Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yazık lan bizimkiler de pisi pisine gidiyor.resmen herif bize problem? diyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 7thBreath said: yalnız herif malmış, niye öyle açığa çıkmış ki saklanıp bekleseler hostage'li bölümmüş süre azalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 CthuLhu said: 7thBreath said: yalnız herif malmış, niye öyle açığa çıkmış ki saklanıp bekleseler hostage'li bölümmüş süre azalmış sdıpofsdfısdpofıpsdfıpspodıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sunlari okuyan da sanacak ki yillarca savastiniz, pusuya dustunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 common sense yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 + genetiğimize işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam nefes nefese kalmış belli ki psikolojik olarak hazır değil. burdaki bir çok insanın da çok farklı olacağını düşünmüyorum.(kendim dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Boş konuşanlara gelsin http://inciswf.com/1298717011.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Teodor said: adam nefes nefese kalmış belli ki psikolojik olarak hazır değil. (kendim dahil) en komikli yorum bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 CthuLhu said: 7thBreath said: yalnız herif malmış, niye öyle açığa çıkmış ki saklanıp bekleseler hostage'li bölümmüş süre azalmış asdfghjklgxfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 abi yeminlen muhteşem bir yer internet ya. adam arkadaşlarım kaçabilsin diye ben açığa çıktım ateşi üzerime çektim demiş burada ise "niye açığa çıkıyor ki mal mı euheuah" deniyor (youtube'daki commentler de öle) müthiş bir yer internet müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 işte millette diyor ki o tür işler filmlerde anca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kayalıklarda koşmaya çalışıyor adam ve bunun sonucunda nefes nefese kalıyor yukardaki yorum şu " psikolojik olarak hazır değilmiş " evet, o yüzden össde ktü ypmş slk .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 noob ya işte, easy'de vurulmuş sdf. sadece şu görüntüye bakarak adamın süper mal olduğunu söylenebilir. ama bunun öncesini falan bilmiyoruz belki aşırı yorgun ve uykusuz falandır. hani üstüne ateş açarlarken adrenalinden dirilip stamina boostlarsın da bilmiyorum o sırada mantıklı hareket edememiş işte başka nedenleri de vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sabonis said: abi yeminlen muhteşem bir yer internet ya. adam arkadaşlarım kaçabilsin diye ben açığa çıktım ateşi üzerime çektim demiş burada ise "niye açığa çıkıyor ki mal mı euheuah" deniyor (youtube'daki commentler de öle) müthiş bir yer internet müthiş. http://www.youtube.com/watch?v=9iXuFEqm3pg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Haci bence askerlik bunun canina tak etmis. Kendi kendine demis: Acayim kamerayi, gazi olur olmezssem omur boyu maas alirim, yan gelir yatarim. Olursem de kahraman olurum. Salmis kendini bayir assa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yanlız biraz daha mesafe az olsaydı direk headshot'ı yerdi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ya yaptığındaki mantıksızlık şu: ateşi üstüne çekmek için başka bir saklanacak mevziye koşarsın. bulunduğu yer koşmaya müsait değil. saklanacak yer de yok. yoksa sokağın karşısına koşarsın ateşi çekmek için de böyle kayalık dağ yamacında ya vurulursun ya da ayağın kayar bayır aşağı yuvarlanırsın. iyi gene ayağını filan kırmadı düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sabonis said: abi yeminlen muhteşem bir yer internet ya. adam arkadaşlarım kaçabilsin diye ben açığa çıktım ateşi üzerime çektim demiş burada ise "niye açığa çıkıyor ki mal mı euheuah" deniyor (youtube'daki commentler de öle) müthiş bir yer internet müthiş. e adam mal mı mal.internette paylamış insanlar doğruyu söylüyor bu kadar insan haksız olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 konu bağımsız söylüyorum; "bu kadar insan haksız olamaz", dünyanın en salak önermelerinden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 adeta vurulup gazi maaşı bağlatmak istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 CthuLhu said: 7thBreath said: yalnız herif malmış, niye öyle açığa çıkmış ki saklanıp bekleseler hostage'li bölümmüş süre azalmış ahahhahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 HAyır niye eğlencede ki bu? Asker lan, ölücek neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Böyle evinizin rahatlığında atıp tutmak ne kolay lan :) Eminim o yerden seken kurşunu görsek hepimiz daha saçma sapan aptalca işler yaparız can havliyle lan... Düzeltme - İmla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mantıklı olan o değil mi rambo bile ateş altında kalsa kaçar koşar adamın yaptığı gereksizlik.bariz vurulmaya gidiyor. yorum yapmak için özel tim eğitimi falan mı almamız lazım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar