goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ayrıca tek yüksek bina seninkiyse ve etrafta başka bir yükselti yoksa bildiğin hakim tepenin hakimisin demektir. al bir dürbünlü hatsan. gelen geçen motor bağırtan modifiyelere sık. ben öyle yapıyorum
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Tek bina değil , site şeklinde ve içinde hemen hemen aynı yükseklikte 20-25 bina 2500-3000 arası daire
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Seperate said: residence mi ? şu cevabı hayır şeklinde düzeltmek istiyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Gayet güzel oturulur, tabi apartmanın özellikleri de önemli bence. Bir kere her yeri görürsün, çevrende aynı yükseklikte bina olmayınca daha rahat yaşarsın. Gereksiz şehir sesi falan duymazsın.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Kirada oturuyorum ve kira parası tabiri caiz se "evlat acısı" derler ya o gibi. Evlat acısı nedir bilmem deyim niteliğinde yazıyorum. Evlerinde en iyileri kapılmış kalanlar ya güzel değil, ya keseme uygun değil, ya da çok pahalı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 moriarty said: Bone said: CthuLhu said: cam açık çıplak uyuyabileceksin işte lan yandaki evden görmesinler düşüncesi olmadan ben 2. katta da cam açık çıplak uyuyorum beklerim bugünlük bu kadar internet bana yeter. http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/guy-jumps-out-of-window-suddenly.gif şu it crowd dizisi harikaydı ya
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dev akvaryum yoksa sorun olmaz. deprem anında evde hunharca çalkalanan, devrilme riski olan 100-200 kiloluk bir su kütlesi...
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 devrilirse köpek balığı keriz gibi kalır yerde de baya su basar yalnız her yeri.
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 asansör bozulsa yapılana kadar yetecek miktarda gıda stoklarsan oturulabilir.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 köpekbalığı değilde timsah olursa sorun çıkabilir )
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 peki hot lava olsa? o daha tehlikeli bence.
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fenn said: Kirada oturuyorum ve kira parası tabiri caiz se "evlat acısı" derler ya o gibi. Evlat acısı nedir bilmem deyim niteliğinde yazıyorum. welkam tu may wörld
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Akito said: düşüncesi bile ürpertti. same...
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 17. katta 2 sene yaşadım tabi bina nasıl bir binadır bilmem ama sağlamsa bir sıkıntı olmaz.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fenn said: Kirada oturuyorum ve kira parası tabiri caiz se "evlat acısı" derler ya o gibi. Evlat acısı nedir bilmem deyim niteliğinde yazıyorum. Evlerinde en iyileri kapılmış kalanlar ya güzel değil, ya keseme uygun değil, ya da çok pahalı. Burda şair ya çok ucuz kendime yakıştıramıyorum ya da çok pahalı mı demek istemiş ?
Öne çıkan mesajlar