Xeph Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi herif meirelese ceza verilince türkiyenin parası gidecek diyor. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/086/344/carl1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 "puan karşılığı para kazanma sistemine karşıymış. doğru, kendisi para karşılığı puan kazanma sistemini seviyor." duramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 SeaGle said: üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da su ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Çok acayip swfler çıkacak şunun üzerine sdfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 puan farkı da 9'du bu arada. aziz bunamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Phyx said: SeaGle said: üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da su ne alaka? Sezon başında puan silme fln alsaydı birinciliğe oynama şansı sıfıra yakın olacaktı. İlk 4'e yırtarsa girme ihtimali her türlü var tabi. E 4'e kalırsa bi şans işte her şey için. Marka değeri ıvır zıvır değeri diye her türlü ihtimale karşı plan yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 pilan yapmayın pilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Demeci gözyaşlarıyla vermiş herhalde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/d23/db4/df4/4ca/8c4/a1c/e68/378/065/7b3/bb_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ahahahaha gif çok iyi lan tipte aziz from 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 SeaGle said: Phyx said: SeaGle said: üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da su ne alaka? Sezon başında puan silme fln alsaydı birinciliğe oynama şansı sıfıra yakın olacaktı. İlk 4'e yırtarsa girme ihtimali her türlü var tabi. E 4'e kalırsa bi şans işte her şey için. Marka değeri ıvır zıvır değeri diye her türlü ihtimale karşı plan yapıldı. http://bbsimg.ngfiles.com/1/24030000/ngbbs4fde12a1a93b4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 SeaGle said: Phyx said: SeaGle said: üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da su ne alaka? Sezon başında puan silme fln alsaydı birinciliğe oynama şansı sıfıra yakın olacaktı. İlk 4'e yırtarsa girme ihtimali her türlü var tabi. E 4'e kalırsa bi şans işte her şey için. Marka değeri ıvır zıvır değeri diye her türlü ihtimale karşı plan yapıldı. Hakkaten bu play off ne garip birşeydi öyle. Şu malum denizli maçında gelmedi böyle birşey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ağlayacaksanız oynamayalım diyecem de Aziz Başgan'a kendisi muhtemelen meczup rp'si yapiyor iceri girmemek icin. said: Aziz Yildirim: "Meireles'e 8-9 mac ceza verdigin zaman ülkenin parasi gidiyor. Önce bunu düsünmek lazim." Ama bunu resistleyemedim. Fenerbahce efsanesi Alex'i bacak bacak ustune atti diye apar topar yollarken takindigi edep ahlak nereye gitti zaa. https://pbs.twimg.com/media/A-arofBCEAAyaKC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 SeaGle said: Kimse de sormuyor "hacı biz size normal sezonda 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 puan taktık, üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da yine üstündük, hala ne konuşuyosun allasen?" diye. 9 puan fark attik normal sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Meireles'e ceza verince ulkenin parasi nasil gidiyor onu anlamadim ben, vermeyince gitmiyor mu yani nedir olay cozemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Di mi. Mac basi ne aliyor bilmiyorum ama 20 bin canli aliyorsa 12 mac ceza halinde 240 bin avro yurdumda kalir. O paraya da okuz alinir, tarla surulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=198804 gözlerimden yaş geldi lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Masquerade said: https://pbs.twimg.com/media/A-arofBCEAAyaKC.jpg AHAHHAHAAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ülkenin parası gidiyor ne lan aziz'e hotfix lazım acil, adamın hata raporları sisteme yük oluyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 6-0 muhabbeti yapmis la yaa :( unal basganin " sahamizda kupa kaldirsinlar sonra konussunlar fenerliler rerore" dedigini dusundum de bir an. aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o zaten olmamış mıydı yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Başkanı A. Yıldırım olan bir klubü tutsam çok içim burkulurdu lan , kendisi gidene kadar ben bu klubün taraftarıyım demeye dilim varmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Devre arasında Semih ve Bienvenu yollanıp Eneramo ve Nobre alıncakmış. Nobreyi akıl edene bi bitmediniz ak diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Diego ve Sneijder gelicek diyorum hala nobre mobre diyosunuz.. Alla alla bitti diyorum bitti.. Fernandes'i alıcaktık sakatlıgından dolayı vazgeçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Diego ve Sneijder birlikte oynar mı? Telegolden önce ben başlatayım öyle bi transfer olması halinde. Sanmıyorum gerçi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar