fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Uzay ve sayılar gibi bunlarında sonu yok fb 6-0 der gs 7-0 der uefa der süper kupa der der der der..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 said: EŞİM son olarak, “Ben çok inanıyorum yakında yine Türkiye’ye ve F.Bahçe’ye döneceksiniz” dediğinde Daianne bir defa daha boşaldı ve gözyaşları arasında “Ben de inanıyorum yakında yine F.Bahçe’de olacağız” ifadelerini kullandı.. http://haber.gazetevatan.com/hayat-devam-ediyor/486492/5/Spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ropörtaj yalanmış bu arada alex twitter'dan açıkladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahmedinejad said: said: EŞİM son olarak, “Ben çok inanıyorum yakında yine Türkiye’ye ve F.Bahçe’ye döneceksiniz” dediğinde Daianne bir defa daha boşaldı ve gözyaşları arasında “Ben de inanıyorum yakında yine F.Bahçe’de olacağız” ifadelerini kullandı.. http://haber.gazetevatan.com/hayat-devam-ediyor/486492/5/Spor https://twitter.com/Alex10combr/status/256399126378471424 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abi hiç mı utanmıyor ya yalan söylerken bunlar. Ben utanıyorum resmen su durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abi kovsunlar böyle adamları diyecem de zaten çalıştıkları kanallar gazeteler falan teşvik ediyordur böyle yalan haberlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Serhat Ulueren gibi tipler ahlaklı iş yaptıkları için değil ahlaksız oldukları için program yapıyorlar, bu paraları kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu herif utanmadan programa çıkıcak 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 inanılır gibi değil ya, şu alexin tweetini programdakiler yüzüne söylemezse alex yalanladı senin haberini diye onlar serhattan daha da şerefsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://i.imgur.com/FyA4x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 mokoko said: http://i.imgur.com/FyA4x.jpg asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 meireless 2-3 hafta sakat :/ xelçuk reis sahalara bomba gibi geri dönecek baroniyi geri çekip 4-4-2 oynatmazsa ki hayal bizim takımda çift forvet görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Hem Selçuk hem Baroni. Efsane 2li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 listeye mehmet topalla gökhanı da ekleyelim. herhalde 6-7 yedekle başlıcaz maçlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 alexi bitirdiler, simdi bi de fenerin eski doktoru cikti ortaya, olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Tamamdır heralde artık Salih oynar. Salih oynasın Cristian ve Selçuk'u çekmeyede razıyım. Belki güzel oynar yedekte 1. sıraya gelir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 christian-selçuk önlerinde de sezeri oynatır 25 yaşına gelmemiş adam bebe oluyo aykut için oynatmaz salihi falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 recep niyaz bile sans bulurken salih oynamiyorsa kendisinden kaynaklanan bi problemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 recepin oynadığı mevki açısından şansı biraz daha var krasic sakat ve mehmet topuz da bazı maçlar ağır saçmaladığı için bir kaç maç forma buldu.ama salih orta sahanın ortasında aykutun gözdesi selçuktan sonra anca forma şansı bulabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bursa'ya akıyoruz, cezaları kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ARKADAŞLAR FENERBAHÇEMİZİN BURSASPOR DEPLASMANI İÇİN OTOBÜSLERİMİZ ÜSKÜDAR İSKELESİNDEN KALKIYOR. GİDİŞ - GELİŞ ÜCRETSİZ ANCAK MAÇ BİLETLERİNİ ŞEHİR GİRİŞİNDE SATIN ALIYORUZ. OTOBÜSLER SINIRSIZDIR, 3 OTOBÜS HAZIR BEKLİYOR TALEBE GÖRE SAYIYI ARTTIRICAZ. SARI - LACİVERT GİYİNMEYE ÖZEN GÖSTERELİM. ÜSKÜDARLI KANARYALAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aa bursaya gidicektim bu hafta beleş ulaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sarı laci giyin gel kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lakers hoodiem vardı bi tane uyar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 DoruK said: aa bursaya gidicektim bu hafta beleş ulaşım Kardeşim özelden ulaş bana. Üsküdarlı Kanaryalar olarak atkı da bastırıcaz kesin alacaksan yazayım adını. 15 lira atkı. Tasarımı özelden atayım, bazı çakallar çalıyorlar sonra. Herşey Fenerbahçemiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar