Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Baslik atmak ne zor oldu be :p Siyah ayi dahi olsan Nishanto adli bu kadinla bir daha karsilasmak istemezsin herhalde. Like a boss denebilir, kadinin kocasina allah sabir versin denebilir... ( The Bear Meets Nishanto ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ayı bile anladı ne kaa şirret bi karı olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahaha hayvan koşarak kaçtı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şahsi düşüncem, bir ayının insanlarla bu kadar muhatap olması doğru değil. profesyonel düşüncem, insan korkusu var, buda insanlara alışık olduğunu gösterir uzun bir zamandır, gerçek bir ayı asla yapmaz bunu. akademik düşüncem, ayı dediğimiz aslında karada giden foktur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ayının orda ne işi var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Blöfe bakar mısın kadındaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Abi bu ayı oraların ayısı belli yani evcilleştirilmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Kedi diye okudum kadin cikti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ayı tanıdıkmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Soris said: Abi bu ayı oraların ayısı belli yani evcilleştirilmiş yani. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne güzel yer orası ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mahallemde ayı olsun ister miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 siyah ayıların insana pek saldırdıgı görülmemiş,zarasız gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ev alma karı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi kadın ayıyı tanıyor belli no get down diyor ayı laf dinliyor gidip randım bi ayıya dese bunu ayı orda tecavuz eder kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ayi sanki butun gece alemdeymis de, sabah eve geliyomus gibi, kari da butun gece uyumadan beklemis kapida azina sicsam diye. kamera sonda boyut degistiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kamera niye oyle aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kameranın kafası güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Haha belgeselde izliyodum. Bunlar yasam alanlarina gelince, uyutuyolar. Sonra tag liyolar. Ayiyi uzak bi yere birakirkende, korkutarak birakiyolar, bi ton sesle, havaya ates sikarak. Maksat insanlardan korksunlar diye. Oyle hizli kaciyolar ki o pnaikle, agacin usutne tirmaniyolar korkudan. Bide black bear o kadar agresif degil grizzly kadar. Dogada yasayan bi grizzly olsaydi gorurdum o kadini. Bi de yaninda cocuklari olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hunter rpsi (bi rpli post da benim olsun istedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o ayı insanlara yabancı olsa kamerayı falan fark etmez mi aga. var bi kolpalık. zaten komünitinin bir üyesi belli ki. teyze de yemek artıklarını ayıyla paylaşmayan huysuz komşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 moar like: http://www.youtube.com/watch?v=He7RsjcRiGM 3:08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ayı ayılığından utandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar