mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 "Cumhuriyetin yüzüncü yılının dışında bir hedefimiz daha var. Hedef 2071..." -RTE bu ne abi ya ellerindeki materyaller bitti heralde malazgirte filan baglıyolar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 oradan da 3622 ye. hicret kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 paspatur said: oradan da 3622 ye. hicret kafası. yaratan korusun, bu adamlar ve sülaleri 3622'ye kadar yönetmesinler bu milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 zor türkiye'nin 50 yıl ömrü bile kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ya aslında düşününce milletin şu an yaşadığı topraklara gelişinin 1000. yıldönümünde birşeyler olmasının bir abesliği yok. Sanki Amerikanlar 2283de ya da 2492de bokunu çıkarmayacak işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2071 ? War, war never changes ... http://www.lgrnexus.com/public/images/fo32.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 amerikalılar da gerzo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2071'de türkiye mi? http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/252/262/89e.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 cCC olmaz sSs olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 21 aralık geldi çattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 daha 2023 ü öğrenemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aket-Atum said: Ya aslında düşününce milletin şu an yaşadığı topraklara gelişinin 1000. yıldönümünde birşeyler olmasının bir abesliği yok. Sanki Amerikanlar 2283de ya da 2492de bokunu çıkarmayacak işin. 2023'de türkiye yokolcak zaten, 2071'de postapocalyptic kutlarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Fin said: zor türkiye'nin 50 yıl ömrü bile kalmadı 10 yili var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 10 yıla kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 okumadım vaktim yok, selçuklu ne alaka?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 devletin içine islami kurumları sokan ilk sunni devlet selçuklulardı. ondan sempatisi vardır tayyibîn onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Çok ilginç. İlk defa Osmanlı'nın gerisine gittiklerini gördüm. Hatta Cem Özer "Ben Osmanlıyı tanımıyorum, ben Selçuklu çocuğuyum" dediğinde linç edilmediği kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 2014 epısode IV, a new hope http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/196/macewindustarwars_kilickilicdaroglukemal_196714641k.jpg said: kemal hindu: In the name of the Senate of the Republic, you're under arrest, prime minister. tayyip: Are you threatening me, carkcı kemal? kemal hindu: The senate will decide your fate. tayyip: [now speaking as burusuk surat] I AM the senate! kemal hindu: Not yet. tayyip: It's treason, then... [ignites his lightsaber and leaps over his desk to attack] kemal hindu: [being shot with Fıkıh lighting] Arrrrggghh! tayyip: I have the POWER! UNLIMITED... POWER! kemal hindu: [has tayyip subdued] I'm going to put an end to this, once and for all! liberal sıkanvalkır: You can't. He must stand trial. kemal hindu: He has control of the senate and all the courts. He is too dangerous to be left alive! tayyip: [exhausted and disfigured] But, I'm too weak. Don't kill me. liberal sıkanvalkır: That's not the Avrupalı way. He must live. [kemal ignores Anakin, still intending to kill tayyip] liberal sıkanvalkır: I need him! [kemal raises his lightsaber] liberal sıkanvalkır: NO! [kemal draws his own lightsaber, cutting off kemal's arm, then tayyip electricutes kemal] tayyip: YES! YES! 2023 epısode V, the emperor strikes back http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/215/lightning_tayyip_star_wars_215225421t.jpg said: Emperor Tayyip: Everything that has transpired has done so according to my design. Your friends, up there on the sanctuary moon, are walking into a trap, as is your Rebel CEHAPE fleet. It was *I* who allowed this CEHAPE to know the location of the shield generator. It is quite safe from your pitiful little band. An entire legion of my best troops awaits them. Oh, I'm afraid the deflector shield will be quite operational when your friends arrive. 2071 epısode VI return of the baykal http://farm2.static.flickr.com/1337/5139758078_486259d85d.jpg said: Baykal: Size matters not. Look at mine. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Mavi Don, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Mavi Don around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between your pants and your ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 inatla, alparslan Han'a sultan diyip durdu bu arada adam. tarih kıtımısın, yoksa bu kadarmı baqnazsın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 E hep selçuklu sultanları diye geçmez mi kaynaklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet ama adamın ünvanı Han. tarih kitaplarında falanda hep han diye gecer zaten. selcuklunun su bu tarihindeki sultanı, alp arslan han idi falan derler. alp arslan sultan'ı harbiden ilk kez duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 viktor asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Cuce said: Evet ama adamın ünvanı Han. tarih kitaplarında falanda hep han diye gecer zaten. selcuklunun su bu tarihindeki sultanı, alp arslan han idi falan derler. alp arslan sultan'ı harbiden ilk kez duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı cCc Selçuklular × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 inatla, alparslan Han'a sultan diyip durdu bu arada adam. tarih kıtımısın, yoksa bu kadarmı baqnazsın be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 E hep selçuklu sultanları diye geçmez mi kaynaklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Evet ama adamın ünvanı Han. tarih kitaplarında falanda hep han diye gecer zaten. selcuklunun su bu tarihindeki sultanı, alp arslan han idi falan derler. alp arslan sultan'ı harbiden ilk kez duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 viktor asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Cuce said: Evet ama adamın ünvanı Han. tarih kitaplarında falanda hep han diye gecer zaten. selcuklunun su bu tarihindeki sultanı, alp arslan han idi falan derler. alp arslan sultan'ı harbiden ilk kez duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar