Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yazik oldu. http://www.tribunhane.com/urun_res/1215b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Evde ayna karsisinda yapar artik.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kendinde resim gibi fotosoksundur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Başkan çok koymuş olsa gerek ki şimdiden çalışmalara başlamış. asdfgasdfg "Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz." http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/kadikoye-bir-tane-bile-g-sarayli-gelemezSXHBQ307714SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ahaha yazık azize ya. 3 temmu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Neden her açıklamasıyla milletin ağzına sakız olma derdi var bu aziz yıldırımın? Sürekli düşmanlığı körükleyici, insanlarda yalnızca nefret hissiyatı uyandıran açıklamalar yapıyor. şu açıklamalardan sonra gs stora yapılan saldırıda bu adamın parmağının olduğunu varsayıyorum. ünal aysal ve fikret ormanın ortamı yatıştırıcı ve dostluğa yönelik mesajlarına karşılık eski kafalı duruşunu hiçbir zaman bozmuyor maşallah başgan bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 'kocaman gitsin'ci fenerlilere soruyorum, kim gelsin arkadas ? genelde elestiriler 'kariyersiz, fener icin yetersiz, otoritesiz, taktik bilmez' falan uzerinden kuruluyor. elestirilecek noktasi cok var adamin, ona katiliyorum da.. kim gelsin, cidden anlamak icin soruyorum elestirileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yılmaz vural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Daum'u yolladı ya Fener, adam ne zaman geldiyse taş gibi top oynattı, aynı bizim luce'yi yollama mallığımız gibiydi fenerinki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=198804 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 'daum tas gibi oynattı feneri' demek icin hangi universitede okumamiz gerekiyor, kapisindan iceri girmeyelim direk. cidden ya, dalga mi geciyorsun acep yoksa gecmisi direk siliyor musun merak ettim, daum tas gibi mi oynatti feneri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fizban said: 'kocaman gitsin'ci fenerlilere soruyorum, kim gelsin arkadas ? genelde elestiriler 'kariyersiz, fener icin yetersiz, otoritesiz, taktik bilmez' falan uzerinden kuruluyor. elestirilecek noktasi cok var adamin, ona katiliyorum da.. kim gelsin, cidden anlamak icin soruyorum elestirileri. kim gelsin ne demek abi. dünyada bi ton teknik adam var. parasını bastırdıktan sonra bir sürü adam gelir. aykut'a mı muhtaç kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ahmedinejad, diyelim ki ben aykut kocaman'ı kovacam, yerine td arıyorum ama önce. isim ver, kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 tersten sorayım ben sana. yılmaz vural gibi absürt örnekleri dışarıda bırakırsan kimi getirirsen aykut kocaman'dan daha kötü yönetir bu takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bence ertuğrul sağlam daha kötü yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 daum da kotu yonetir, zico da, aragones de, lorant da. ben daha iyisini ariyorum, bir isim soyleyin, fenerbahce basina gelsin de soyle hemfikir olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fizban said: 'daum tas gibi oynattı feneri' demek icin hangi universitede okumamiz gerekiyor, kapisindan iceri girmeyelim direk. cidden ya, dalga mi geciyorsun acep yoksa gecmisi direk siliyor musun merak ettim, daum tas gibi mi oynatti feneri ? Daum'un takımları keyif verici hücum futbolu oynar, Fener de oynuyordu, eksikleri yok muydu tabi ki vardı ama, Fener Daum'la devam etseydi şimdi çok daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Fenerbahçe, Daum ve Hücum Futbolu tabirlerini aynı cümlede kullandı adam. 21 Aralık alameti bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kavurma said: Neden her açıklamasıyla milletin ağzına sakız olma derdi var bu aziz yıldırımın? Sürekli düşmanlığı körükleyici, insanlarda yalnızca nefret hissiyatı uyandıran açıklamalar yapıyor. şu açıklamalardan sonra gs stora yapılan saldırıda bu adamın parmağının olduğunu varsayıyorum. ünal aysal ve fikret ormanın ortamı yatıştırıcı ve dostluğa yönelik mesajlarına karşılık eski kafalı duruşunu hiçbir zaman bozmuyor maşallah başgan bey. Aziz he yapar, çünkü agresiflikten beslenen bi adam aziz. Hapishanedeyken milleti gazladı polisle çatıştırdı, şampiyonluk kaybedilince millet o gazla araba falan yaktı. Daha geçen gün aydınus için yaptırdığı açıklamayı biliyoruz zaten. Aydınusu ezdirmem ama aydınusun ağzına sıçayım gibi bi yazı yayınlandı. Her açıklaması böyle agresif. Alex için sametle aykutla kamera karşısına geçti, söylediği ilk şey "diğer takımlar avrupada dün akşam yeniliyo falan hiç haber olmuyor" tarzı bişeydi, açın videoyu bakın. Kriz her zaman azizi besler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yagiz9304 said: Daum'un takımları keyif verici hücum futbolu oynar, Fener de oynuyorducidden soruyorum bu sefer, hangi üniversiteye girmistin sen ? ne iciriolar sizin universitede su yerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 kesin odtu fizik, kafa gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bence kimya falan okuyor, meth falan yapıyorlar gizliden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bence siz cümleyi yanlış anlıyorsunuz Yagiz9304 said: Daum'un takımları Fener de oynuyordu ayrıca fatih terim gelse yi oynmatır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Odtü'den çıkmaz abi bu kadarı. Tamam fizikte makinede kafalar bi çalkalanıyor, bi çamaşır makinasından geçiyor, yaşam enerjisi çekiliyor, saçlar beyazlıyor (30uma gelmedim şakaklarım kır şu anda) beyinler sulanıyor, hatta intihar eden bile var ama bu hale gelmiyor yine de insanlar :) Daum gelse olacağı belli. Yine yürüyerek oynar fener. Bu sefer duran top avantajı yok, Alex gitti (Tam Daum sistemi adamı bu arada Alex, her şeyiyle), o yüzden o kadar etkili olunmaz ama yine ligde 1-0larla 2-1lerle iyi pozisyon, Avrupa'da hüsran gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Aziz bsg artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar