Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Borussia Mönchengladbach - Fenerbahçe 04.10.2012

Seele

Öne çıkan mesajlar

CoCa123 said:

fenerin yenilmesini istiyom ama, 3-1 falan yenecek. iddia oynayacak varsa ev, araba ne varsa satıp fenere bassın. +1 handikapli bassın hatta. hadi bu kıyağımı da unutmayın

o değil de, hesap numarasını vereyim de, paraları göndermeye başlayın yavaştan. 3.55 lik oran sonuçta kazandırmıştır bi şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bonjo said:

selçuk maç başına ücret alıyorsa ne sevinmiştir :D
tebrikler takıma güzel galibiyet.

Böyle bir durumda ücret verilir mi ya

Ben volkan olsam ne kızardım veya 90 dakka oynayan birisi olsam

sözleşmesinde vardır kesin maç bası 5000-10000 dolar neyse almıştır.hayatımda selçuk kdr beleş para kazanan adam görmedimki zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bonjo said:

selçuk maç başına ücret alıyorsa ne sevinmiştir :D
tebrikler takıma güzel galibiyet.

Böyle bir durumda ücret verilir mi ya

Ben volkan olsam ne kızardım veya 90 dakka oynayan birisi olsam

Selcuga yevmiye usulu para verip insaatda calismam kurek sapini birisiyle akraba eder geri atayim derken sapini
Sosyal ağlarda paylaş

Fener kral galibiyet aldı da bu Gladbach gerçekten çok kötüydü ya, aslında sıradanın çok üstündeydi yine ama birşeyler olmuş takıma.

Geçen yıldan tek eksikleri Dante ve Reus, bu adamlar bu seneki Kiev maçında kadar 1.5 yıl 2 gol bile yemediler. Mükemmel oynuyorlardı, yetemezseler de pes etmeden 1-0 falan yeniliyorlardı.

Dante ve Reus gitti, yerine Xhaka, Luuk De Jong(Ki mükemmel adamdır), Dominguez gibi adamlar geldi. Kağıt üstünde Reus hariç tek bir eksiklikleri yoktu ki Reus'un yeri de doldurulmuştu. Demek ki doldurulmamış,

Adamlar Kiev'den 3 yedikten sonra çıkıp rövanşı kazandılar ama elendiler ŞL'den, üstüne ligde ilk maçta Hoffenheim'ı yendiler 2-1, onun dışında daha galibiyetleri yok takım olarak ki hafta sonu Dortmund'dan 5 yediler 5 ...

Adamlarda açık açık bir sorun var. Fener yendi diye değil, geçen yıl karşımızdaki takım bambaşka birşeydi. Niye böyle oldu?

Onun dışında Nordtveit ve Luuk De Jong, Dalglish'in transfer listesindeydi ve almayı çok istiyordu Liverpool'a, oradan beri takip ederim bunları da çok parlak oynadılar bugünde, helal olsun. Özellikle Nordtveit keşke şuan Liverpool'da olsaydı tam ihtiyacımız olan oyuncu :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...