Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şimdi anlıyorum ki büyük hata etmişim, büyük salaklık etmişim, geri dönüşü olmayan bu mal harekete katılınmamak gerekiyormuş.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 işte güzel bi konu bak bu. nedir şikayetin? neden sünet olmasaymışsı?
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yani sorun şöle oluyor, asıl olay dışındaki hiç bir olay manalı gelmiyor.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Malafa-i zerkere karakter katan bu eyleme neden karşısın çemikıl?
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hakkaten açık olsan. ben de başlığı okuyup katılıyorum dedim ama tırsmaya başladım.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://spor.internethaber.com/data/news/1/1321391929-resim.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pNb-9u8xHDE
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SenariouS said: Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile hayır sünnet gerçekten de erken boşalmaya neden oluyor.sünnet derisi penisi hem nemli hem sıcak tutar(vajina gibi) yani sünnetsiz penisler vajinadaki duruma alışkındırlar;sünnetli pipiler ise vajinaya girdiklerinde "ne oluyor lan" oluyorlar (bknz:ne oluyor lan olmak) bu da erken boşalmayı tetikliyor ha bir de küçük yaştaki çocuklara sünnet uygulandığında bilinçaltlarına etki ediyor ve bu da erken boşalmaya neden olabiliyor
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadaşınki asılmaktan nasırlaşmış sanırım
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Red said: sünnetli 30 santim his kaybı %5 mutluyum gerektiğinde cetvel niyetine kullanırsın
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gizli said: SenariouS said: Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile hayır sünnet gerçekten de erken boşalmaya neden oluyor.sünnet derisi penisi hem nemli hem sıcak tutar(vajina gibi) yani sünnetsiz penisler vajinadaki duruma alışkındırlar;sünnetli pipiler ise vajinaya girdiklerinde "ne oluyor lan" oluyorlar (bknz:ne oluyor lan olmak) bu da erken boşalmayı tetikliyor ha bir de küçük yaştaki çocuklara sünnet uygulandığında bilinçaltlarına etki ediyor ve bu da erken boşalmaya neden olabiliyor sıkıntı buradan çıkıyor, ilişki dediğin tamamen penetrasyon olmaması gerekiyor fakat sünnetliysen bişey hissetmenin tek yolu ilişkiye girmek ve bu baya uyumsuzluk çıkaran bişey.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadaşın ilaçı asucan.com belli elle fapfap kesmiyormuş artık
Karea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne cevherler çıkacak bu topaktan çok umutluyum
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 birinci sayfada yerimi almalıydım. başaklara denk gelmiş gibi oldum şimdi.
Öne çıkan mesajlar