Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi şimdi Stoch ve Baroni gidiyo biliyosun.. Krasic'in durumuna bakılıcak.. Şimdi aykut artık tek forvet oynamıcak.. Bana haberleri geldi. 3-1-4-2 oynuyoruz artık.. Evet yanlış duymadınız.. Volkan GökhanGönül Egemen HasanAli Topal Krasic Meireles Diego Sneijder Kuyt Sow Yobo ve Bekir de yedek olucak artık.. Hem Yabancı kontenjanından dolayı.. Son hali bu sekilde yani..Bi degisiklik olursa haber veririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Eternal said: Abi şimdi Stoch ve Baroni gidiyo biliyosun.. Krasic'in durumuna bakılıcak.. Şimdi aykut artık tek forvet oynamıcak.. Bana haberleri geldi. 3-1-4-2 oynuyoruz artık.. Evet yanlış duymadınız.. Volkan GökhanGönül Egemen HasanAli Topal Krasic Meireles Diego Sneijder Kuyt Sow Yobo ve Bekir de yedek olucak artık.. Hem Yabancı kontenjanından dolayı.. Son hali bu sekilde yani..Bi degisiklik olursa haber veririm ben.pes mi abi bu o nasıl taktik asdg oldu olacak topal yerinede sezeri koysun bu taktikle fener akhisardan bile 5 yer edit : sayfa başı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Eternal said: Abi şimdi Stoch ve Baroni gidiyo biliyosun.. Krasic'in durumuna bakılıcak.. Şimdi aykut artık tek forvet oynamıcak.. Bana haberleri geldi. 3-1-4-2 oynuyoruz artık.. Evet yanlış duymadınız.. Volkan GökhanGönül Egemen HasanAli Topal Krasic Meireles Diego Sneijder Kuyt Sow Yobo ve Bekir de yedek olucak artık.. Hem Yabancı kontenjanından dolayı.. Son hali bu sekilde yani..Bi degisiklik olursa haber veririm ben. böyle oynasak her maçımız 7+ olur. Avrupada mundar ederler ayrıca ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ayrica daha dun stoch kalicak dedi aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Eternal said: Abi şimdi Stoch ve Baroni gidiyo biliyosun.. Krasic'in durumuna bakılıcak.. Şimdi aykut artık tek forvet oynamıcak.. Bana haberleri geldi. 3-1-4-2 oynuyoruz artık.. Evet yanlış duymadınız.. Volkan GökhanGönül Egemen HasanAli Topal Krasic Meireles Diego Sneijder Kuyt Sow Yobo ve Bekir de yedek olucak artık.. Hem Yabancı kontenjanından dolayı.. Son hali bu sekilde yani..Bi degisiklik olursa haber veririm ben. daha dün devre arasında hiçkimseyi satmicaz dedi aziz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Kulağına transfer haberi geleni duymuştuk, kulüp içi kavga haberi geleni duymuştuk, ayrılmak isteyen oyuncu haberi geleni duymuştuk da teknik direktörün oynatacağı taktiği haber alanı ilk defa görüyoruz sanırım pati futbolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 adam ali yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 diego şınayder 3-1-4-2 ahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 CthuLhu said: daha dün devre arasında hiçkimseyi satmicaz dedi aziz? Şike yapmadik da dedi, napak inanak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abov kadro #Fenerbahce XI (Sivasspor): Mert, Orhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Krasic, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Sezer, Bienvenu.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1.5 gol üstü oynamıştım da pişman oldum şimdi, Sivas'ta yedeklerle çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bienvenu nun golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oynasaydı olurdu golü, ama oynamıyor hoşgeldin =) Mert Orhan Serdar Egemen Hasan Ali Selçuk Mehmet Topuz Salih Stoch Krasic Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mert Günok, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Milos Krasic Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Semih Şentürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bugün bi zaa lariz gibime geliyor ortasahada selcuk u gordum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 son duyumlara göre %90 Quaresma bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ne diyosun abi allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 çok iyi olur bence.. besiktaş gibi keko bi takıma fazlaydı.. gelsin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 saçmalama ya ne quaresması. gelirse bu sene hiç bi maçı izlemem böyle saçmalık olmaz ayrıca aykut kocaman hayatta istemez quaresmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 niye şöle sagdan solda gelse bi taravela vursa fenamı sadfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 iki macligina kiralayin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi stoch var oynatımıyor takımda q7 yi napsın fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 olm bana ne kızıyosunuz ben mi alıyorum adamı.. Gelsin oda işte her türlü oynar.. Aykut adam eder onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu zamana kadar falan aykut kocamanı savundum, öyle bişey olursa hakkaten bir maçını daha izlemem takımın. ama duyumlarına pek güvenim yok o yüzden rahatım şmidilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Aykut q7 yi alexe yaptigi gibi sinsice gondermedikten sonra adam edemez. Q7 parmaginda oynatir aykutu lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar