz ölcez diye de birşey yok, bunlar çok küçük yüzdeler. Arkadaslar hayatımızda karşımıza çıkacak fırsatların tümünü değerlendirebilmemiz için askerliği yapmamız şart..Bu böyle biline.. Askerliğe gitmemek için bahaneler üretmeyelim. Kızmayın; Sizin iyiliğiniz için konuşuyorum. İlerde bana teşekkür edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Oh oh oh, hoşgelmişsin sefa gelmişsin kardeş. İstatikleri vermek istemedim, Ama afyonda ölen erler, foça da şehit olanlar,hatayda ve doğuda şehit olanlar... Son 1 seneye bak bakalım ne kadar nerede hangi askerler ölüyor. Sen bu dediklerini ancak dağ başında yaşayan okuma-yazması olmayan birine anlatabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende aralıkta gitmek için dilekçe vercemde en geç ne zaman gitmem lazım ekimin ilk haftası git dedilerde çok üşeniom ta anasının köründe şube en geç tarih ne bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 topice TSK gelmiş, daha fazla açıklama yapmayın, dağılın :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ya yurtdisinda calisma olayindan faydalanirken acaba sadece calisiyor gorunup Turkiye'de yasamak mumkun degil mi? Degildir tabi de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 E yani, pasaporttan giriş çıkışlarına çok rahat bakabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Memphis said: bende aralıkta gitmek için dilekçe vercemde en geç ne zaman gitmem lazım ekimin ilk haftası git dedilerde çok üşeniom ta anasının köründe şube en geç tarih ne bilen varmı Aralikta gitmek icin en gec tarih 31 ekim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aralıkta gittiğimizi hiç izin kullanmadığımızı varsayalım. tam dönüş tarihi nereye denk geliyor ya, aralığın kaçında alıyolar onu da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 5 ay 15 gün sonra geri geliyorsun hiç izin kullanmazsan.. Artık askerlik çocuk oyuncağı, 5 ay 15 gün için hayatımızda önümüze çıkabilecek fırsatları kaçırmanın bir alemi yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Zaten Aralık-Mayıs arası piyasalar açısından ölü dönemdir. Piyasa Haziran gibi hareketlenmeye başlar işe alımlar çoğalır arkadaşlar. Bunu öğrenmiş olun. Ama ben malesef Nisanda gidicem, ekim gibi gelcem. Kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Dynun said: aralıkta gittiğimizi hiç izin kullanmadığımızı varsayalım. tam dönüş tarihi nereye denk geliyor ya, aralığın kaçında alıyolar onu da bilmiyorum 1-2-3 Aralık'ta sınav olur, 10 Aralık'ta (9 geceyarısı) nereye gideceğin belli olur internette, 12 Aralık 17:00'a kadar birliğine teslim olursun, 18 Mayıs'ta da (17 veya 19 da olabilir o kadar detayını unuttum) dönersin izin kullanmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben olsam gitmezdim. ulan terörist saldırıda ölmezsen salağın teki bomba denerken ölüyosun, hadi o da olmadı en kötü panzer manzer devriliyor, trafik kazasından gidiyosun. böyle saçma bir yapılanma içerisinde yer almak bildiğin intihar gibi bir şey. bir şekilde kaçmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar