Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Diğer konunun kotası dolalı çok bile olmuş, buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fenerbahcenin gidişi gidiş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bu ana bolumde super post kasiliyormus bunu fark ettim. nefis yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bu sene fener iptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 acikcasi ben daha bir umutluyum artik. neden bilmiyorum ama daha kotu oynayamazlar ondan olabilir. yani su gecen haftalardakinden kotu oynamalari icin cidden olmeleri falan lazim, alex olayinin takima iyi yansiyacagi kanaatindeyim. umarim yanilmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Ahanda Fener şampiyon oldu, hayırlı olsun: PZero said: fenerbahcenin gidişi gidiş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 diger topicte surada kalmistik; alex aykut kocaman'in kendisine 'sen cok buyuksun, idare edemiyorum' dedigini soylemisti. fakat alex'in bu aciklamasindn once bazi gazetelerde sey yazmisti, 'ikimizin fikirleri catisiyor, seninle calisamayacagim'. simdi aziz yildirim'in soyledikleri de bunu destekliyor. alex'in biraz lafi cevirmesi, aziz yildirim'in lafi bayagi cevirmesi falan olasi dusundugumuzde. yani muhtemelen iki tarafin anlattiklarini dinleyip ortalamasini alacagiz ve gercekleri bulacagiz ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aykuta inanmak en kolayi bence ve gercekten herhangi birinin herhangi birine sen buyuksun ben salagim manasina gelecek bir lafi etmis olmasi olasilik disi. belki ceviri hatasi belki carpitma ama cidden alex de sonunda bir futbolcu 35 yasinda kariyeri bitmekte olan birisi. cikipta aykutun bu laflari etmesi dusunulemez. zaten bastan beridir seni kadroda gormek istemiyorum diyor adam daha ne desin bunun uzerine anlamiyorum ki ben. herkese acik acik dedi zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fenerbahçe bu sene yine kupayı alamaz. postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Valla Aziz'in Alex'e ya da başkasına "sen çok büyüksün" diyeceğini hiç sanmıyorum ben. Başta kendi egosu izin vermez bir kere, hiç tarzı değil. Aykut da sessiz sakin adam, "sen büyüksün o yüzden kesiyorum" demez. O yüzden "senle çatıştık, kafalar bir değil o yüzden çalışamıyoruz" denmesi çok daha yüksek olasılık. Ama yok Alex Aziz'in yüzüne bakmamışmış, telefonuyla oynamışmış falan onlar da Aziz'in abartısıdır. Bacak bacak üstüne atmış karşımda diyor, e atar, adam Türk değil ki, Türk adet geleneğine göre hareket edecek diye bir şey yok, onlarda normaldir, yapar. Sözler çarpıtılmış mı yoksa yanlış anlaşılma mı var orası ayrı, malum ingilizce tercümanlarının bile ne kazma olduğunu görüyoruz, Samet falan ne kadar portekizce biliyor bilmiyorum ben, tartacak bilgim yok. O da yanlış çevirmiştir, olabilir. Benim anladığım, Aykut Alex'i kesmek için çabaladı, Alex direndi, sonunda "seninle çalışmak istemiyorum" dedi Aykut. Alex de başkana e nolacak şimdi diye sordu, başkan da umursamadı "ne istersen yap" dedi, sonra Alex de ne isterse yapıp sosyal medyada bombalayınca "ahanda bahane bulduk" diye kadro dışı bıraktılar, Alex de o zaman giderim ben dedi sözleşme feshedildi. Bir edit daha yapacağım, Alex'in başına gelenler ilk değil, daha önce de benzer tavır Hoojdonk'a karşı yapılmıştı FB'de hatırlarsanız. Yine onlarla kıyaslanamayacak seviyede de olsal Gökhan Ünl (ki bir zamanların gol kralı, milli forveti) benzer tavra maruz kaldı. Semih de ucundan benzer şekilde takımdan soğutulup ilk 18'den kesiliyor son dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fizban said: diger topicte surada kalmistik; alex aykut kocaman'in kendisine 'sen cok buyuksun, idare edemiyorum' dedigini soylemisti. fakat alex'in bu aciklamasindn once bazi gazetelerde sey yazmisti, 'ikimizin fikirleri catisiyor, seninle calisamayacagim'. simdi aziz yildirim'in soyledikleri de bunu destekliyor. alex'in biraz lafi cevirmesi, aziz yildirim'in lafi bayagi cevirmesi falan olasi dusundugumuzde. yani muhtemelen iki tarafin anlattiklarini dinleyip ortalamasini alacagiz ve gercekleri bulacagiz ehehe. bence aylardır alex üzerinde bir baskı oluşturulmuş gidişinin senaryosu hazırlanıyordu ki ilk lig mağlubiyetinde adamın ipi çekildi. sen oynayan adamı dışarı alırsan o da doğal olarak üzülür çünkü verebildiği herşeyi sahaya yansıtıyordu. aykut kocaman fenerbahçeyi yokuş aşağı götürüyor şoför koltuğunda aziz yıldırım yanında muavin olarak da aykut kocaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aykut iyi konuştu, Aziz salladı yine kendini haklı görüyor sadece,adamı kov ondan sonra yemek verelim gerekeni yapalım de adam elbette kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 En temizi Samet Güzel'i cadde barlar sokağında bir cumartesi günü yakalayıp içki masasında anlattırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Tekrar Adriana'yı getirtelim para toplayıp, o sorsun, sıkıysa ona yalan söylesin Samet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 PVH'a yapilanlar ile alex'e yapilanlar bir diye yorumlanabilir. Fakat PVH'in Alex gibi bir egosu yoktu. Daum'un cekememezligiydi o :) PVH benimkidne ndaha iyi evde kaliyor diye agliyordu falan, o gidince de onun evine tasindi zaten. Ama Gokhan Unal i bu tartismaya sokmak komik olmus rew. Ama kotu komiklerden. Gulemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Sen çok büyüksün ben seni idare edemiyorum Bu ne ya braga yenilgisini unuttum bunlara gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fizban said: PVH'a yapilanlar ile alex'e yapilanlar bir diye yorumlanabilir. Fakat PVH'in Alex gibi bir egosu yoktu. Daum'un cekememezligiydi o :) PVH benimkidne ndaha iyi evde kaliyor diye agliyordu falan, o gidince de onun evine tasindi zaten. Ama Gokhan Unal i bu tartismaya sokmak komik olmus rew. Ama kotu komiklerden. Gulemedim. Abi PVH ile benzer tuttum zaten de... Gökhan Ünal'ı sezon öncesi kampa götürmüyorlar yahu, ayıp o kadarı da? Götür kampa, belki bir şeyler yapar kendini kanıtlar? Yok yapamazsa da en azından görmüş olursun, ya da adamı dışlamamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abooo köpürmüş aziz başkan video yu yeni izledim de inanılmaz kontrolü yitirme raddesinde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Adam nereden vursam havasında sanki Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fenn said: Adam nereden vursam havasında sanki Neymiş ayak ayak üstüne atmış. Bizde sultan ahmette cuma namazında kenardan bakan gavurları dövelim o zaman. ohaaaa karşılaştırmaya bak.saçmalamanın dibine vurmuşsun, sen çalışanı olduğun büyük bir firmada gidip patronun karşısında bacak bacak üstüne atabilir misin? he bu olay ne kadar doğru, aziz sallıyo mu orası tartışılır ama olayı doğru kabul ediyorsak alexin yaptığı büyük ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 galatasaray'ı 2 sezon içerde üst üste yenemeyince takım karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Rewendor said: Abi PVH ile benzer tuttum zaten de... Gökhan Ünal'ı sezon öncesi kampa götürmüyorlar yahu, ayıp o kadarı da? Götür kampa, belki bir şeyler yapar kendini kanıtlar? Yok yapamazsa da en azından görmüş olursun, ya da adamı dışlamamış olursun.yahu adami istemiyorsundur, goturmezsin kampa falan. kac mactir galatasarayda 4 adam kadrodisi, kamplarda istenmedi, hazirlik maclarinda oynatilmadi vs.. noldu, fatih terim = aziz yildirim mi cikti ? oyuncuyu oynatip oynatmamak, kampa goturup goturmemek tercih sebebidir. arkasinda cesitli sebepler olabilir (disiplin, sakatlik, form, kadro genisligi). gokhan unal'i, alex ve pvh'in oldugu bir denklemin icine sokmak kadar sacma birsey yok. gokhan unal bu ya, ne yapmis fenerbahcede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Disiplini falan geçtim zaten, disiplin olayı başka. Sağlam hazır adam için dedim ben. Baros bile kampa gitti GS'de sanırım. Neyse orada görüş ayrılığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fizban said: PVH'a yapilanlar ile alex'e yapilanlar bir diye yorumlanabilir. Fakat PVH'in Alex gibi bir egosu yoktu. Daum'un cekememezligiydi o :) PVH benimkidne ndaha iyi evde kaliyor diye agliyordu falan, o gidince de onun evine tasindi zaten. Ama Gokhan Unal i bu tartismaya sokmak komik olmus rew. Ama kotu komiklerden. Gulemedim. pvh 2. yarı pek oynamasada kadro dışı bırakılmadı ki. ara ara oynadı. son maçta da gayet on numara bi şekilde veda edildi. alex in vedası çok güzel olmalıydı. herkesin o günle ilgili hayalleri vardı. yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 daha önce kadıköye hiç gitmedim,takımın maçını izlemeyi bırak,stadın önünden bile geçmedim.alex'in son maçına iki elim kanda olsa gitmeyi planlıyordum,çok yazık oldu,büyük terbiyesizlik yapıldı.bunu yapanları da bu taraftar unutmaz kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar