NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sondaki eleman kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 peygamber işte kitapları yazan adam ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sezarın hakkı sezara. iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Chuck sondaki eleman. Cok kral bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 guzeldi ya B. M. Bowel Movement ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eskiye götürdü böyle güzel geyik bi bölümle. arada yapmalılar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 mom? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 11. sezonu da sipariş etmiş kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Valla etsin tekrar topladı kendini şaka maka, Yalan Rüzgarı misali olsa gene izlerim işte ileride çoluk çocukla. Bu tarz dizi az, bir Grimm var galiba, onun da konsept farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Grimm'i seviyorum ben yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kötü demedim, konsept farklı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 vaaay 11. sezon ha. Bu genredeki bir dizi için çok büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bu dizinin izleyici kitlesi çok fantastik ya, bir sürü milf fanı var bizim memlekette bile. Adamlar tüm kadınlara hitap eden iki farklı erkek tipini yanyana getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Diziden daha eğlenceli olan tek şey fandomu zaten. tumblri ele geçirmiş durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 10. sezon finali de oldu böylece. Son bir kaç sezonun en iyi finali olabilir. REİS'e ayıp ettiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Darkness.. Bekleyelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sezon 10 finali Death kendi silahıyla öldürülebiliyor muydu ben mi hatırlamıyorum ala ala. Darkness'la kapışmaya bence God da çıkar artık ortaya önümüzdeki sezon, zaten Heaven'daki Angel'lar baya pasifist kaldılardı, onları da alır arkasına işte umph tıs umph tıs Sam'le Dean'e gene impossibru quest falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bright said: Grimm'i seviyorum ben yau grimm çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ben bunu 7. sezonda biraktiydim ya devam edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Death olurse herkes olumsuzmu olacak simdi ? Olmemesi lazim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 baya eskiden göstermişlerdi yanlış hatırlamıyosam. baya ölüm meleği fln vardı. bunlar bunu tanıyo diye hep bunu çağırıyolar da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 her sezon finali gibi 1dk içinde apar topar main questi bitirip yenisini açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Herhalde death de kurumun basi:) Cehennem muduru bilmemne baskani vs gibi. Yerine baskasi gecer. Bir suru can alan var zatende bu ben olumum tanridan once vardim diyordu. Olumun vucut bulmus hali diye hayal ettiydim :P Bu arada 13 milyar yillik olumun boyle mantar sekilde gitmesi eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bence death ölmemiştir. banishlenmiş gibi bi şey olmuştur. hatta aslında darknesstan bir parça bile olabilir. bu arada darknessla beraber tanrı da ortaya çıkar belki. chuck, tanrı gibi duruyordu zaten geri gelse fena olmaz. dizi en son bittiğinde de kesin bunların hepsi yalandı, hayaldi gibi veya işte tanrı sıkıldığı için öylesine yazıp çizip siliyordu tarzı bi şey olucak gibime geliyor sdfs. edit: veya her şeyi sıfırlıycak tanrı, sam okuluna gidip o zamanki kız arkadaşıyla evlenicek falan. herkesin normal bi hayatı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 me want bobby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar