Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Neden her açıklamasıyla milletin ağzına sakız olma derdi var bu aziz yıldırımın? Sürekli düşmanlığı körükleyici, insanlarda yalnızca nefret hissiyatı uyandıran açıklamalar yapıyor. şu açıklamalardan sonra gs stora yapılan saldırıda bu adamın parmağının olduğunu varsayıyorum. ünal aysal ve fikret ormanın ortamı yatıştırıcı ve dostluğa yönelik mesajlarına karşılık eski kafalı duruşunu hiçbir zaman bozmuyor maşallah başgan bey.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

'kocaman gitsin'ci fenerlilere soruyorum, kim gelsin arkadas ? genelde elestiriler 'kariyersiz, fener icin yetersiz, otoritesiz, taktik bilmez' falan uzerinden kuruluyor. elestirilecek noktasi cok var adamin, ona katiliyorum da.. kim gelsin, cidden anlamak icin soruyorum elestirileri.

kim gelsin ne demek abi. dünyada bi ton teknik adam var. parasını bastırdıktan sonra bir sürü adam gelir. aykut'a mı muhtaç kaldık?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

'daum tas gibi oynattı feneri' demek icin hangi universitede okumamiz gerekiyor, kapisindan iceri girmeyelim direk.

cidden ya, dalga mi geciyorsun acep yoksa gecmisi direk siliyor musun merak ettim, daum tas gibi mi oynatti feneri ?

Daum'un takımları keyif verici hücum futbolu oynar, Fener de oynuyordu, eksikleri yok muydu tabi ki vardı ama, Fener Daum'la devam etseydi şimdi çok daha başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Neden her açıklamasıyla milletin ağzına sakız olma derdi var bu aziz yıldırımın? Sürekli düşmanlığı körükleyici, insanlarda yalnızca nefret hissiyatı uyandıran açıklamalar yapıyor. şu açıklamalardan sonra gs stora yapılan saldırıda bu adamın parmağının olduğunu varsayıyorum. ünal aysal ve fikret ormanın ortamı yatıştırıcı ve dostluğa yönelik mesajlarına karşılık eski kafalı duruşunu hiçbir zaman bozmuyor maşallah başgan bey.

Aziz he yapar, çünkü agresiflikten beslenen bi adam aziz. Hapishanedeyken milleti gazladı polisle çatıştırdı, şampiyonluk kaybedilince millet o gazla araba falan yaktı.

Daha geçen gün aydınus için yaptırdığı açıklamayı biliyoruz zaten. Aydınusu ezdirmem ama aydınusun ağzına sıçayım gibi bi yazı yayınlandı. Her açıklaması böyle agresif.

Alex için sametle aykutla kamera karşısına geçti, söylediği ilk şey "diğer takımlar avrupada dün akşam yeniliyo falan hiç haber olmuyor" tarzı bişeydi, açın videoyu bakın.

Kriz her zaman azizi besler.
Sosyal ağlarda paylaş

Odtü'den çıkmaz abi bu kadarı. Tamam fizikte makinede kafalar bi çalkalanıyor, bi çamaşır makinasından geçiyor, yaşam enerjisi çekiliyor, saçlar beyazlıyor (30uma gelmedim şakaklarım kır şu anda) beyinler sulanıyor, hatta intihar eden bile var ama bu hale gelmiyor yine de insanlar :)

Daum gelse olacağı belli. Yine yürüyerek oynar fener. Bu sefer duran top avantajı yok, Alex gitti (Tam Daum sistemi adamı bu arada Alex, her şeyiyle), o yüzden o kadar etkili olunmaz ama yine ligde 1-0larla 2-1lerle iyi pozisyon, Avrupa'da hüsran gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...