Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6.Hafta | Beşiktaş jk - Sivasspor | 01.10.2012 @20.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

İnönü'de kritik viraj

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Sivasspor yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Müsabakayı, Beşiktaş-Elazığspor maçında bazı siyah-beyazlı taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'nın Beşiktaş'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünden izleyebilecek.

Spor Toto Süper Lig'deki son maçında deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 yenilen Beşiktaş'ın 8 puanı bulunuyor. Son maçında ligin flaş takımlarından Kasımpaşa'yı kendi evinde 1-0 mağlup eden Sivasspor da Beşiktaş gibi 8 puana sahip.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün yarınki maçta forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını bu akşam yapacağı basına kapalı idmanla tamamlayarak, kendi tesislerinde kampa girecek.
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor maç, ev sahibi avantajını kullanmak gerek. Geçen hafta Uğur Boral çok güzel konuştu, rehavete kapıldık ve ikinci yarıya konsantrasyonsuz çıktık diye. Şurası kesin, aynı hataya bu hafta düşmeyeceğiz.

Hafta boyu çalışmış bir Fernandes, takım formda. Sivas'ta pis rakip, çok ortada bir maç ...

Beraberlik kokuyor ama Beşiktaş ağır basan taraf, zirve ortağıyız diyor Samet. Bu haftanın önemini umuyorum ki oyunculara yeterince hissettirmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

pzero açtıysa gitti puancıklar

CthuLhu said:

ilk yarı sonunda pzero açmasına rağmen kazanacak beşiktaş hayret yazacaktım, kısmet.

gramul said:

tüpcü 1
pzero 2
yediniz beşiktaşı :D

Pzero yeter artık abi açma şu maç konularını.Bak antepte isyan ettik yetemedik ama bi dur de şu olaya. Buradan yetkililere sesleniyorum silin şu konuyu yenisini açalım:P
Sen açtın diye anket bile fifty fifty sdfsdfag
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...