Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

onun aksini savunmuyorum bacyo. zaten gokay'in gitmesini o yuzden destekledim ben de. anlamsiz su an kalmasi. takimda ortasaha mevkiinde aykut kocaman'in tercih sirasi soyle;

meireles - cristian - mehmet topal - selcuk sahin - caner erkin cok zorda kalirsa salih ucan

yani aslinda 4 ortasahadan 3'unu oynatiyor, eger bu 4luden 2'si 2 ortasahaya donuyor, sikisirsa caner'le ortasahayi 3luyor, o da olmazsa ancak salih'i koyuyor. simdi gokay'in burada olmasinin anlami yoktu. gitti, gelince anlami olacak mi, bilemem.

abi aykut'un orta saha tercihi;

Selçuk - Baroni - Meireless - Mehmet Topal ...

diye gidiyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

https://twitter.com/Ersin_Ercin/status/263084364966010880

alex brezilya büyükelçimizin düzenlediği cumhuriyet resepsiyonuna gitmiş. yanındaki adam büyükelçi. yalnız büyükelçi orda iyi çalışmış sanırımç o yanındaki nedir öle :D

önünü iliklememis elindede şeyi söle samet
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bisi gordum facebookta.

ISTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan (!) GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...