Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:

kiev gelsin intikam alalım. stoch u 18 e almamış kocaman! hocamız bu arada. adam tam kıpırdamaya başlamıştı. gladbah maçındaki tepkisi yüzünden almadı heralde. sen de çıkarma adamı bırak oynasın 90 dakka belediye maçındada oynar ,zaten gladbah maçı hazırlık maçı gibiydi.

napsa suç aykut kocaman napsa suç. abi sokacam stochun tepkisine. hocasına ayrı trip, arkadaşına ayrı trip adam o kadar formsuzluğında.

disiplin önemli abi, takımın efsanesine bile uygulanıyor yerine gelince. azıcık ders alsın stochta. geniş bakın azcık
Sosyal ağlarda paylaş

Neresi Egoizm allah aşkına. Basbaya disiplin. Alexte dedi hayatımın en şiddetli kavgasını yaşadım diye, ona rağmen alex'i oynattı uzun süre, maçlaradn sonra elini sıkmaya çalıştı, heykel açılışına gitti dal uzattı alex sallamadı. Attığı twite falan değinmiyorum bile.

Görmek istedğiniz gibi görmeyin her olayı, Alex'e büyük saygı duyuyorum. Ama doğrusu gitmesiydi. Gayet haksızdı adam.

Egoizm öyle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mental kalite ve profesyonellikle alakası yok olanların. Sonuçta oldu mu yazdıklarım? Oldu.

Dünyanın her yerinde aynısı olur bu olanlardan sonra.

Aykut Kocaman sandığınız kadar kötü niyetli falan bi adam olsa, tutardı Alex'i zaten maç kazandırsın diye. Bu kadar baskı yapılacağını, üç kuruşluk futbol bilgisi olan adamların bile kendini deli gibi eleştireceğini bile bile gönderdi takımdan doğrusunu yaptı.

Aykut Kocaman Teknik Direktördür. İsterse Sabri Sarıoğlu olsun Fb'nin teknik direktörü. Alex yine bunları yapsa yine gönderilmesi gerekirdi.

Tabi bu kadar arabesk bi milletin bu konuyu böyle düşünmesi zor. Herşey işine geldiği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

çook önce yazmıştım burda stoch çok hırslı, hırslı olmak iyidir ama aşırısı zarar verir diye. resmen kendini parçalıyor her pasa kızıyor attığı paslar yerine gitmeyince niye koşmadın gibilerinden söyleniyor sürekli eli kolu ağzı çalışıyor. genç yaşında chelsea ye transfer olup ünlenmesinin falan etkisi de var tabi zamanla olgunlaşınca çok daha kaliteli bir kanat oyuncusu olucak kesinlikle ama o zamana kadar fenerbahçede kalabileceğini zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam şikeli şampiyonluk senesinde baya yardırdı.tam kıvama gelmişti adamı takıma küstürdüler normaldir

şu takımda caner maner hikaye stochun banko oynaması lazım her maç

ha bide aykut kocaman hiç 2 ortasaha denedi mi.baronisiz yapamıyor ama

krasic-mehmet-meireles-stoch

kuyt-sow

fantastik olmaz mı.krasic kıvamında değil ama adam oynamıyor ki pek
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...