Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Yaa Quaresmayı Fenerbahçe görmek istemeyen biri..
Fenerbahçe düşmanıdır.

bu kadar net.
Yok dsiplinsiz, yok barcelona da tutmadı.. Barcelona'ya maradonayı 20 yasına getirip koysan tutmaz şimdi adamlar şaçmalamış durumda..Quaresma'nın oynicagı yerler Barcelona , Inter falan degildi. Premier Lig'de oynayabilirdi misal.
Sen şimdi Quaresmayı Man.City'ye koy bakalım. her hafta show yapmassa adam degilim.

Realist olucanız. Adam yetenekli adam teknik ama dsiplin edilmesi lazım. Beşiktaş aldı diye adama nickname'ler ver diye herifi yalan etmiceksiniz. zamanı gelir beşiktaş bizden alır biz beşiktaştan alırız futbolcu bu böle. Adamlar Ziegler'i alıyo. Şimdi NÖÖ ZİEGLER REZALETTÖÖÖ mi diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz ciddimisiniz ya ? hadi moriarti'nin quaresma ile arasında bi olay olmuş özel o yüzden sevmiyoda..
Yani adamın ben oliyim star oliyim gibi bi tarzı tribi yok. Beşiktaş'a beni koysan Eternal star olmak istiyo derler. Çünkü adamlara ömrü billah biri gelmemiş. Bi Quaresmayı aldılar onuda STAR İŞTE diye getirtiler.. adamı havaya soktular.
Şimdi aykut eline 10 kişiyi vericek Quaresmanın.. Dicek ki ;

A: Bak koçum 11.adam sensin. Ne yazıyo burda oku bakıyım.
Q: Volkan , Gökhan , Yo... ...?
A: .. devam et devam et..
Q: Sneijder , Diego , Sow ...
A: Artislik yapmadan 11.adam olarak çıkıp oynuyosun.Burası Beşiktaşa benzemez burda tek star Fenerbahçe'dir. Sende onun bi parçasısın.

Şu ya yapılması gereken.
Sosyal ağlarda paylaş

İçimizdeki Fenerbahçe düşmanlarınıda görüyorum şu sayede..
Teşekkürler. Yazıklar olsun.
Daha fazla tartışmıyorum çünkü önümüzdeki hafta imzayı atarken gördügünüzde, artık lig tv mi iptal ettirirsin moriarti, stadımı basarsınız toplanıp..naparsınız bilemiyorum.

Ama faydalı oldugunu hissetmeye başladıgınız anda içinizdeki o pişmanlık ve mahcupluk bana yeter.

Konuyu kapatalım lütfen.

edit : imla
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...