Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandex.Browser

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black_Lupin said:

internet keyfi sadece Windows 98SE IE3 ve AltaVista ile çıkar. dağılın!

windows 3.1 döneminde 14k modemlerle BBS'ye girerdik biz. MUD oynardık.

Win98 SE çıktı, bozdu her şeyi.
SE öncesi bile Win98 fena değildi.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Black_Lupin said:

internet keyfi sadece Windows 98SE IE3 ve AltaVista ile çıkar. dağılın!

windows 3.1 döneminde 14k modemlerle BBS'ye girerdik biz. MUD oynardık.

Win98 SE çıktı, bozdu her şeyi.
SE öncesi bile Win98 fena değildi.

aha LAN bizim BBS yemi giriyordun yoksa ?
Mesaj tarihi:
Ben de pek bir google fan'i oldugumdan yandex'e karsi onyargiliyim ama adamlar baya atarli girdiler/giriyorlar pazara, harita olayi da google'dan daha cok isime yariyor (trafik yogunlugu gibi ayrintilar vs.)

Onyargimi yikti yikacaklar gibi boyle giderse yavastan gecebilirim, google turkiye konusunda gelisme kaydetmezse. Hem rekabet iyidir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Haritada geçtim ben. Başka bir şey için geçeceğimi sanmam ama. E-mail adresi değiştirmek zor 8 yıl sonra.
Mesaj tarihi:
yandex yerel pazara iyi giriyor. artı epey para var anlaşılan öyle türkçeleştirdik takılıyoruz modunda değiller ciddiler. google önlem almazsa pazar payını kaptırır bu gidişle.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gideceğin adresi biliyorsan, yol tarifi çok daha iyi google'dan. Yol tarif ederken trafiği bile işin içine katıyor. Ben çok memnunum açıkçası. Search option'ı da şu ana kadar bana sorun çıkartmadı.
Mesaj tarihi:
Şimdi kurdum sen süper diyince , bir yer seçip navige ol bakalım dedim.

1. Trafiğin olmadığı ve daha kısa olan bir yol varken , gitti trafik olanı ve 1-1.5 km daha uzun olanı seçti

2. Ben de navigasyon yapıyor sandım sesli , ordan dön burdan dön diye. Google Maps varken , bu özellik yoksa gereksiz olur
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kullandırmak için Lamborghini veriyolarmış http://www.technopat.net/2013/03/01/yandex-browser-ve-lamborghini-gallardo-ile-turbo-hiza-alisin/. Dünyada bu kadar amatör yönetilen başka bi firma daha yoktur heralde.
Mesaj tarihi:
nası bi olay anlamadım hepimiz bir şekilde chromium içerikleri tutup sonra bunlar üzerinden bilgi sızdırıyor diye dert yanarız ama rusların browserını kullanmaktan geri kalmayız. hacılar rusların kullanabileceğiniz 2 şeyi var

- lada

- duj istiyor sen?

gerisi çok tehlikeli.
  • Yeni Oluştur...