Tron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 SeaGle said: Adamın asker olması disiplinli olması iyi de, emir komuta zinciri muhabbeti oluşturmaya kalkarsa iş yerinde huzur kaçar. İster istemez alışkın olacak emir vermeye, ve her emrinin yapılmasına. Şimdi aynı pozisyonda olan bi adama da bu şekilde bi tavır takınmaya kalkarsa falan o iş kötü olur. Huzursuzluk çıkarabilir yani. genelde anlattığın gibi söyleniyorda, istisnalar haricinde öyle değil. Bu arada fabrika gibi kurumlarda bu gibi adamlar iyi iş çıkartır diye düşünüyorum. Keza paramı alır işime bakarım dememiş, farklı dallarda da koşullar müsade ettiği sürece kendini geliştirmiş. bir asker emeklisinden de beyaz yakalı duruşu beklenmemeli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 demek ki neymis sirketin olsa da adam olamayabiliyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 toggie said: aquila said: adam bayagi iyiymis, neden sizin sirkete basvurmus onu anlamadim. sdfsdgsda ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 son iki sayfa bildigin burst damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şununla dalga geçen her kimse gerçekten gerizekalıdır. 2. bilemedin 3. tier okullardan mezun dandik cv'nizi yazında biraz da ben güleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 benim anladığım dalga geçmek için açılmamış başlık, şu özelliklere sahip birisinin ilgisiz bir şirkete iş için başvurması ve bunun için sunduğu özellikler garip. gidip bir güvenlik şirketine başvursa mesela oldukça mantıklı olurdu. bir de bazı şirketler askeriye ile iş yapmak için emekli asker istihdam ediyor hep. belki öyle bir faydası da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Allure- said: şununla dalga geçen her kimse gerçekten gerizekalıdır. 2. bilemedin 3. tier okullardan mezun dandik cv'nizi yazında biraz da ben güleyim. dalga geçilmemiş sinirlenmeyelim hemen. şaşırdığını korktuğunu vs belirtip paylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Allure- said: şununla dalga geçen her kimse gerçekten gerizekalıdır. 2. bilemedin 3. tier okullardan mezun dandik cv'nizi yazında biraz da ben güleyim. http://www.dailymotion.com/video/xkhrg6_turk-dedelere-karyi-yunanli-dedeler_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "roket adam" said: ben konu açılacak kadar ilgi çekici kısmı anlayamadım. komik desen değil, adam yazmış işte ne olduğunu. kendini yetiştirebildiği kadar yetiştirmiş, üstüne hobisi falan da var, hangi pozisyona alacaksınız ona göre değerlendirirsin veya değerlendirmezsin orası ayrı da, ayrı bir konuyu hak edecek kısım ne? emekli komutanlar şirketime girmek için sıra oluyo izlenimi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu nasıl rezil bir konu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 konu başka yerlere kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 eleştriler üzerine sipeyskekten şirketini devralmış bulunuyorum.kendiside bir süre çaycı olmayı kabul etti mutluysanız topik kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 rütbesini yazsan açıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şirket mevzusu çok açıldı ya birileri açıklama yapsın. kekinmiş bi de daha bi merak ettim. ne şirketidir ne yapar nasıl kuruldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 albay benim teyzem beyler,cok ayıp oldu gercekten kitleyin konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 babam emekli asker, harbiyeli. makul bir sure icinde cengel bulmaca bile cozemez. bi kere kayak yapti onda da bacagini kirdi asfsda yabanci dili de ibrahim tatlises seviyesi. spor olarak at yarisi oynar. size emekli john rambo gelmis ise almayip ilk kani siz akitmayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aquila said: adam bayagi iyiymis, neden sizin sirkete basvurmus onu anlamadim. şunu varya imzam yaparım o derece iyi ty bro(tu) edit: yaptım galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 etikle ne alaksı var gayet komik her adamın kişisel bilgileri yer almıyor http://pbs.twimg.com/media/A3qFTanCEAAqxSs.jpg buda eğlencede mesela buna neden laf etmiyorsunuz sfsdf adam son derece vasıfsız eğlenceye açsaydın bunuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 KHaRoN said: not cool http://kpetob.net/img/politics_tumblr_obama_angry.jpg +1 hayır komik de değil, adam yetersiz de değil. maksimum "iş için uygun değil" deseniz, o da kişisel bi yargı olur hani. ama konu açmaya yetecek kadar komik yahut ilginç değil gibi sanki huh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 "roket adam" said: ben konu açılacak kadar ilgi çekici kısmı anlayamadım. komik desen değil, adam yazmış işte ne olduğunu. kendini yetiştirebildiği kadar yetiştirmiş, üstüne hobisi falan da var, hangi pozisyona alacaksınız ona göre değerlendirirsin veya değerlendirmezsin orası ayrı da, ayrı bir konuyu hak edecek kısım ne? emekli komutanlar şirketime girmek için sıra oluyo izlenimi mi? komik olan asker olması. yıl 2012, iktidar akp, halen "askerim" diye cv hazırlıyor. terbiyesizlik direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Allure- said: şununla dalga geçen her kimse gerçekten gerizekalıdır. 2. bilemedin 3. tier okullardan mezun dandik cv'nizi yazında biraz da ben güleyim. ooo ağır girdi bakalım sipeyskek ne cevap verecek? *gaz verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 o kadar da parlak diil abi cv.komando temel,bildigin ic guvenlik ben dahi aldım o egitimi. parasutle atlama onda da ne oldugunu,yere inip ayagını kırınca anlıyosun.o da cok kasıntı bisi degil. askeri ekmek fabrika komutanlıgıda tamamen yatıs bi is eminim cogu zaman fabrikaya dahi ugramamıstır. askeri tarafı zayıf,standart rutbeli cv si.fakat askerlik sonrası bos durmamıs bisiler yapmıs,kendisine katmıs. rutbesi muhtemelen albaydır cunku subay altını askeri fabrika komutanı yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Jaegerjaquez said: en üst kata koyun acil bi durumda paraşütle kötü adamların üstüne atlar AHAHAHA bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aquila said: adam bayagi iyiymis, neden sizin sirkete basvurmus onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Teodor said: aquila said: adam bayagi iyiymis, neden sizin sirkete basvurmus onu anlamadim. Ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar