erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 aynen meireles de bi süre olmuycak zaten, salih onun yerine monte edilmeli selçuk vs. yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi aykut şu gençlere bu zaman kadar şans verseydi çok daha iyilerdi şimdi bu adamlar. Kupa fln olmasa herif 85 de selxuk beyi sokmaya devam edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 eğer baroniyi geri çekip sezeri onun yerine koymayacaksa -ki bence koymayacak, aykut kesinlikle meireles yerine salihi koyacaktır. selçuku unuttum pardon geri alıyorum dediğimi. selçuk oynar tabiki meireles yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Abi aykut şu gençlere bu zaman kadar şans verseydi çok daha iyilerdi şimdi bu adamlar. Kupa fln olmasa herif 85 de selxuk beyi sokmaya devam edecekti. bir boku da eleştirmeyin Aykut Kocaman konusunda. oynuyor işte adam. herşeyi biliyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 salih çok iyiydi bugün ya. daha fazla şans vermeli direk. gücü kuvveti de yerinde. recep gibi zayıf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 salih'e biraz kilo aldırıcan uzaktan direk Ivan Campo yalnız hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: SeaGle said: Abi aykut şu gençlere bu zaman kadar şans verseydi çok daha iyilerdi şimdi bu adamlar. Kupa fln olmasa herif 85 de selxuk beyi sokmaya devam edecekti. bir boku da eleştirmeyin Aykut Kocaman konusunda. oynuyor işte adam. herşeyi biliyosunuz ya Biliyoruz? Aykutan iyi mi bileceksincilikle olmuyor abi bu işler. Aykut dediğiniz adam gençlerle ne kadar ilgili hepimiz biliyoruz. Gençleri yetersiz olduklarına inandıran adamdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ülkede herkes alex ferguson zaten.. abi ne kadar hosumuza gitse de genc oyuncu cıkartmak A takımın işi degildir.. iyi cıkan oyuncuların gelip oynucagi yerdir orasi.. adam her gün onlarla birlkte yatiyor kalkıyor yiyor içiyor,birlikte sıcıyorlar.. oynatmiyorsa vardir bir bildiği.. her TD ayni misyonda degildir, kimi tecrubeden yanadir kimi genclikten.. off burda aykut'u da savundurttunz ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Aykut dediğiniz adam gençlerle ne kadar ilgili hepimiz biliyoruz. Gençleri yetersiz olduklarına inandıran adamdır kendisi. lol. o kadar yetersiz olduğuna inandırmışki bugün çıktı salih o güvenle oynadı. recep çıktı o güvenle golünü attı ilk hocasına sarıldı, "bugün gol atacaksın, bugün özel bir gün, sende özel bir oyuncusun" dedi aykut kocaman diye. o kadar ilgisizki recep gol atınca babasıymış gibi gurur duydu suratına yansıdı. o kadar ilgisizki her fırsatta salih ve recep, aykut kocaman'a teşekkür ediyor kendileriyle bu kadar çok ilgilendiği için. eleştirmek için yer aramayın. düşene herkes vuracak illa türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 salih reyiz ya. maçın açıklaması salih başgan direk. hatta salih abi noluyo abi noluyo abi noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oldboyz kafasi abi, neye laf anlatıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 mereyles en az 7 maç alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi yok aynı kafa bizim taraftardada var, sallamak için sallıyo herkes aykut kocamana. ne olduğu önemli değil. saolsunlar, kızlar bile sallıyo, AYKUT BUGÜN ÇOK KÖTÜ OYNADI diye. artık o kadar kılımki bu duruma, aykut kocaman 10 yıl kalsa sorun etmem, çünkü bildiğin linç ediliyor adam. üzerinde bu kadar gereksiz baskı olan başka bi hoca görmedim ben. 3 yaşında çocuklara bile eleştirecek özgüven geldi, türk taraftar profili sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 aykut kocaman sallanacak konumda suan, yapacak birsey yok. yabancı TD olsaydı coktan yollarlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: SeaGle said: Aykut dediğiniz adam gençlerle ne kadar ilgili hepimiz biliyoruz. Gençleri yetersiz olduklarına inandıran adamdır kendisi. lol. o kadar yetersiz olduğuna inandırmışki bugün çıktı salih o güvenle oynadı. recep çıktı o güvenle golünü attı ilk hocasına sarıldı, "bugün gol atacaksın, bugün özel bir gün, sende özel bir oyuncusun" dedi aykut kocaman diye. o kadar ilgisizki recep gol atınca babasıymış gibi gurur duydu suratına yansıdı. o kadar ilgisizki her fırsatta salih ve recep, aykut kocaman'a teşekkür ediyor kendileriyle bu kadar çok ilgilendiği için. eleştirmek için yer aramayın. düşene herkes vuracak illa türkiyede. Geçenlerde paylaşıldı bu konuda daha. Buddha said: O kadar sebep oluo ki TD gençlerin şuan hazır olmadıklarına bile inandırmış. Recep'le Salih yusuf yusuf biz hazır değiliz daha hocamız ona göre hareket ediyor falan demişler. Zaten hocaya bişey diyemezler de burda dikkat çeken nokto gençler bile biz daha hazır dğeiliz tarzı konuşmaya başlamış. Oysa TD'nin görevi bu gençleri bunu ntam tersi piskolojide hazırlaması. Gençler böyle söylüyor ama Selçuk topu ayağına alıp mal mal etrafına bakıp oyunu ödlrüyorken kahroluyorlardır bu adam oynuyor ben oynayamıyorum diye. Sen cevap yazmışsın hatta hazır değiller fln diye. Bu adamların hazır olması için ne lazım? Gökten bişey mi inecek? Sabahlara kadar antreman mı yapacak? Bi yere gelen futbolcu artık maça girer hazır olmak için. Aykuta bakıyosun, en kritik maçlardan birinde aldı bi kere recep'i yanlış hatırlamıyorsam. Tam girecekleri yerde ise selxuk giriyor maç başı ücretini almak için. FB çok mu umrumda, yoo. Aykut çok mu umrumda? Evet, keşke ölene kadar fb nin başında kalsa sfsdgf. Olay takımdan bağımsız. Gençlere şans verme konusunda hatalılar genelde. En çok da aykut hatalı diğerlerine nazaran. Terimin fln yetiştirdiği bi sürü adam var aykuta kıyasal. Aykutu savunacağıma gençleri savunurum. Aykut bu ülkeye 10 gram katkı sağlar sağlamaz var olan vizyonuyla da, o gençler iyi yerlere gelirse milli takımdan ülke puanına kadar çok katkıları olur. @Fizban, old boyz diyen adamsın da alıp antuya koysak ordan bile ban yersin onu napıcaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Seagle, hazır değiller çünkü TÜRKLER GAZ. oynasın derler sonra neler oluyor. ingilteredeki kültür burada yok. öyle boşa gaza gelmek anlamsız. herşeyin yeri zamanı var, psikolojik hazırlanması var. salihin yaptığı hatada 100 kişiden 50si helal olsun bi hatası yoktu orada yapacak derken, o gün salihe bir sürü tweet atıldı o nasıl hata senden bir bok olmaz diye fenerliler tarafından. beinm deidğim çıktı yani. bizzat twitterden izledim. herşeye romantik bakmayın, bi kerede bi bildiği vardır deyin geçin. o gençler gayet mutlu aykut hocayla çalışmaktan merak etme. 7 yaşımdan 18 yaşına kadar hem tedde hentbol oynadım, her sene türkiyede ilk 5'e girdik. yıldız milliyede girdim, yurtdışında danimarka ve isveçte turnuvalarada çıtkım, ondan sonra en üst ligde takımlarla antremanlarada çıktım üniye girmeden önce bıraktım. kısacası kim gençleri düşünüyo kim düşünmüyo az çok anlayabiliyorum merak etme. Büyük ihtimal sendende çok daha iyi anlayabiliyorumdur psikolojisini bi sporcunun. Senin dediğin gibi güvensizlik durumları olsa, o salih bugün maçta öyle oynayamaz. recep gidip babası gibi aykut kocamana sarılmaz. 17 yaşında bebeler sahaya çıktı mı böyle olmaz senin dediğin durumlar olsa. kaldıki salih ve recep gayet memnunken durumdan size ne oluyor anlamıyorum. noldu aldı senin takımın furkanı mesela kayseriden, 1 milyon euro vriyorsunuz. bir kere maça çıktı mı bu sene? demekki fatih terim gençleri öldürüyo, klübün parasını çalıyo tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 pijamalı aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: Seagle, hazır değiller çünkü TÜRKLER GAZ. oynasın derler sonra neler oluyor. ingilteredeki kültür burada yok. öyle boşa gaza gelmek anlamsız. salihin yaptığı hatada 100 kişiden 50si helal olsun bi hatası yoktu orada yapacak derken, o gün salihe bir sürü tweet atıldı o nasıl hata senden bir bok olmaz diye fenerliler tarafından. beinm deidğim çıktı yani. bizzat twitterden izledim. herşeye romantik bakmayın, bi kerede bi bildiği vardır deyin geçin. o gençler gayet mutlu aykut hocayla çalışmaktan merak etme. 7 yaşımdan 19 yaşına kadar hem tedde hentbol oynadım, her sene türkiyede ilk 5'e girdik. yıldız milliyede girdim. ondan sonra en üst ligde takımlarla antremanlarada çıktım üniye girmeden önce, kim gençleri düşünüyo kim düşünmüyo az çok anlayabiliyorum merak etme. kaldıki salih ve recep gayet memnunken durumdan size ne oluyor anlamıyorum. Tabi memnun olucaklar, ya da memnun gibi gözükecekler. Gencecik adam kafa mı tutacak. Ama emin ol 80. dkda selçuk oyuna girerken o çocuklar içinden küfrediyordur. Bi hata yapacaksa da koruyacak olan teknik direktördür, yönetimdir. Hata elbette yapacak. Semih kaya ne hatalar yapa yapa banko 11 çıkacak duruma geldi. Kendi kalesine gol de attı, saçma sapan çalım da yedi, adam da kaçırdı. Kendi kalesine gol attığında semihe de gs taraftarının yarısı küfretti ama terim çıkıp "böyle şeyler olur, bunda sorun yapılacak birşey yok" tadında açıklama yaptı maç sonunda. O gün terim taraftarı düşünüp semihi oynatmaya tırssaydı bugün şl maçında böyle güzel oyunlar çıkarabilir miydi semih? Genç oyuncunun başını td yemedikten sonra taraftar yiyemez, abartı kötü olmadıktan sonra. Ek olarak, kendi koşullarınla böyle takımların koşulları çok farklı yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 beden hocası i could Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 SeaGle said: Genç oyuncunun başını td yemedikten sonra taraftar yiyemez, abartı kötü olmadıktan sonra. Şunu yazan bir adamla türk futbolundaki gençleri ve süreci tartışmaya daha fazla gerek yok. Son bir şey başka cevabım olmayacak. Salih o hata yaptığı gün atılan tweetlerden sonra o adamın psikolojisi, bugün bu maçta bu kadar güvenli oynasını sağlayabiliyorsa Aykut Kocaman sayesinde. Yani içeriyi bilip bilmeden konuşmamak lazım. Sen o yaşta kötüleri görürsün sadece, ve taraftarın %50si bi bok olmaz senden yazdı o gün twitterden. Burası ingiltede değil öyle koy oynasın yetenekliyse. Kaldıki Aykut Kocaman büyük ihtimalle senden ve sokaktaki adamlardan 1000 kat falan daha fazla anlıyordur gençlerden tecrübesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi semih'in durum farkli biraz..gs'de 10 tane stoper varmis ta terim semihi secmiş gibi bir hava yaratmaya gerek yok.. o takımda semih oynamasa gökhan zan oynucakti ki, aklı olan adam zaten semihi oynatir yani :D her dk ay kolu cıktı mi,ay sakatlandi mi flan diye stress yapana kadar, zaten ligin en kötu stoperi olan adamdan daha kötü olamazdi semih yani.. ( ki semih hala tam olmadi bence,evet cok iyi kesici özellikleri gelişti 1.5 senede fakat yine ölumcul hatalar yapıyor, yaşına oranla normal gayet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi tartışacaksan tartış. Ben sana örnek koyuyorum, semih diyorum. Semih kesmediyse emre çolak var. Hadi semih şu an mükemmele yakın oynuyor kendi alanında. Emre dediğin adama bu forumda bile çok kişi sallıyor ama emreyi kimse geldiği yere geri gönderemedi? Öyle türk taraftarı türk mantığı fln deyip geçmek işin kolayına kaçmak. Ben sana örnek sunuyorum. Td dik durursa taraftar kimsenin başını yiyemez. Yiyemiyor ki emre çolak da şl maçına çıkabiliyor bugün. Öyle "ama taraftar rererrö yapar" korkularını bırakın artık. Hayır fener bide kimleri korudu bu güne kadar, kimleri yedirmedi. Sıtoç neler yaptı da geçen gün aziz çıktı "kalıyor" dedi. Kendi gencini mi koruyamıcak bu insanlar bırakın allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Düz adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 applev0dka said: abi semih'in durum farkli biraz..gs'de 10 tane stoper varmis ta terim semihi secmiş gibi bir hava yaratmaya gerek yok.. o takımda semih oynamasa gökhan zan oynucakti ki, aklı olan adam zaten semihi oynatir yani :D her dk ay kolu cıktı mi,ay sakatlandi mi flan diye stress yapana kadar, zaten ligin en kötu stoperi olan adamdan daha kötü olamazdi semih yani.. ( ki semih hala tam olmadi bence,evet cok iyi kesici özellikleri gelişti 1.5 senede fakat yine ölumcul hatalar yapıyor, yaşına oranla normal gayet) Abi yerine adam olmaması farklı birşey. Semih de oynamasa semih de olmayacaktı, bu kadar iyi duruma gelemeyecekti elbette. Genç futbolcu oynayarak pişer. Hata da yapacak, maç da kaybettirecek yeri gelecek. Bunlardan korkarak oyuncuyu maça sokmazsan, illa sokucam diye tr kupası fln beklersen ohoo, ehliyetim var ama kaza yapma ihtimalim var diye trafiğe çıkmıyorum demekle aynı şey. O gençler 80. dk da selçuk fln gireceğine oyuna girseylerdi şimdiye daha iyi durumda olurlardı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 moriarty said: Düz adamsın Abi konuşacak bişeyin varsa konuş, cevap verecek argümanın yoksa düze yamuğa girme. Ben sana örnek veriyorum senin cevabın "DÖZ ODOMSON". Öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar