PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 İnönü'de kritik viraj Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Sivasspor yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Müsabakayı, Beşiktaş-Elazığspor maçında bazı siyah-beyazlı taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'nın Beşiktaş'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünden izleyebilecek. Spor Toto Süper Lig'deki son maçında deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 yenilen Beşiktaş'ın 8 puanı bulunuyor. Son maçında ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'yı kendi evinde 1-0 mağlup eden Sivasspor da Beşiktaş gibi 8 puana sahip. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün yarınki maçta forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını bu akşam yapacağı basına kapalı idmanla tamamlayarak, kendi tesislerinde kampa girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sivas yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 beşiktaşın hakkı yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mutlaka kazanmamız lazım.puan farkının kapanması icin bundan daha sukela fırsat olmaz. hadi kartalım cCc 2-1 ya da 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 gecen hafta da prezo actı iki kere öne gectigimiz macı kaybettik hakkımızda hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çok zor maç, ev sahibi avantajını kullanmak gerek. Geçen hafta Uğur Boral çok güzel konuştu, rehavete kapıldık ve ikinci yarıya konsantrasyonsuz çıktık diye. Şurası kesin, aynı hataya bu hafta düşmeyeceğiz. Hafta boyu çalışmış bir Fernandes, takım formda. Sivas'ta pis rakip, çok ortada bir maç ... Beraberlik kokuyor ama Beşiktaş ağır basan taraf, zirve ortağıyız diyor Samet. Bu haftanın önemini umuyorum ki oyunculara yeterince hissettirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Eylül ayı 30 çekiyor. asdfgasdfg. Maç tarihi yanlış. 01 Ekim 2012 Pazartesi günü maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 üst biter maçtan sonra buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 souldarkorn said: Eylül ayı 30 çekiyor. asdfgasdfg. Maç tarihi yanlış. 01 Ekim 2012 Pazartesi günü maç. ahaha cenabetlik var bakalım nolacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 31 değil ayın 1 olcak yanlış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Pzero açmışsa kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 reyz tereddut ettm simdi.keske baska biri acsa imis.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 sıkıntılı mac olucak, bayan taraftarlara cok iş düşüyor... sivok atar kafayla 1-0 biter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 3-1 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 cicibeybe said: pzero açtıysa gitti puancıklar CthuLhu said: ilk yarı sonunda pzero açmasına rağmen kazanacak beşiktaş hayret yazacaktım, kısmet. gramul said: tüpcü 1 pzero 2 yediniz beşiktaşı :D Pzero yeter artık abi açma şu maç konularını.Bak antepte isyan ettik yetemedik ama bi dur de şu olaya. Buradan yetkililere sesleniyorum silin şu konuyu yenisini açalım:P Sen açtın diye anket bile fifty fifty sdfsdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 vallah önce davranan acar bekledim kimse acmadı duşumu aldım geldim açtım yenilrisek karışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Başlıktaki tarihi düzeltecektim, şimdi ben editleyince ben açmışım sayılır da PZero'nun etkisi geçer BJK kazanır diye korkudan editleyemedim. Maç bitsin sonra belki editleriz başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 moderatör çok esprili maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çok komikmiş yönetici kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Başlık common sense epic fail'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Veilmeyen 2 penaltı, işten seyircisiz kazanamadi ayağına getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Cons said: beşiktaşın hakkı yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 inönüde gangnam style çalıyo lan dfokbmdfkbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar