Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yaa Quaresmayı Fenerbahçe görmek istemeyen biri.. Fenerbahçe düşmanıdır. bu kadar net. Yok dsiplinsiz, yok barcelona da tutmadı.. Barcelona'ya maradonayı 20 yasına getirip koysan tutmaz şimdi adamlar şaçmalamış durumda..Quaresma'nın oynicagı yerler Barcelona , Inter falan degildi. Premier Lig'de oynayabilirdi misal. Sen şimdi Quaresmayı Man.City'ye koy bakalım. her hafta show yapmassa adam degilim. Realist olucanız. Adam yetenekli adam teknik ama dsiplin edilmesi lazım. Beşiktaş aldı diye adama nickname'ler ver diye herifi yalan etmiceksiniz. zamanı gelir beşiktaş bizden alır biz beşiktaştan alırız futbolcu bu böle. Adamlar Ziegler'i alıyo. Şimdi NÖÖ ZİEGLER REZALETTÖÖÖ mi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Eternal said: Yaa Quaresmayı Fenerbahçe görmek istemeyen biri.. Fenerbahçe düşmanıdır. bu kadar net. daha sözüm yok, inşallah gelir müstehak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Gelip faydalı olursa Quaresma forması giyip Özür Dilerim Eternal diye caps vericenmi .. Delikanlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 diego yedekte sanırım 11 de yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 diego, quaresma'yı kesebilecek kapasitede bir adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 valla armayı öpermi q7 acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi kasamadım şimdi ona Diego / Kuyt degişimi olur tek forvet cıkıcakgı için aykut yine 5 orta saha 2 si geriye yaslanmış meyro ve topal.. bıktım hergün size kadro yazmaktan ne bu canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bence böyle oynarsak 20 gol falan atarız Bienvenu Krasic - Meireles - Semih - Stoch Quaresma Kaka - Diego - Sneijder Kuyt - Sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Espri yapmayın.. Son kez yazıyorum kadroyu.Alıntı yaparsınız. ---------------Volkan--------------- ---Gökhan - Egemen - Yobo - H.Ali --------------- Topal------------- -Quaresma----Meireles---Diego--Sneijder ------------------Sow------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ya size kalsa zaten.. Caner bi ömür oynasın yoksa 10 gol yicez. Caner tutuyo kanadı falan.Rahat olun şu kadro 5 yer 6 atar. Milenyumun sevilla'sı bu.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 meireleş ceza almışken gökhan inleri getiriver eternal. sahi geliyordu o di mi. uçakta hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kağıt üstünde quaresma ismi tamam çok güzel de pratikte ne işe yaradığını gördük türkiyede, umarım öyle bir hata yapmaz bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Gökhan İnler ile ilgilenmiyoruz. Alınıcak adamları söledik günlerinide verdik açıklanıcak hala laf kalabalıgı yapıyosunuz. Haftaya imzalar başlayınca IHBIN IHBIN diye gülüyo olucam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi quaresma iyi hos adamda takımda 1 numara olmak ister, sow varken,meireles varken hele sen diego sinayder diyorsun, hayatta gecinemez, adam ferdi ile gecinemedi ya :D şirinliğine baksana fernandesin kim onla oynamak istemezki, ama bu adam istemedi işte.. q7 gitti, ferdi yeniden dogdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 pazar günü kadroyu gördüğünden bu yana ihbinliyon sen de. hayirli troller diyim sana dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20811133 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Abi siz ciddimisiniz ya ? hadi moriarti'nin quaresma ile arasında bi olay olmuş özel o yüzden sevmiyoda.. Yani adamın ben oliyim star oliyim gibi bi tarzı tribi yok. Beşiktaş'a beni koysan Eternal star olmak istiyo derler. Çünkü adamlara ömrü billah biri gelmemiş. Bi Quaresmayı aldılar onuda STAR İŞTE diye getirtiler.. adamı havaya soktular. Şimdi aykut eline 10 kişiyi vericek Quaresmanın.. Dicek ki ; A: Bak koçum 11.adam sensin. Ne yazıyo burda oku bakıyım. Q: Volkan , Gökhan , Yo... ...? A: .. devam et devam et.. Q: Sneijder , Diego , Sow ... A: Artislik yapmadan 11.adam olarak çıkıp oynuyosun.Burası Beşiktaşa benzemez burda tek star Fenerbahçe'dir. Sende onun bi parçasısın. Şu ya yapılması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi siz fm oynayın biraz nasıl bir futbol cahilliğidir bu kuerasma fenere gelmez , gelmesin . bi kere krasic nereye gidiyor sacmalıklar silsilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İçimizdeki Fenerbahçe düşmanlarınıda görüyorum şu sayede.. Teşekkürler. Yazıklar olsun. Daha fazla tartışmıyorum çünkü önümüzdeki hafta imzayı atarken gördügünüzde, artık lig tv mi iptal ettirirsin moriarti, stadımı basarsınız toplanıp..naparsınız bilemiyorum. Ama faydalı oldugunu hissetmeye başladıgınız anda içinizdeki o pişmanlık ve mahcupluk bana yeter. Konuyu kapatalım lütfen. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eternal title kasıyor sdfs selcuk yula boştaysa verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Eternal'a pzero terk title i dusunuyorum. Selcuk yula yerine ercan saatci daha iygun olabilir. Selcuk yula futbol oynadi enazindan, 1-2 bisey anliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eternal'i afaroz etmeyi oylamaya sunuyorum sevgili fenerbahçeliler. http://haberpan.net/haber/12/02/25/0187/mecliste-yaptigi-tek-faaliyet-el-kaldirmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fizban said: Eternal'a pzero terk title i dusunuyorum. Selcuk yula yerine ercan saatci daha iygun olabilir. Selcuk yula futbol oynadi enazindan, 1-2 bisey anliyo harrykewell titleı çok iyi gidebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Q7yi Fenerin kapısından sokarsa Azizinde Aykutunda kafasına.... İyice babasının tapulu malına çevirdi 100 yıllık koca camiayı, şu dava çabuk ilerlese artık yahu belki içeri girer de kurtuluruz bu saltanattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi dur daha geldiği yok gelirse deriz. eternalın lafıyla iş yapılmaz. adam bizi çoktan fener düşmanı yaptı bile ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar