Gizli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 remake istiyorum ben bu ülkede doğmamalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Popeye said: http://i.imgur.com/Jf2dH.jpg Calis degil de cal-cirp senin de olur yazsa sahane olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 elektrik olmayan köylerimizde bile beyaz eşya var hadi bunu açıklayın ateyizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 iman power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu selamlama kısmında ya ben duymadım yada gerçekten fetoya selam yolamadı . hiç biyerde haber olarakda geçmedi . tekrar izleyen varsa yada link varsa koyarsa seviniirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 keşke bizans direnseydi de şu günleri görmeseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 said: ayrıca suriye ve israilden temsilci cagrılmamıs kongreye. LOLOOLOL tv kanallarının neredeyse yuzde 75 i veriordu kongreyi.sabah sabah tepem attı 5 dk dinleyim dedim papagan gibi aynı seyleri tekrarlıyor ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 trt sabah akşam akp reklamı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Akito said: Çok tanıdık geliyor aslında bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Aluriel said: en gereksiz gazeteleri almamışlar işte gayet normal http://i.imgur.com/MgqYx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 rtenin kafa yapısı belli abi, şehit haberlerini yazmayın olm şerefsizlik etmeyin bak kafasında bi adam. gazetelerinden kalitesinden ziyade verdiği emirlere uymayan gazetelere aklınca ceza veriyor işte. yoksa akp kongresinde ne olacak? adam gizli belgelerini mi açıklayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben dinimize laf edilmesine goz yumacak degiliz diye bagirinirken yakaladim tvde, pakistanli bakanin el kaideli kardeslerimiz gitsin vursun adami, ben cebimden para vericem teklifi geldi aklima, urperdim kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu tip durumlara çok şaşırmamak lazım artık. fenerbahçe gassaray maçı öncesinde aykut kocaman'ın galatasaraylı oyuncuları odaya sokmaması gibi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şu an kürsüde Hamas lideri konuşuyor. Gerçekten şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 doğru yapmışlar neden alsınlar ki o gazeteleri ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Nasrettin Hocada durur mu yapıştırmış cevabı zaten inecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 akp kongresine alınmamak ceza değil şereftir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi herifler mısır liderini getirtip kendilerini övdürttüyorlar kongrede sdfsdf. herifler şu açıdan gerçekten başarılı, şimdi izleyen halkın büyük bir kısmı vay be mısır baskanı bile gelip bizim erdoğanı övüyorsa bir bildiği vardır diye hayretlere düşüp padişahlarına bir kez daha aşık oluyordur. valla böyle yüzde 60'a kadar yolu var ben söyleyeyim, sonumuz hitler almanyası gibi olmayacağı kesin ama bir ahmedinejad iranıyla yarışır duruma geliriz yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21590650.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu temmuz başı istanbula gelmiştim. taksi şöförüne açtım konuyu necisin ne destekliyorsun diye. adam akp'li değilim, milliyetciyim de devlet bahçeliyi de istemiyorum dedi. ee ülke nere gidiyor sence büyüdümü türkiye, iyiye gidiyor mu falan dedim adam şey dedi "şimdiki hedef 2023, 2023'de tam bağımsızlığımıza kavuşacağız". Ben de anlamadım akp'li değil neyin kafasında tamam nasıl bağımsız olacaksınız, neden bağımsız olacaksınız dedim adam 404 verdi hiçbişey söyleyemedi. kafa herkeste var da içi saman olunca pek faydası yok. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 müttefik seçimlerimiz çok kötü ya islam kafasıyla olası bir dünya savaşında ilk dümdüz edilecek gruplarla müttefik oluyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hamas liderini doyasıya alkışladılar islam fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Lopeth said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21590650.asp ahaha çok iyi. Bi Özal zamanında bu peşmerge adam yerine konulmuştu şimdi AKP zamanında iyice tepeye çıkartıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar