Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şimdi anlıyorum ki büyük hata etmişim, büyük salaklık etmişim, geri dönüşü olmayan bu mal harekete katılınmamak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kaç para topladın onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 erken boşalma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 işte güzel bi konu bak bu. nedir şikayetin? neden sünet olmasaymışsı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 neden ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 (tu) katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şekilli falan da kestirebilirdin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yani sorun şöle oluyor, asıl olay dışındaki hiç bir olay manalı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 biraz daha acik olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Boyu mu kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Malafa-i zerkere karakter katan bu eyleme neden karşısın çemikıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hakkaten açık olsan. ben de başlığı okuyup katılıyorum dedim ama tırsmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://spor.internethaber.com/data/news/1/1321391929-resim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sünnetli 30 santim his kaybı %5 mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pNb-9u8xHDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SenariouS said: Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile hayır sünnet gerçekten de erken boşalmaya neden oluyor.sünnet derisi penisi hem nemli hem sıcak tutar(vajina gibi) yani sünnetsiz penisler vajinadaki duruma alışkındırlar;sünnetli pipiler ise vajinaya girdiklerinde "ne oluyor lan" oluyorlar (bknz:ne oluyor lan olmak) bu da erken boşalmayı tetikliyor ha bir de küçük yaştaki çocuklara sünnet uygulandığında bilinçaltlarına etki ediyor ve bu da erken boşalmaya neden olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadaşınki asılmaktan nasırlaşmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Red said: sünnetli 30 santim his kaybı %5 mutluyum gerektiğinde cetvel niyetine kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gizli said: SenariouS said: Myshkin said: erken boşalma =/ sanmam sunnet sonucta ciddi anlamda his/zevk kaybina sebep oluyordu bildigim kadari ile hayır sünnet gerçekten de erken boşalmaya neden oluyor.sünnet derisi penisi hem nemli hem sıcak tutar(vajina gibi) yani sünnetsiz penisler vajinadaki duruma alışkındırlar;sünnetli pipiler ise vajinaya girdiklerinde "ne oluyor lan" oluyorlar (bknz:ne oluyor lan olmak) bu da erken boşalmayı tetikliyor ha bir de küçük yaştaki çocuklara sünnet uygulandığında bilinçaltlarına etki ediyor ve bu da erken boşalmaya neden olabiliyor sıkıntı buradan çıkıyor, ilişki dediğin tamamen penetrasyon olmaması gerekiyor fakat sünnetliysen bişey hissetmenin tek yolu ilişkiye girmek ve bu baya uyumsuzluk çıkaran bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 deve derisi diktirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 arkadaşın ilaçı asucan.com belli elle fapfap kesmiyormuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne cevherler çıkacak bu topaktan çok umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 olm ben hala anlamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 birinci sayfada yerimi almalıydım. başaklara denk gelmiş gibi oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar